
Od lekarza do kucharza
-
Autor: Danuta Myłek
- ISBN: 9788393976904
- EAN: 9788393976904
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Centrum Alergii Progres
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: 24h
-
Średnia ocena: 2,86 (193)
-
29,90złCena detaliczna: 37,80 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,19 zł
x
"Od lekarza do kucharza" jest książką medyczno-kucharską dla alergików, otyłych, reumatyków, sercowców, cukrzyków, chorych z rakiem, dzieci , dorosłych, niemowląt a także zdrowych, którzy nie chcą chorować, chcą żyć długo i w dobrej formie. Książka przemyca wiedzę medyczną o jedzeniu do kuchni . Wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich doboru do utrzymania lub utraty zdrowia. Omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej włącznie z przepisami. Uczy jak przygotować popularne potrawy bez mąki pszennej, cukru, mleka i innych składników szkodliwych z różnych powodów.