KATEGORIE [rozwiń]

Kulinaria

Okładka książki Kuchnia tradycyjna.. a jeśli wolisz kuchnia light

30,00 zł 24,44 zł


Kuchnia tradycyjna / Kuchnia light to dwustronna książka kucharska.Przepisy w części tradycyjnej dedykujemy smakoszom niewyobrażającym sobie domowego jadłospisu bez potraw, jakie przyrządzały nasze babcie. Znajdą tu oni typowe dla naszej kuchni zupy na mięsie, pieczenie w aksamitnych sosach czy babki z wielu jaj z obowiązkową maślaną kruszonką.Z kolei w części light tradycyjne potrawy zostały zastąpione odchudzonymi daniami. Zamiast sałatki ziemniaczanej z majonezem proponujemy kompozycję z młodych ziemniaczków i roszponki, a zamiast panierowanych kotletów drobiowych grillowaną pierś kurczaka z ciecierzycą.
Okładka książki Jadalne kwiaty. Wydanie rozszerzone
nowość

59,90 zł 42,82 zł


Ależ to jest piękna książka! Pobudzające kulinarną wyobraźnię przepisy, mnóstwo dobrze podanej wiedzy oraz pachnące, wibrujące kolorami i ciepłem zdjęcia Autorki… Natychmiast chcę to wszystko ugotować! Maryla Musidłowska, dziennikarka Kuchnia+ i „Elle” Rozszerzone wydanie – 186 przepisów na dania jak z bajki! Słodkie pierwiosnki, kwaśne begonie, goryczkowe aksamitki, pikantne nasturcje – kwiaty mogą nie tylko przepięknie wyglądać, lecz także doskonale… smakować! Małgorzata Kalemba-Drożdż wprowadza je do swojej kuchni nie w charakterze dekoracji, ale jako danie główne. Rozsmakuj się w złocistej tarcie z kwiatami cukinii! Oczaruj gości czekoladowym tortem fiołkowym i lodami z magnolii! Zaserwuj pasztet z aksamitkami i kwiaty rzepaku w ostrym sosie! Poznaj magiczny smak zupy z liliowca i skosztuj wyśmienitej nalewki pierwiosnkowej. Jadalne kwiaty to niezwykła książka kucharska. Dowiesz się, jakich kwiatów trzeba unikać, a jakie są w pełni bezpieczne, jak je zbierać i przechowywać, oraz przede wszystkim – jak przyrządzić z nich pyszne potrawy. Małgorzata Kalemba-Drożdż – autorka książek Pyszne chwasty, Jadalne kwiaty, Smakowite drzewa i Skarby ogrodu (2021). Prowadzi blog kulinarny Trochę Inna Cukiernia. Z entuzjazmem promuje jedzenie kwiatów i dzikich roślin. Pochodzi z Krakowa. Doktor biochemii. Mama dwójki dzieci.
Okładka książki Kraina smaku w pojemniku-wersja wege
nowość

30,35 zł 21,70 zł


"Kraina smaku w pojemniku-wersja wege" jest wegetariańską kontynuacją książki "Kraina smaku w pojemniku" (2017). Zawiera 11 pysznych i łatwych do wykonania potraw. Każdy przepis obfituje w smak, witaminy, minerały, a także błonnik. Posiłki można spożywać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Akcja "pojemnik" została stworzona przez autorkę w 2017 roku z myślą o zapracowanym społeczeństwie, które niejednokrotnie nie znajduje czasu na codzienne przyrządzanie pięciu urozmaiconych posiłków, a któremu wciąż zależy na utrzymaniu zdrowia i kondycji. Z tą książką jesteśmy w stanie wyczarować smaczne i niebanalne dania, które możemy zabierać ze sobą na wynos. Warto przygotować sobie w domu pojemnik pełen smaków, zamiast konsumować na mieście niezdrowe fast foody.
Okładka książki Przyprawy, które leczą wyd. 2021
nowość

49,90 zł 35,67 zł


Czy wiesz jak wielka siła tkwi w przyprawach i ziołach? Przeczytaj "Przyprawy, które leczą" i skorzystaj z leczniczej mocy natury! Ilość przypraw, ziół i korzennych mieszanek na sklepowych półkach rośnie z roku na rok, jednak wiedza na ich temat jest wciąż niewielka. Dowiedz się jak nawet najmniejsza ilość kminu rzymskiego, cynamonu cejlońskiego lub mniej znanej asafetydy może zmienić smak i właściwości zdrowotne jedzenia. Wypróbuj proste przepisy na pyszne dania i naturalne lekarstwa. Odkryj również, które zioła i przyprawy wychładzają, a które rozgrzewają, a także w jaki sposób oddziałują one na emocje. Równowaga między smakami, którą kryją w sobie przyprawy, pomaga w osiągnięciu harmonii, spokoju i… szczęścia. W książce "Przyprawy, które leczą" znajdziesz, m.in.: - szczegółową wiedzę na temat ziół i przypraw, w tym zawartych w nich substancji czynnych, smaku i właściwości zdrowotnych, - proste i zaskakujące przepisy na pyszne dania i naturalne metody leczenia, np. naturalny lek na przeziębienie z mielonej czarnuszki i miodu lub shot z imbiru cytryny i miodu, czyli domowy sposób na niestrawność, - sposoby na wydobycie smaku i aromatu z przypraw. Książka "Przyprawy, które leczą" to kolejna część bestsellerowej serii, w której dotychczas ukazały się, m.in. "Jedzenie, które leczy", "Zdrowa tarczyca" (Wydawnictwo Zwierciadło). Karolina i Maciej Szaciłło Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą kursy, szkolenia oraz warsztaty zdrowego gotowania i medytacji. Autorzy popularnych poradników dietetycznych, m.in. Depresja. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, dwóch części Jedz i pracuj nad własnym zdrowiem, Jedzenie, które leczy, Detoksy, Jem (to co) kocham i chudnę.
Okładka książki Jedzenie, które leczy wyd. 2021
nowość

49,90 zł 35,67 zł


Jesteś tym, co... jesz. Coraz więcej osób zdaje sobie sprawę, że to, co jemy wpływa zarówno na naszą witalność, wagę, stan naszej skóry czy włosów, ale również na kondycję naszego całego organizmu, w tym szczególnie na stan naszych narządów. Z jakich produktów, ziół i przypraw powinniśmy komponować menu, aby mieć energię i cieszyć się zdrowiem? Odpowiedź znajdziesz w książce "Jedzenie, które leczy". Karolina i Maciej Szaciłło skorzystali z mądrości najstarszej znanej ludzkości medycyny - ajurwedy. Ten liczący 5 tysięcy lat system medyczny podchodzi do zdrowia w sposób holistyczny. Pomaga powrócić i utrzymać stan równowagi. Czy istnieje jedna, idealnie dobrana dieta dla każdego? Nie. Każdy z nas jest bowiem inny. Różnimy się nie tylko widocznymi elementami jak wzrost, waga, płeć czy kolor skóry. Mamy m.in. inne trawienie, różne zapotrzebowanie energetyczne. Mało tego nasze potrzeby zmieniają się wraz ze zmiennością otaczającego nas świata. Innego rodzaju przyprawy i smaki są nam potrzebne zimą, a inne upalnym latem. Autorzy nie tylko podadzą przepisy na proste i smaczne posiłki sprzyjające zdrowiu, ale podpowiedzą jak odnaleźć swoją drogę do zdrowia i radości życia. Karolina i Maciej Szaciłło Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą kursy, szkolenia oraz warsztaty zdrowego gotowania i medytacji. Autorzy popularnych poradników dietetycznych, m.in. Depresja. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, dwóch części Jedz i pracuj nad własnym zdrowiem, Jedzenie, które leczy, Detoksy, Jem (to co) kocham i chudnę.
Okładka książki Nie daj się oszukać. Mity żywieniowe
nowość

39,90 zł 28,52 zł


Co jeść, aby schudnąć? Czy kawa rozpuszczalna jest szkodliwa? Czy powinniśmy wykluczyć jakieś produkty z naszego jadłospisu? Czy żywność ekologiczna jest naprawdę zdrowsza? Zazwyczaj myślimy, że wpisanie w wyszukiwarkę internetową podobnych zapytań rozwiąże większość naszych dylematów. Wątpliwości jednak zaczynają wtedy narastać. Pojawia się wiele sprzecznych informacji i opinii. Nie zawsze te, które znajdują się na pierwszych miejscach wyświetlonych przez wyszukiwarkę, są rzeczywiście wiarygodne. Bardzo często za doradzanie innym zabierają się celebryci lub osoby bez przygotowania dietetycznego. Umiejętnie korzystają oni z narzędzi promocji, ale opierają się na błędnych informacjach lub półprawdach.Jak nie dać się oszukać? Autorka, bazując na rzetelnych badaniach, rozprawia się z powszechnymi mitami na temat poszczególnych produktów, suplementów, popularnych diet czy sposobów odżywiania. Wnioski ujmuje w postaci prostych rekomendacji, co jeść, a czego unikać. Dzięki tej książce każdy będzie mógł w sposób racjonalny, z korzyścią dla zdrowia, podejmować codzienne decyzje o swoim żywieniu.
Okładka książki Jak schudnąć bez wyrzeczeń. Jedz to, co lubisz
nowość

44,90 zł 32,10 zł


Katarzyna Biłas, autorka książki "Bez cukru a słodkie", po raz kolejny udowadnia, że można schudnąć bez rezygnacji z kulinarnych przyjemności! Jeśli wydaje ci się, że będąc na diecie musisz zrezygnować z ulubionych tradycyjnych potraw, ta książka jest dla ciebie! Bigos, karkówka, kluski śląskie czy dania z makaronem również mogą znaleźć stałe miejsce w zdrowym jadłospisie, o ile tylko nauczysz się odpowiednio je przyrządzać oraz w zrównoważony sposób łączyć z innymi potrawami. Dzięki tej książce poznasz niemal 120 przepisów na pełnowartościowe dania obiadowe, które nie tuczą, a nadal są pyszne. Znajdziesz wśród nich posiłki mięsne i wegetariańskie, makarony, zapiekanki, faszerowane warzywa, zupy i surówki, a także zdrowsze wersje fast foodów. Zadbaj o zdrowie i smukłą sylwetkę bez diet i wyrzeczeń!
Okładka książki Entre amigos. Hiszpański przepis na szczęście
nowość

64,90 zł 46,40 zł


Przepis na szczęście po hiszpańsku? Trochę spontaniczności i otwartości, umiejętność cieszenia się chwilą… i pyszne tapas. Obowiązkowo w gronie przyjaciół! Chcesz wiedzieć, jak żyć lepiej, pełniej, trochę wolniej i zwyczajnie radośniej? Weź przykład z Hiszpanów! Monika Bień-Königsman udowadnia, że słoneczna pogoda, tłumy tańczące na ulicy i wypełnione po brzegi bary nie są niezbędne do tego, by poczuć hiszpański klimat i radość. Ta książka zabierze cię w niezwykłą podróż do Andaluzji, która nie wymaga wychodzenia z domu. Poznaj sekrety tego wyjątkowego regionu i wypróbuj ponad 50 oryginalnych przepisów, które pozwolą ci stworzyć smaki rodem z hiszpańskich barów we własnej kuchni! Ta opowieść jest tak barwna i różnorodna jak tapas, a do tego zaskakuje i urzeka – zupełnie jak Hiszpania.
Okładka książki Zdrowa kuchnia rodzinna
nowość

49,90 zł 35,67 zł


Nie wszyscy rodzice mają ochotę na wspólną kulinarną przygodę z dziećmi. Niektórzy twierdzą, że kuchnia po rodzinnym gotowaniu wygląda jak po przejściu huraganu. Inni obawiają się skaleczeń lub poparzeń u swoich pociech. W efekcie wiele nastolatków nie potrafi przygotować jajecznicy, a po zrobieniu najprostszej kanapki pozostawia w kuchni istne pobojowisko. Monika Mrozowska, propagatorka zdrowego odżywiania i matka czwórki dzieci, od lat udowadnia, że wspólne gotowanie z dziećmi jest nie tylko możliwe, ale też przyjemne i… smaczne. Każdy z domowników może bowiem wnieść do rodzinnej kuchni coś nowego, a wspólnie przyrządzone dania spowodują, że wszyscy z przyjemnością usiądą razem przy stole. Kukurydziana zupa z popcornem, omlet z serem halloumi, tarta z brokułami oraz domowe lody kokosowe – to tylko kilka spośród pysznych i zdrowych dań, które z pewnością polubią zarówno dorośli, jak i dzieci, i które na stałe zagoszczą w rodzinnym menu. Monika Mrozowska Aktorka, wegetarianka, propagatorka zdrowego, ekologicznego odżywiana. Z pasją angażuje się w akcje prozdrowotne, przede wszystkim związane z edukacją żywieniową. Autorka i współautorka książek kulinarnych, m.in. Zupy moc, Słodkie i zdrowe, czyli desery, które możesz jeść codziennie, Ekologiczna, ekonomiczna kuchnia, Uczta dla dwojga, Uczta dla maluszka (Wydawnictwo Zwierciadło).
Okładka książki Sałatki. Z babcinego notatnika

16,91 zł 13,77 zł


Sałatki. Z babcinego notatnika
Okładka książki Marynaty. Słodkie, kwaśne i pikantne

19,90 zł 14,23 zł


Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne.Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.
Okładka książki Dzieci też gotują
nowość

49,90 zł 35,67 zł


Dzieci też gotują to kulinarna książka dla dzieci w innowacyjnej formie wydania. Jest oprawiona jak… stojący kalendarz na biurko, dzięki czemu w trakcie gotowania przepis jest cały czas widoczny w CAŁOŚCI! 61 przepisów pogrupowano w trzy działy: Na zimno, Na ciepło, Na słodko. Przy każdym przepisie znajdują się informacje: - lista składników - wykaz potrzebnych akcesoriów kuchennych - liczba porcji - czas przyrządzania potrawy - stopień trudności - sposób wykonania "krok po kroku" z ilustracjami - zdjęcie gotowego dania - różne podpowiedzi i wskazówki. Ponadto w książce są informacje o dekorowaniu stołu na różne okazje, a nawet pod chmurką, o efektownej oprawie dziecięcych przyjęć oraz SŁOWNICZEK OBRAZKOWY ilustrujący jak, np. oddziela się żółtka od białek, gotuje kajmak czy gotyje ryż albo ziemniaki. Polecamy fajną i smaczną rodzinną rozrywkę, nie tylko na czas zimy i ograniczonych możliwości zwykłej aktywności!
Okładka książki Dzieci gotują WEGE

34,90 zł 24,95 zł


Dzieci gotują. WEGE to propozycja wspólnego aktywnego spędzania czasu z dziećmi umożliwiająca wyjście poza schematy kulinarne. W składnikach potraw pojawiają się te mniej typowe, takie jak: mleka roślinne, ser tofu, surowe płatki drożdżowe i wiele innych. Jak na dania wegańskie i wegetariańskie przystało przepisy zawierają mnóstwo warzyw i owoców oraz wskazówki jak efektownie zaserwować danie. Podpowiadaja też ciekawe warianty drugich śniadań i przekąsek na czas podróży. Pozwólmy przejąć dzieciom inicjatywę. To gwarancja dobrej zabawy, ciekawych smaków, a przy okazji… ucząca planowania i organizacji! 32 przepisy pogrupowano w trzy duże kategorie: Wilczy apetyt, Pomiędzy..., Słodkie chwile. Objaśnienia są bardzo czytelne. Znajdują się w nich wykazy akcesoriów kuchennych i składników potrawy, ilustrowany "krok po kroku" sposób jej wykoania oraz fajne zdjęcia
Okładka książki Omega 3 Omega 6
nowość

24,99 zł 17,87 zł


Coraz więcej osób boryka się ze zbyt wysokim poziomem cholesterolu LDL we krwi, który prowadzi do poważnych schorzeń – miażdżycy, zawału, choroby wieńcowej… Jak zatem zadbać o prawidłowy cholesterol, zredukować poziom tego złego, a podnieść tego dobrego? Przede wszystkim należy dostarczać organizmowi odpowiedniej ilości wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, czyli omega-3 i omega-6! Z naszej książki dowiesz się, które produkty zawierają najwięcej tych niezwykle zdrowych tłuszczów, a także w jaki sposób przyrządzać z nich posiłki, aby miały maksimum wartości odżywczych. Przekonaj się, jak wiele różnorodnych dań można skomponować, wykorzystując ryby, awokado, orzechy czy ziarna.
Okładka książki Polski superfood
nowość

34,99 zł 25,01 zł


Czy wiesz, co kryje się pod hasłem superfood? To produkty odznaczające się wyjątkowo dużą wartością odżywczą, obfitujące w składniki niezbędne dla zachowania zdrowia i dobrej kondycji. Do superżywności zaliczają się nie tylko egzotyczne odkrycia w rodzaju komosy ryżowej, jagód goji czy spiruliny, ale także artykuły znane w polskiej kuchni od wieków! Takie swojskie składniki, jak: buraki, jarmuż, kiszona kapusta, dynia, płatki owsiane czy kasza jaglana, również mają nieprzeciętne walory prozdrowotne. W naszej książce znajdziesz przepisy na różnorodne specjały przyrządzane wyłącznie z krajowej superżywności. Są to przekąski, sałatki, zupy, a nawet dania obiadowe i desery świetnie wpisujące się w polską tradycję kulinarną.
Okładka książki Kuchnia polska

22,00 zł 17,92 zł


Ponad 1000 dokładnie sprawdzonych przepisów na potrawy, które z łatwością można przygotować z dostępnych na rynku produktów.A wszystko opisane krok po kroku, aby gotowanie mogło być relaksem i przyjemnością.
Okładka książki Tradycje i sztuka kulinarna Chin

67,00 zł 53,23 zł


Kuchnia chińska uznawana jest za jedną z najbogatszych i najwykwintniejszych kuchni świata. To niesamowita fuzja smaków, aromatów, barw i oryginalnych składników, jak ziarna i kłącza lotosu, kwiat jaśminu czy cała feeria warzyw, zarówno świeżych, jak i marynowanych. Trudno jednak mówić o jednej „kuchni chińskiej”, gdy ten ogromny kraj mieści w sobie tradycje kulinarne Shandongu (to trzon kuchni chińskiej), Mongołów, chińskich muzułmanów, miłośników mocnej pikanterii z Syczuanu i Hunanu oraz koneserów łagodnych, „niebiańskich” dań z ryb z Jiangsu. Obok dań mięsnych, rybnych i jarskich znajdziemy multum przekąsek, deserów i pożywnych zup oraz naturalnie wspaniałe herbaty. Niniejsza książka to opowieść o cechach, pochodzeniu i ciekawostkach związanych z kuchniami różnych regionów Chin, a także wskazówki, jak przyrządzić potrawy chińskie w domu – korzystając z ponad 140 zamieszczonych tu przepisów!
Okładka książki 366 obiadów - znakomita kuchnia krakowska

48,00 zł 34,78 zł


Maria Gruszecka była uznaną autorką książek kucharskich. Po Ilustrowanym kucharzu krakowskim postanowiliśmy wydać kolejny reprint książki jej pióra. 366 obiadów znakomita kuchnia krakowska to bardzo popularna książka, wielokrotnie uzupełniana i wznawiana. Zawiera przepisy bardzo proste i niedrogie dla średniego stanu mieszczańskiego i urzędniczego. Gruszecka napisała ją po wydaniu Ilustrowanego kucharza krakowskiego, który cieszył się (i cieszy nadal) ogromnym zainteresowaniem ze strony czytelników. Książka ta zawiera, jak i poprzednie, rozdział poświęcony prowadzeniu domu i radzenia sobie z przeróżnymi problemami molami, praniem koronek czu bólem zębów. Nowością jest natomiast wstęp mówiący czym kierować się przy wyborze artykułów spożywczych, jak rozpoznać podrabiane produkty oraz jak utrzymać kuchnię i naczynia w czystości. Każdy większy rozdział zaczyna się ogólnym wstępem, w którym opisane są rady na przykład na temat wyboru i sposobu krojenia mięsa, czasu gotowania ryb i rozpoznania ich świeżości.Polecamy Państwu reprint tej ciekawej książki kucharskiej, która będzie bardzo pozytecznym prezentem dla kazdej młodej i niedoświadczonej gospodyni. Dostępny jest on w oprawie wykonanej z surowej, barwionej tektury. Grzbiet stanowi pas ozdobneego granatowego papieru, zadrukowanego na biało. Książkę zdobią dopasowane kolorystycznie kapitałki. Oprawa posiada papierową wklejkę tytułową o pastelowej kolorystyce. Blok wydrukowaliśmy na lekko kremowym papierze, który przypomina ówczesnie stosowane media. Tylna wyklejka została złamana, a po jej rozłożeniu otrzymujemy wygodny pomocnik w postaci przelicznika starych miar i wag, które znajdują się w części naszych publikacji.
Okładka książki Dieta antyrakowa. Przepisy na zdrowe życie
nowość

34,99 zł 25,01 zł


Liczba zachorowań na nowotwory stale rośnie. To jasne, że nikt z nas nie chce doświadczyć tej choroby. Ale czy na co dzień robisz wszystko, by się przed nią uchronić? Czy wiesz, które produkty mają właściwości antynowotworowe? Jak przygotowywać dania, by nie traciły cennych składników odżywczych? Jak przechowywać żywność, by nie stała się dla nas niebezpieczna? Dzięki tej książce dowiesz się, czego się wystrzegać, by zmniejszyć ryzyko zachorowania na raka. Poznasz szeroki wachlarz naturalnych składników żywności o działaniu przeciwzapalnym, ochronnym i antynowotworowym. Obszerną część teoretyczną książki uzupełnia bogaty zbiór przepisów na śniadania, obiady, kolacje, surówki, przekąski i prozdrowotne koktajle. AGATA LEWANDOWSKA – dietetyk z ponad 10-letnim doświadczeniem, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS. Interesuje się sportem i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka 10 poradników m.in. Dieta wzmacniająca odporność, Przepisy na młodość. Dieta anti-aging; Warzywa, które leczą; Dieta zdrowych jelit; Niski indeks glikemiczny; Pokonaj nadciśnienie dietą DASH. Prowadzi stronę internetową oraz bloga pod adresem www.lewandowskaagata.pl.
Okładka książki Dekorowanie ciast, ciasteczek i tortów. Wyd. III

29,99 zł 21,44 zł


Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo „zwieńczać” codzienne posiłki deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie! Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem barwnikiem spożywczym w paście. Pomogą Ci w tym rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych ozdób. Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na świąteczne okazje lub na co dzień.

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj