Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
-
Autor: Egon Binder
- ISBN: 978-83-7763-615-2
- EAN: 9788377636152
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Multico
- Format: 190x130x7mm
- Język: polski
- Seria: ZRÓB TO SAM
- Liczba stron: 120
- Rok wydania: 2022
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
16,60złCena detaliczna: 29,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44 zł
x
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb