KATEGORIE [rozwiń]

Kulinaria

W tym dziale znajdą coś dla siebie Ci, którzy poszukują ciekawych, wyszukanych przepisów, mnóstwo książek kucharskich z niesamowitymi, ciekawymi, przepysznymi przepisami. Diety, jadłospisy, sposoby przyrządzania, kuchnie świata, kuchnia tradycyjna, kuchnia polska,  poradniki dietetyczne, mity żywieniowe, zdrowa kuchnia rodzinna, sałatki, marynaty, superfoody. Te i inne informacje znajdziesz w naszych publikacjach w sklepie Dobreksiazki.pl

 

45,26 zł
79,70 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,26 zł

56,84 zł
75,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,00 zł

37,90 zł
50,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,90 zł

22,31 zł
39,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,31 zł

27,89 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł

27,89 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł

25,05 zł
44,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,35 zł

46,99 zł
84,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,78 zł

136,42 zł
180,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 136,42 zł

41,66 zł
75,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,00 zł
Okładka książki 366 obiadów

49,90 zł 29,78 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,78 zł

Nawet jeśli umiecie gotować i lubicie kuchnię tradycyjną, to tak jeszcze nie gotowaliście!To nie czcze słowa książka, którą właśnie trzymacie w dłoniach, w okresie przedwojennym stała w domu każdej szanującej się gospodyni, a nazwisko Marii Gruszeckiej unosiło się w pomieszczeniach kuchennych niczym dobry duch opiekuńczy. () napisałam tę książkę w celu zaradzenia rzeczywistym potrzebom deklarowała Gruszecka w przedmowie do 366 obiadów. Jej misja była szlachetna i narodowa nauczyć Polaków, jak gotować smacznie i zdrowo bez pomocy służby, a także zapoznać ich z oryginalnymi recepturami przekazywanymi z pokolenia na pokolenie. Była jedną z pierwszych polskich autorek, które dostrzegły, jak ważne dla zachowania prawidłowego funkcjonowania organizmu jest przestrzeganie zasad związanych z przygotowywaniem i przechowywaniem żywności oraz racjonalnym odżywianiem. W książce 366 obiadów znajdziemy przepisy m.in. na zupy, potrawy z drobiu, wołowiny, cielęciny, wieprzowiny, baraniny, dziczyzny, ryb i raków. Usatysfakcjonowani będą również amatorzy pierogów, galaret, naleśników i sałatek. Choć w czasach Gruszeckiej wegetarianizm uznawano za zbyteczną fanaberię, w niezwykle urozmaiconym menu przewidziała ona też miejsce dla ryżu i warzyw. Wśród receptur nie mogło zabraknąć tych na słodkości i napoje od kompotów po nalewki.____________________________Niniejsze wydanie książki zostało opracowane na podstawie edycji z 1930 roku.
Okładka książki Polskie kulinaria

44,00 zł 32,66 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,66 zł

Inspiracją do powstania niniejszego tomu były badania nad regionalizmami w języku polskim prowadzone w Katedrze Historii Języka i Dialektologii Wydziału Polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego. [] Podjęta przez nas językoznawcza refleksja posłuży rozpoznaniu historycznych i regionalnych warstw kultury jedzenia, a rozszerzenie i pogłębienie badań w przyszłości pozwolą uzyskać pełniejszy obraz człowieka, który tę kulturę tworzy i zachowuje jej świadectwa w języku. Mamy nadzieję, że tak ujęta tematyka kulinariów w języku polskim zainteresuje Czytelników i rozbudzi ich poznawcze apetyty.
Okładka książki Podróż na sto stóp - przepisy kuchni francuskliej

7,95 zł 5,34 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,34 zł

Bez wątpienia najlepsza powieść wszech czasów osadzona w świecie kulinariów- Anthony Bourdain
Okładka książki Na pół słodko. Wypieki i desery w insulinooporności i cukrzycy

79,95 zł 41,57 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,52 zł

Masz insulinooporność i myślisz, że już nigdy nie będziesz jeść słodyczy? Zmagasz się z cukrzycą i nie wiesz, czy jeszcze kiedykolwiek spróbujesz swojego ulubionego deseru? A może po prostu unikasz cukru i rezygnujesz ze słodkich przyjemności? Ta książka udowadnia, że wcale nie musisz!Znajdziesz tu prawie 100 przepisów na wypieki i desery bez cukru i białej mąki: wspaniałe serniki, kruche tarty i aromatyczne ciasta z owocami, czekoladowe brownies, domowe batony, trufle i wiele innych, dzięki którym nauczysz się jeść zdrowo, lekko i pysznie. Spróbuj migdałowego ciasta ze śliwkami, wegańskiego sernika z truflami czy korzennych dyniowych babeczek. Zrób domową granolę, wegańskie jagodzianki, zawijany makowiec i przekonaj się, że życie bez cukru też może być pełne smaku!Każdy przepis ma podaną sumę wymienników, makroskładniki i kaloryczność, aby ułatwić wkomponowanie ich w codzienną dietę.Anna Englisz dietetyczka i blogerka, żona cukrzyka. Uczy, jak jeść bez cukru, i udowadnia, że zdrowe odżywianie wcale nie oznacza rezygnowania z przyjemności.
Okładka książki Wybierz sobie piwo. Przewodnik po stylach piwnych

109,95 zł 61,23 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,17 zł

Przewodnik po stylach piwnych to pierwsza na polskim rynku książka poświęcona stylom piwnym, opisująca wszystkie style, również te, które pojawiły się na rynku jako najnowsze trendy.Wraz z rewolucją piwną na polskim rynku nastąpił wysyp nowych rodzajów tego napoju, często brzmiących wręcz egzotycznie, jak np. piwa kwaśne, dzikie czy wymrażane. Niniejszy poradnik ma pomóc czytelnikowi-piwoszowi odnaleźć się wśród tak wielu gatunków piwa, z zwracającymi uwagę na etykietach, lecz niekoniecznie wiele mówiącymi, skrótami, jak IPA, APA, AIPA, DDH, RIS, czy nazwami w rodzaju bitter, gose, saison, wee heavy. Czym różnią się porter, stout lub barleywine? Czy koźlak i bock to to samo? Czy porter bałtycki pochodzi z Polski? Przewodnik ma na celu przybliżyć konsumentom poszczególne rodzaje piw, ich wyznaczniki, cechy charakterystyczne, historię, a także najlepsze przykłady spośród piw polskich i zagranicznych.
Okładka książki Od chili do wanilii. Historia roślin apetycznych

34,90 zł 23,45 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,45 zł

Od chili do wanilii. Historia roślin apetyczny
Okładka książki Wedlowie. Czekoladowe imperium

59,90 zł 34,14 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,14 zł

Carl Wedel przyjechał do Warszawy z Berlina i w 1851 roku otworzył przy ulicy Miodowej swoją pierwszą cukiernię. Emil, a później Jan Wedlowie, przedstawiciele kolejnych pokoleń tej dynastii, zmienili niedużą cukiernię w potężną fabrykę i osiągnęli sukces na niebywałą skalę, przekraczający wymiar finansowy ich produkty stały się dla Polaków trwałym symbolem wybornego smaku. Oni sami natomiast coraz głębiej wrastali w warszawski krajobraz, angażując się całym sercem (a nieraz i portfelem) w polskie sprawy. Byli Polakami z wyboru.Wedlowie nie bali się nowych technologii i innowacyjnych jak na tamte czasy form promocji. Ale musieli odnaleźć się także w nowej rzeczywistości społecznej coraz więcej kobiet walczyło o swoje miejsce na rynku pracy, coraz częstsze były strajki robotników, domagających się poprawy sytuacji bytowej. A potem nadeszła wojna, która zmieniła wszystko.Łukasz Garbal przenosi nas do pracowni dziewiętnastowiecznych mistrzów cukiernictwa, dawnych manufaktur czekolady, do gabinetów warszawskich fabrykantów i hal fabrycznych, a przy okazji opowiada słodko-gorzki kawałek naszej historii.
Okładka książki Historia kawy

49,00 zł 26,31 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,82 zł

Jak odkryto kawę? Gdzie jest jej ojczyzna? Kto oszalał na jej punkcie i czemu zawdzięcza globalny sukces? Książka zabiera w podróż do kresu kawowego poznania, za którym pozostaje już tylko znów ją skosztować.
Okładka książki Kuchnia Polska. Swojskie smaki w dobrym stylu

49,99 zł 35,88 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,88 zł

Wznowienie książki kucharskiej przedstawiająca 100 kultowych przepisów na potrawy, bez których nie wyobrażamy sobie dzieciństwa, rodzinnych spotkań przy stole ani atmosfery świąt. Są to receptury przekazywane z pokolenia na pokolenie. Rodzime tradycje kulinarne, by trwać, muszą się odnaleźć w okolicznościach XXI wieku, takich jak oferta składników, standardy dietetyczne, nowe upodobania smakowe oraz kontekst kulturowy w postaci kuchni świata. Te wszystkie okoliczności uwzględnili autorzy, wybierając i adaptując tradycyjne polskie potrawy, a następnie bardzo starannie wszystkie sprawdzając. Piękne „klimatyczne” i niezwykle apetyczne zdjęcia oraz ciekawy wstęp historyczny dopełniają prezentacji potraw. Książka ma wymiar praktyczny i sentymentalny – jest doskonała jako źródło przepisów oraz jako uniwersalny podarunek.
Okładka książki Wzmocnij odporność w 7 tygodni

59,90 zł 33,66 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,66 zł

Odporność organizmu zawsze była ważna, ale nigdy nie potrzebowaliśmy jej tak bardzo jak w czasach globalnej pandemii. Przekonaj się, że nóż i widelec są najlepszymi narzędziami do odzyskania zdrowia i dobrej energii. Dzięki autorskiemu programowi regeneracji immunologicznej Marka Zaremby pokonasz przewlekłe zmęczenie i odzyskasz upragnioną koncentrację. Zbuduj pełną odporność organizmu – 7 filarów odporności w ciągu 7 tygodni! W tej książce znajdziesz nie tylko 80 przepisów na pyszne i zdrowe dania, ale przede wszystkim otrzymasz praktyczne rozwiązania, które będą podstawą nowego, pełnego energii życia. Dowiesz się, jak rozkodować jedzenie, które podkrada w ciągu dnia twoją energię, jak wzmocnić trawienie, odbudować florę jelitową, uzdrowić organizm z pomocą skutecznej detoksykacji, poprawić sen, jak wyleczyć ukryte infekcje, obniżyć poziom stresu w życiu codziennym i jak rozsądnie stosować suplementację. Dowiesz się również, jak włączyć antywirusową tarczę, aby twój organizm skutecznie walczył z wirusami! Najwyższy czas na: skuteczny detoks, szczelne jelita, dobry sen, udane relacje, smaczną i zdrową dietę, regularną aktywność, skuteczną mineralizację organizmu. Ciało nigdy nie kłamie. W mojej praktyce dietetycznej program regeneracji immunologicznej wypróbowało wielu pacjentów. Zmieniając z miłością swój styl życia we własnym tempie, będziesz cieszyć się nowymi nawykami, które odtąd codziennie będą pracować na twoją odporność. ODZYSKAJ ENERGIĘ I RADOŚĆ ŻYCIA POKONAJ STRES I POŚPIECH
Okładka książki Warszawa da się zjeść

64,99 zł 36,13 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,54 zł

Od pyz sprzedawanych w słoikach na kultowym Bazarze Różyckiego po słodką „Zygmuntówkę”. Od anchois sprowadzonego przez królową Marię Gonzagę de Nevers po zupę pho, która przyjechała do nas wraz z Wietnamczykami. Od powstańczej „plujki” po krem z białych warzyw a la Magda Gessler. Przez 900 lat od założenia miasta stołeczna kuchnia ulegała różnym wpływom. Dzisiaj znajdziemy w niej i wspomnienia po żydowskiej dzielnicy, i kilka dań, które przywędrowały tu wprost z Paryża wraz z królewskimi kucharzami, i nawet spuściznę po czasach rosyjskiego zaboru. Wszystko to tworzy zaskakująco eklektyczny, ale i wyjątkowo smakowity misz masz. Ta książka to podsumowanie tego, za co kochają stolicę nasze podniebienia. 52 przepisy na dania związane z tym miastem i 52 historie, które sprawią, że waszym marzeniem stanie się jedno: wsiąść do pociągu byle jakiego i zasiąść przy stole w warszawskiej restauracji. Albo też… stworzyć „małą Warszawę” u siebie w kuchni. Paweł Płaczek Rocznik '83, po mieczu Ślązak, po kądzieli Litwin, od 16 lat warszawski „słoik". Dziennikarz, autor cyklu książeczek kulinarnych „Kuchnia wyjątkowych smaków", które rozeszły się w nakładzie ponad miliona egzemplarzy. Od ośmiu lat prowadzi bloga kulinarnego takemycake.eu Ma dwie pasje: gotowanie i podróże, które najchętniej łączy w jedną.
Okładka książki Tradycje kulinarne Szwecji

64,00 zł 45,31 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,03 zł

Pachnące cynamonowe bułeczki serwowane do kawy, krągłe soczyste klopsiki czy śledzie na sto różnych sposobów – to tylko przykładowe dania kuchni szwedzkiej. Skandynawska kultura kulinarna to również opowieść o tym, co jedli wikingowie, ukryta między wersami sag o bogach i bohaterach, wyprawa Karola Linneusza do Laponii czy anegdota o słodkich wypiekach, które zabiły szwedzkiego króla. To również historia produktów i ludzi, którzy mieli wkład w powstawanie współczesnej kuchni. Tradycje kulinarne Szwecji to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek – kulturoznawcy, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.
Okładka książki Biblia diety wegańskiej

149,90 zł 85,13 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 85,13 zł

Osób stosujących dietę wegańską stale przybywa. Weganami są Venus i Serena Williams i znani ultra maratończycy Brendan Brazier i Scott Jurek. Co utwierdza w przekonaniu, że dietę wegańską może stosować każdy. Ta książka to pierwsze i jedyne kompletne źródło wiedzy na temat diety roślinnej. Znajdziesz w niej naukowe fakty i badania kliniczne, które obalają mity o diecie wegańskiej. Potwierdzają, że prawidłowo zbilansowana dieta roślinna zapewnia wszystkie składniki odżywcze. Spożywając produkty pełno zbożowe, owoce i warzywa, rośliny strączkowe, oleje roślinne, dostarczysz pełnowartościowe białko, żelazo, wapń, i omega-3. Naturalne probiotyki zadbają o mikrobiom jelitowy. Dieta wegańska dla zachowania zdrowia.
Okładka książki Witaminy i minerały w naturalnej żywności

59,50 zł 33,78 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,78 zł

Wystarczy tylko odrobina czasu i nieco wiedzy, byś nauczył się komponować proste i skuteczne diety oczyszczającą, przeciwzapalną, na odporność i mikrobiom. Poprawią one stan twojego zdrowia i wspomogą leczenie wielu poważnych chorób, redukując m.in. stany zapalne i podwyższając odporność organizmu. Dzięki tej książce poznasz podstawy zdrowego odżywiania. Nauczysz się w zwykłych produktach żywnościowych znajdować preparaty wzmacniające organizm, w tym witaminy, minerały i naturalne probiotyki. Ich lista nie kończy się bynajmniej na najpopularniejszych witaminach C i D. Sięgając po naturalne substancje odżywcze, uruchomisz pozytywne zmiany, które odmienią twoje życie. Witaminy w jedzeniu prosty i smaczny sposób na zdrowie.
Okładka książki Jak nie umrzeć przedwcześnie. Co jeść, aby dłużej cieszyć się zdrowiem wyd. 2021

59,99 zł 36,59 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,59 zł

Przystępna i aktualna książka napisana przez lekarza, który przekonuje, że możemy ustrzec się wielu poważnych chorób dzięki odpowiedniemu odżywianiu. Każdy z piętnastu rozdziałów poświęcony jest innej chorobie oraz zaskakująco prostym sposobom pozwalającym jej uniknąć. Autor omawia również dwanaście grup pokarmów, które powinniśmy wprowadzić do swojej codziennej diety, żeby czuć się lepiej i żyć dłużej. Wszystkie zalecenia doktora Gregera są poparte wieloletnimi badaniami.
Okładka książki Pastaman

59,99 zł 43,07 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,86 zł

Mateo Zielonka, nazywany Pastamanem, potrafi przyrządzić niezwykłe makaronowe cuda. Makaron w paski, w kropki, czerwono-zielono-czarny, w każdym możliwym kształcie – to spełnienie marzeń wielbicieli węglowodanów. W swojej pierwszej książce Mateo podpowiada, jak zrobić makaron własnoręcznie. Znajdziesz tu przepisy na klasyczne ciasto jajeczne oraz jego wegańskie odpowiedniki, a także wskazówki, jak przygotować makaron o rozmaitych kolorach, uzyskiwanych z naturalnych składników, i formach – od płatów do lasagne przez pappardelle i tagliatelle aż po ravioli, tortellini i inne makaronowe pierożki. To także 40 pomysłów na pyszne sosy i kolacje, w trakcie których zachwycisz gości delikatnym, ręcznie robionym makaronem. Przepisom towarzyszą piękne zdjęcia i jasne instrukcje. Niezależnie od tego, czy dopiero zaczynasz swoją przygodę z makaronem, czy jesteś pasjonatem z doświadczeniem, wsłuchaj się w rady mistrza i przygotuj z nim własne makaronowe dzieła sztuki!
Okładka książki Dieta ketogeniczna

59,50 zł 33,78 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,78 zł

Przez ostanie trzydziestolecie bardzo intensywnie promowano diety niskotłuszczowe. Dlaczego więc jesteśmy coraz grubsi i podatni na choroby? Nasze ciała potrzebują tłuszczu, ponieważ jest on niezbędny dla zdrowia, a idealnym sposobem na poradzenie sobie z epidemią chorób serca i otyłością jest dieta ketogeniczna. Autor prezentuje wyniki najnowszych badań naukowych na temat różnego rodzaju tłuszczów. Analizuje ich właściwości i wpływ na zdrowie. Obala wiele powszechnych mitów i błędnych przekonań na ich temat. Zaprezentowany w książce rewolucyjny program pomaga w leczeniu cukrzycy, chorób układu krążenia i przewlekłego zmęczenia. Dzięki tej diecie przyspieszysz przemianę materii, zwiększysz poziom energii i poprawisz funkcje tarczycy. Zdrowie dzięki tłuszczom.
Okładka książki Nie jedz tego!

49,40 zł 28,05 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,05 zł

Jogurty bio, płatki z witaminami, słodycze ze słodzikiem zamiast cukru. Te z pozoru wydawałoby się zdrowe produkty w rzeczywistości zawierają substancje, które wywołują stany zapalne, przyczyniają się do otyłości, cukrzycy typu 2, miażdżycy i nowotworów. W tej książce, Autor bestsellera Chemia w pożywieniu, ujawnia, że produkty powszechnie uważane za zdrowe, jak margaryna z fitosterolami czy jogurty z probiotykami, wywołują choroby. Jeśli znajdują się na twojej liście zakupów, być może najwyższy czas je wykreślić. Zaczniesz świadomie czytać etykiety. Dzięki temu staniesz się rozsądnym konsumentem i prawdziwie zadbasz o zdrowe odżywanie. Wyeliminuj najbardziej szkodliwe dodatki do żywności i więcej nie jedz tego!
Okładka książki Wyspy Cooka. Wielowymiarowy obraz państwa i społeczeństwa

56,00 zł 41,67 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,67 zł

Pomysł napisania „biografii” Wysp Cooka kiełkował we mnie od dawna. Kraj ten jest bowiem niemal zupełnie nieznany polskiemu czytelnikowi, a w najlepszym razie budzi pocztówkowe skojarzenia z egzotycznym krajobrazem, w którym palmy kokosowe pochylają się nad plażami pokrytymi białym piaskiem i oblewanymi lazurowymi wodami Oceanu Spokojnego. Obrazek ten, aczkolwiek do pewnego stopnia prawdziwy, stanowi jednak zaledwie niewielki fragment wyspiarskiej rzeczywistości. A ponieważ zadaniem naukowców i ekspertów jest prezentowanie i analizowanie przyczyn, przebiegu oraz skutków różnorodnych wydarzeń i procesów (nie tylko stanowiących mainstream bieżących zainteresowań społecznych, lecz także tych, których potencjalne znaczenie nie zostało jeszcze należycie docenione, a nawet dostrzeżone), toteż realizacja projektu polegającego na przedstawieniu i wyjaśnieniu złożoności panoramy stosunków społecznych, gospodarczych i politycznych Wysp Cooka, wpisuje się w postrzeganie (a zarazem wartościowanie) nauki przez pryzmat jej użyteczności dla poszerzania horyzontów poznawczych i rozumienia określonych zagadnień przez całe społeczeństwo. Odpowiadając natomiast na pytanie o zasadność prowadzenia badań dotyczących sytuacji tego akurat państwa, należy stwierdzić, że Wyspy Cooka stanowią swoistą soczewkę, ogniskującą problemy i wyzwania, z którymi borykają się wszystkie małe, wyspiarskie wspólnoty pacyficzne. Należą do nich przede wszystkim peryferyjne położenie geograficzne; wzajemne oddalenie poszczególnych części składowych; niekorzystne zmiany klimatyczne i środowiskowe; niewielki potencjał demograficzny; powolny rozwój społeczny (w tym niski poziom wykształcenia i kwalifikacji zawodowych mieszkańców); ujemny bilans migracyjny; podatność na przyswajanie zewnętrznych wzorców kulturowych, wypierających rodzimą kulturę i obyczajowość; stanowiący spuściznę kolonialną wysoki poziom zależności politycznej i gospodarczej od dawnej metropolii; warunkowana ograniczonym dostępem do zasobów ludzkich, materiałowych i finansowych niska efektywność instytucji publicznych; nadmierna elastyczność rozwiązań ustrojowych i niestabilność systemu partyjnego; wysoki poziom zależności od zewnętrznych źródeł finansowania; a nawet niejedno-znaczność statusu prawnomiędzynarodowego. To (niepełne) wyliczenie wyraźnie wskazuje, że badanie sytuacji społecznej, gospodarczej i politycznej Wysp Cooka może stanowić (i istotnie stanowiło) pasjonującą przygodę naukową, prowadzącą niekiedy do całkiem zaskakujących (a tym samym odkrywczych) wniosków. Bartłomiej H. Toszek
Okładka książki Dieta keto Praktyczny przewodnik

69,90 zł 39,58 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,35 zł

Kompletny przewodnik po diecie niskowęglowodanowej. Leanne Vogel, autorka książek i popularyzatorka stylu życia opartego na stosowaniu keto diety, w najnowszej książce przedstawia sposoby, jak przejść na dietę ketogeniczną i co ważniejsze – jak skutecznie ją utrzymać. W poradniku znajdziesz praktyczne porady i narzędzia ułatwiające rozpoczęcie i utrzymanie diety oraz mnóstwo przepisów na zdrowe i smaczne posiłki. Z książki dowiesz się m.in.: – czym jest dieta ketogeniczna i czy jest ona dla ciebie – jak wprowadzić ciało w stan ketozy – jakie pojawiają się problemy w keto diecie i jak sobie z nimi poradzić – jakie stosować suplementy i zamienniki produktów spożywczych – co jeść, żeby sobie nie zaszkodzić – jak zaplanować posiłek, co jeść w domu, restauracji, podczas wyjazdu. W poradniku znajdziesz ponad 125 zdrowych, pysznych i pełnowartościowych przepisów oraz pięć 28-dniowych sprawdzonych planów posiłków. Leanne Vogel Autorka książek o diecie ketogenicznej (Dieta ketogeniczna dla kobiet, Dieta ketogeniczna. Książka kucharska), założycielka strony Healthful Pursuit, gdzie promuje zdrowe odżywianie zgodne z dietą ketogeniczną. Leanne udostępnia na swoim blogu: healthfulpursuit.com darmowe filmy wideo, podcasty oraz przepisy kulinarne.
Bestsellery
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,95 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 99,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,90 zł
Okładka książki Sól

22,31 zł
39,30 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,80 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,95 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 82,92 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,11 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,51 zł
Okładka książki Dzika kuchnia

61,19 zł
99,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,42 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,07 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,14 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,46 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 60,56 zł

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj