KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022

  • Autor: Egon Binder
  • ISBN: 978-83-7763-615-2
  • EAN: 9788377636152
  • Oprawa: miękka
  • Wydawca: Multico
  • Format: 190x130x7mm
  • Język: polski
  • Seria: ZRÓB TO SAM
  • Liczba stron: 120
  • Rok wydania: 2022
  • Wysyłamy w ciągu: 48h
  • Brak ocen
  • 16,60
     zł
    Cena detaliczna:  29,90 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44
x
x
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj