KATEGORIE [rozwiń]

Kulinaria

W tym dziale znajdą coś dla siebie Ci, którzy poszukują ciekawych, wyszukanych przepisów, mnóstwo książek kucharskich z niesamowitymi, ciekawymi, przepysznymi przepisami. Diety, jadłospisy, sposoby przyrządzania, kuchnie świata, kuchnia tradycyjna, kuchnia polska,  poradniki dietetyczne, mity żywieniowe, zdrowa kuchnia rodzinna, sałatki, marynaty, superfoody. Te i inne informacje znajdziesz w naszych publikacjach w sklepie Dobreksiazki.pl

 

41,66 zł
75,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,66 zł

41,49 zł
69,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,49 zł

44,64 zł
69,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 44,64 zł
Okładka książki Fuzja smaków

79,90 zł 58,97 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,97 zł

Niejednokrotnie czytelnicy i fani Roberta Makłowicza zadawali mu pytanie (i pewnie nadal będą je zadawać) gdzie nauczył się gotować, czy chodził do jakieś szkoły kucharskiej. A może Robert Makłowicz jest kulinarnym samoukiem? Nie jest to do końca prawdą, bo ulubiony gotujący podróżnik pobierał w tej materii naukę. Ale jak sam podkreśla – tylko raz – w Tajlandii. Tam po raz pierwszy i ostatni w mym życiu uczęszczałem na kursy gotowania, które zakończył całodzienny, praktyczny egzamin. Nie można się więc dziwić, że w drugim swoim odcinku na Youtube Makłowicz pokazał, jak przyrządzić Tajskie placuszki kukurydziane. Internet oszalał, lajków i pozytywnych komentarzy nie było końca (ponad pięćset tysięcy wyświetleń, prawie tysiąc komentarzy). Okazało się, że proste, aromatyczne danie kuchni azjatyckiej może wybornie smakować nad Wisłą. To drobne z pozoru wydarzenie sprawiło, że zarówno autor jak i wydawca podjęli decyzję o rozpoczęciu praca nad nową książką, którą czytelniku trzymasz właśnie w rękach. Ponad 80 przepisów pochodzi między innymi z takich krajów jak Tajlandia, Wietnam, Malezja, Singapur, Filipiny czy Kambodża. Choć inspiracji innymi kuchniami azjatyckimi jest o wiele więcej, mowa tu choćby o wielkim dziedzictwie Chin i Indii. Kulinarne recepty zostały podzielone na kilka działów: Sałatki i przekąski, Zupy, Makarony i ryże, Mięso, Ryby i owoce morza, Jarzyny oraz Desery. Warto zaznaczyć, że przy daniach mięsnych autor podaje roślinne zamienniki, dzięki czemu potrawy te będą mogli przygotowywać również wegetarianie i weganie. Książka ilustrowana jest przepięknymi zdjęciami potraw i fotografiami z podróży Roberta Makłowicza w ten zakątek świata. A o tym jak te dania gotuje się w Polsce autor pisze we wstępie tak: Wszystkie zamieszczone tu przepisy własnoręcznie przygotowałem. Nawet jeśli niektóre gotowałem przed kamerą w miejscach, skąd pochodzą, przygotowywałem je raz jeszcze w Krakowie, by mieć pewność, że da się je zrobić i u nas, zważywszy na dostępność składników. Rzecz jasna nie wszystko kupicie u siebie za rogiem, jednak gwarantuję, że wszystko u nas kupić da się, choć czasami, jak się nie mieszka w dużym mieście lub jego pobliżu, łatwiej to zrobić przez Internet. Przy oryginalnych przepisach staram się podawać ich lokalne nazwy, są jednak takie dania, przy których figurują jedynie nazwy polskie. Najczęściej chodzi tu o potrawy, które sam stworzyłem, inspirując się oryginalnymi daniami. Część z nich należy do naszego domowego kanonu kulinarnego. Choć wiem świetnie, że żyjemy w kraju ziemniaków, kapusty i jabłek, wiem, że jadać winno się przede wszystkim to, co dana ziemia rodzi, to wiem również, że w ponury listopadowy polski dzień tajskie curry jest najlepszym remedium na ból istnienia. Daje nadzieję, pieści mózg i obiecuje słońce. Takowych doznań życzę Wam jak najwięcej!
Okładka książki Dzikie rośliny jadalne. zapomniany potencjał przyrody

42,00 zł 36,70 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 36,70 zł

Dzikie rośliny jadalne. zapomniany potencjał przyrody
Okładka książki Jarska kuchnia

27,99 zł 24,47 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 24,47 zł

Jarska kuchnia
Okładka książki Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie..

120,00 zł 82,10 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 82,10 zł

Domowe wędliny tradycyjne i myśliwskie oraz wędzenie ryb to książka, która powstała z połączenia trzech wcześniejszych publikacji Roberta Winckiewicza. Autor, pisząc pierwszą, nie wiedział, że powstanie druga i trzecia. Z czasem więc zrodził się pomysł, aby wszystkie informacje umieścić w jednym tomie.
Okładka książki Foolproof Freezer

69,00 zł 55,75 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,75 zł

Discover 60 simple and affordable recipes, all with freezer staples at their heart. Organized by the most familiar frozen ingredients and with a few fresh additions, you'll find anything from Fish Pie to Flatbreads and Sweetcorn Fritters to Seafood Gumbo, in this useful collection of reliable recipes. Foolproof Freezer will be the go-to favourite for anyone looking for a tasty meal that is no fuss and easy on the pocket.
Okładka książki Mabu Mabu An Australian Kitchen Cookbook

139,00 zł 112,30 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 112,30 zł

In Mabu Mabu, charismatic First Nations chef Nornie Bero champions the tastes of native flavours in everyday cooking by unlocking the secrets of Australian herbs, spices, vegetables and fruits. Nornie grew up on the island of Mer in the Torres Strait and while her wanderlust would take her to Italian and Japanese kitchens in Melbourne and London via Townsville, her home now is Mabu Mabu, a restaurant renowned in Melbourne and beyond for its innovative and delicious Australian Indigenous food. This book, also called Mabu Mabu - which means help yourself - reflects Nornie's approach to cooking: simple, accessible, delicious, and colourful! Her native pantry (explored in a comprehensive glossary of native ingredients) includes seeds, succulents, nuts, plants and herbs, and her recipes range from Pumpkin and Wattleseed dampers (for which she is known) to Kangaroo Tail Bourguignon to Saltbush Butter, Quandong Relish, Pickled Karkalla and Pulled Wild Boar. Nornie also shares her knowledge of foraging, sourcing and substitutions, as well as the story of her formative years foraging, fishing and cooking alongside her beloved father on Mer.
Okładka książki Little Green Kitchen

119,00 zł 96,14 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 96,14 zł

Like most families, David and Luise know that the road to feeding your children isn't always a straight one. They have raised three kids while writing their acclaimed vegetarian cookbooks and have experienced a fair share of food tossed on the floor and soup bowls left untouched. But they have also learned ways around this. In this book they share their passion for cooking fun, modern, wholesome meals with kids' palates in mind, but that also are interesting enough for adults to enjoy. Take your own inspiration from their quest to bring joy back to the dinner table: whip up a batch of Dino Burgers (made with spinach, quinoa, oats and peas), Spinach Waffles, or Stuffed Rainbow Tomatoes with black rice, feta, raisins and cinnamon. This latest collection from will include more than 60 recipes, with 'upgrade' options for adults (top with a poached egg, add a spicy sauce, stir through extra herbs, swap in quinoa), tips on how to include the children in the preparations and methods to get them more interested in food. All of the dishes are veggie-packed, colourful, kid-friendly and simple - with most taking under 30 minutes to prepare. Featuring stunning photography and irresistible recipes, this is the cookbook families will be turning to night after night for quick and satisfying dishes everyone (hopefully) will love.
Okładka książki Grow Your Own Cake

79,00 zł 63,82 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,82 zł

The veg plot and fruit garden are the new starting points for the healthiest, best cakes - and with this book you can grow and bake the tastiest cakes with most of the ingredients not far from your fingertips, all the way from sowing the seeds to cutting the cake. Choose the best baking varieties for each recipe: grow long sweet parsnips to grate into parsnip cake, and short baby parsnips for a tarte-tatin. From blackcurrants for meringues to lavender for shortbread, from sweet potatoes to spinach, cherries to chillies, beetroot to basil, and ginger to garlic, all manner of vegetables, fruit, herbs and flowers can be found in a baker' s kitchen garden. Grow Your Own Cake helps you to take giant strides on the road to self-sufficiency while turning your fabulous crops into sweet, savoury, floral and delicate treats. We say: grow it, bake it, eat it!
Okładka książki Cook Japanese at Home

129,00 zł 104,22 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 104,22 zł

Japanese food is healthy, delicious and universally enjoyed, but despite the popularity of sushi and noodle bars around the world, so few of us cook this delightful cuisine at home. This impeccable guide from Japanese cook Kimiko Barber demystifies the cuisine and makes it accessible to the home cook. Kimiko covers everything you need to know about Japanese food, including its long and intriguing culinary history, and gives clear and concise explanations of Japanese ingredients, cooking terms and techniques, - as well as providing more than 200 recipes. These exceptional dishes are a combination of traditional classics that have been updated to suit today's busy home cooks, and new, specially created, easy-to-make meals - laid out in the more familiar Western-style format of starters, mains and desserts rather than the traditional Japanese one of cooking methods. With Kimiko's expert guidance and ideas for clever improvisations, your confidence will grow and soon you'll be creating Japanese dishes with all the flair and style of a true itamae.
Okładka książki Sztuka kulinarna w średniowieczu

69,00 zł 39,88 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,88 zł

Jedna z najlepszych książek o średniowiecznej kuchni! Pięknie napisana, historycznie pouczająca i fascynująca książka kucharska. Zawiera specjalnie zrekonstruowane przepisy z XIV- i XV-wiecznych źródeł starannie dostosowane do kuchni współczesnej. Podobnie jak niegdysiejsze wskrzeszenie muzyki barokowej, ponowne odkrycie wykwintnej kuchni średniowiecznej dokonało się za sprawą wytrawnych znawców. Odile Redon, Françoise Sabban i Silvano Serventi to ludzie wielkiej kultury, obdarzeni przy tym wielce subtelnym podniebieniem. Są oni także naukowcami, historykami. Umieszczone tu w oryginalnej postaci fragmenty traktatów kulinarnych, które z wykorzystaniem specjalistycznej wiedzy opatrują wiernym przekładem, zaczerpnęli ze starodruków, a nawet z niepublikowanych manuskryptów. Traktaty te znajdowały się w księgozbiorach najwytworniejszych domów i sporządzano je na użytek władców. Obcujemy zatem ze szczytowym osiągnięciem ówczesnej kultury. Przedstawiając je szerokiemu gronu czytelników, autorzy ukazują całkiem nowe oblicze średniowiecza, nad wyraz wyrafinowanego – nawet w dziedzinie jedzenia. […] Bo czy można utrzymywać,że Filip August pałaszował zepsute mięso mocno doprawione pieprzem dla zabicia wstrętnego smaku? I że rycerze, jego towarzysze, pobierający u Chrétiena de Troyes i André Le Chapelaina lekcje wdzięku i forteli w labiryncie miłości dworskiej, okazywali się mniej wymagający w kwestii aksamitnej gładkości sosów i rumianej skórki pasztetów, którymi się raczyli, weseląc się w towarzystwie ukochanej?.         Georges Duby Kuchnia średniowieczna to wspaniałe połączenie smaku, aromatu i koloru, ale i zaskakujące, wprost niebywałe pomysły, bo czy możemy sobie dziś wyobrazić na przykład pasztet z żywymi ptaszkami…? Książka jest odpowiedzią na pragnienie ucieczki przed szarością, mdłymi papkami, fast foodami, ketchupem, na tęsknotę za podróżą ku innym brzegom. Zabiera nas na wyprawę w dalekie strony. Zachęca do odkrywania niecodziennych smaków. Jest jak zaproszenie do podróży – podróży w czasie.
Okładka książki Kalandarz 2024 Rok dobrych nawyków

44,90 zł 25,27 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,72 zł

Zdrowe nawyki przez cały rok!Na początku każdego roku nie brakuje inspiracji i pomysłów, jednak z każdym dniem bywa trudniej, a w natłoku obowiązków czy spraw nawet zdrowie schodzi na drugi plan.Z pomocą przychodzi kalendarz Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej(R). 2024 Rok dobrych nawyków, który pomoże Ci zorganizować Twoją codzienność oraz dostarczy wielu inspiracji i motywacji na cały rok przez:skuteczne rozwiązania i inspiracje na każdy dzień;proste pomysły na to, jak pić więcej wody i nie zapominać o warzywach;nowe przepisy;miejsce na notatki;praktyczne porady i tabele o zdrowym stylu życia.Zrób coś dla siebie i postaw pierwszy krok już dziś. Dzięki wartościowym treściom, ilustracjom i ciekawostkom twoja przemiana na pewno się uda!Zdrowie - miej to w nawyku!
Okładka książki Nalewki na każdą porę roku

13,37 zł 7,81 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 7,81 zł

Tradycyjne, własnoręcznie robione nalewki coraz częściej goszczą na naszych stołach. Zachwycają smakiem, zaskakują właściwościami leczniczymi, a ich samodzielne przygotowanie daje mnóstwo radości i satysfakcji. Książka podzielona została na 5 części. Pierwsze 3 przedstawiają receptury na nalewki, do których składniki pozyskujemy wiosną, latem i jesienią. W 4, części zaprezentowano nalewki rozgrzewające, przydatne w zimowe wieczory. Ostatnia część obejmuje trunki, których przygotowanie jest możliwe w dowolnej porze roku.
Okładka książki Do Yourself a Flavour

94,00 zł 75,94 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 75,94 zł

Do Yourself a Flavour
Okładka książki Slow Food, Fast Cars: Casa Mar

212,00 zł 171,27 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 121,58 zł

Slow Food, Fast Cars: Casa Mar
Okładka książki Terapia pożywieniem. Dietetyka według tradycyjnej medycyny chińskiej wyd. 2023

99,90 zł 53,24 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 53,24 zł

Wydanie II, rozszerzone i zaktualizowane Nie sposób przecenić znaczenia naturalnej terapii pożywieniem. System tradycyjnej medycyny chińskiej w większości bazuje na tym, czym chory się odżywia. Ludzie Zachodu w pożywieniu doceniają zawartość witamin, mikroelementów itd., a na Wschodzie rozumieją, że każdy pokarm niesie ze sobą jakość termiczną, która rozgrzewa, rozprasza zastój, ochładza, wysusza, nawilża, odżywia krew. Tę zakodowaną z największą starannością informację człowiek otrzymał wraz z całym bogactwem przyrody. Traktowane w ten sposób pożywienie staje się lekarstwem i nie służy jedynie do zaspokojenia głodu. Może to mieć szczególne znaczenie w profilaktyce i leczeniu chorób cywilizacyjnych. To lektura obowiązkowa dla lekarzy i ich pacjentów. Gorąco polecam!dr nauk med. Wiesława Stopińska, pediatra i specjalista medycyny ogólnej, autorka książki Medycyna między Wschodem a ZachodemJoerg Kastner zapoznaje nas z zasadami tradycyjnej medycyny chińskiej i energetyką pożywienia, a także wyjaśnia, w jaki sposób stosować je w życiu codziennym. Prezentuje liczne przykłady kliniczne i sugestie terapeutyczne, pomysłowo łącząc zachodnią wiedzę medyczną z chińskimi technikami diagnostycznymi. Autor opisał ponad 300 powszechnie dostępnych produktów spożywczych - warzyw, zbóż, ziół, przypraw, owoców, mięs, owoców morza, produktów mlecznych, olejów, tłuszczów i innych. Omówił przyczyny różnorodnych objawów i dolegliwości w ujęciu tradycyjnej medycyny chińskiej, a także sposoby leczenia otyłości oraz fizycznego i emocjonalnego wyczerpania. DRUGIE WYDANIE poszerzył o aktualne kwestie, takie jak: alergie, nadwrażliwość pokarmowa, odżywianie w stanach patologicznych i posty. Dodał też rozdziały w całości poświęcone smoothies i tzw. superfoods.Książka zawiera:opisy zastosowania dietetyki chińskiej w praktyce oraz rozważania na temat czynników wpływających na dietę, takich jak zmieniające się pory roku oraz odmienne potrzeby dzieci i osób starszych,praktyczne wskazówki dotyczące dostosowania zasad chińskiej terapii pożywieniem do zachodnich realiów,przykłady terapii pożywieniem dotyczące większości systemów narządów wewnętrznych,poszerzoną listę popularnych produktów spożywczych wraz z opisem ich działania leczniczego, porady dotyczące terapii akupunkturą.Terapia pożywieniem to doskonała pomoc dla studentów i terapeutów praktykujących tradycyjną medycynę chińską, jak również wartościowa lektura dla specjalistów z zakresu żywienia, dietetyków, lekarzy i każdego, kto chciałby żyć długo i zdrowo.
Okładka książki The Essential Tequila & Mezcal Companion

103,00 zł 83,21 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 83,21 zł

Packed with information, tips, resources, and 300 tasting notes and accompanying producer profiles, The Essential Tequila & Mezcal Companion is a crash course on the fastest growing spirits category in the United States. Lampert provides insights on the history and production of the spirits, plus guidance for how to stock your bar, organize a tasting with food pairings, and create infused syrups that will complement craft cocktails. Lampert includes more than 30 cocktail recipes that highlight the complexities and bold flavors of agave spirits. Plus, the book contains transportive photography throughout and a thorough reference section for readers who are thirsty for more.
Okładka książki New Art Of Coffee

118,00 zł 95,33 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 95,33 zł

Coffee lovers: here are recipes and inspiration for every taste, mood, and complexity, making for the perfect coffee drink for each moment of the day. While the popularity of craft cocktails and home bartending have helped people create their own drink-driven memories, the possibilities for coffee have remained rather tame. Much more than a guide to beans or brewing, The New Art of Coffee shares how to create inspiring concoctions and flavor profiles from comforting and rejuvenating to celebratory and adventurous. Nearly fifty recipes paired with beautiful photography will inspire and offer something for every taste and time of day—hot, iced, carbonated, post-workout, decaffeinated, alcoholic, and deconstructed. Organized by mood, the recipes range in complexity from a quick quaff to a showstopping slow build, allowing readers to match the drink with the moment. Enjoy a Moonwater with breakfast, a Throw Em’ A Haymaker after a hard workout, or an Amuse as a happy-hour delight. The Don is the ideal after-dinner companion, and there’s nothing quite like powering down with a Windmill Cookie Steamer after a long day.
Okładka książki Complete Beer Course

129,00 zł 104,22 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 104,22 zł

A completely revised, updated, and repackaged second edition of the 2013 bestselling beer guide. First published in 2013, The Complete Beer Course has helped thousands of beer enthusiasts navigate the vast and often confusing world of beer. Bernstein is back to serve up a second round of insights. He introduces readers to must-know breweries, craft beers, and the industry’s rising stars. Each chapter is devoted to a specific beer style and teaches readers how to taste and evaluate a wide selection, especially new beers gaining popularity such as sours and nonalcoholic varieties. Additionally, readers will find up-to-date information on the pandemic’s effects on the beer world, expanded coverage of international beers, and the author’s top picks for any beer-drinking occasion. If your knowledge of IPAs is a little hazy, then this guide is for you. Fans of Randy Mosher’s Tasting Beer or The Beer Bible by Jeff Alworth, who are looking for the most up-to-date information on the world of beer, will find just what they need in this book. Perfect for beer fans everywhere—from casual beer drinkers to homebrew enthusiasts—The Complete Beer Course is the ultimate beer book and makes a great gift for dads, bartenders, or anyone else looking to level up their beer knowledge.
Okładka książki Jikoni

129,00 zł 100,35 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 100,35 zł

Jikoni means 'kitchen' in Kiswahili, a word that perfectly captures Ravinder Bhogal's approach to food. Ravinder was born in Kenya to Indian parents; when she moved to London as a child, the cooking of her new home collided with a heritage that crossed continents. What materialised was a playful approach to the world's larder, and Ravinder's recipes do indeed have a rebellious soul. They are lawless concoctions that draw their influences from one tradition and then another – Cauliflower Popcorn with Black Vinegar Dipping Sauce; Spicy Aubergine Salad with Peanuts, Herbs and Jaggery Fox Nuts; Skate with Lime Pickle Brown Butter; Tempura Samphire and Nori; Lamb and Aubergine Fatteh; or utterly irresistible Banana Cake accompanied by Miso Butterscotch and Ovaltine Kulfi. These proudly inauthentic recipes are what you might loosely call 'immigrant cuisine', with evocative stories from a past that illustrates the powerful relationship between food, people, place and identity. The tastes and smells of this brazen new world are sophisticated, welcoming, fresh, exciting and bold.
Okładka książki Grand Chateaux of Bordeaux

179,00 zł 144,61 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 144,61 zł

A wonderful gift for wine connoisseurs or anyone learning to appreciate wine The legendary chateaux, their great wines, their history and architecture all in magnificent photographs This may sound a little crazy, but take a moment to close your eyes while you're browsing through this book. You're sure to taste a hint of fine red wine spreading across your tongue. The Grand Chateaux of Bordeaux is your complete guide to the most famous wine-growing region in the world. Discover outstanding vineyards and their wines in spectacular photos: everything from Margaux and Mouton Rothschild to Gruaud-Larose and Latour. Take an exciting look behind the walls of the chateaux where these storied vintages are born. See Bordelais vintners and cellar masters at work in Saint-Emilion or Pomerol. And learn about the history of the vineyard estates and their architec tural heritage, as well as grape varieties, wine storage, and soil characteristics, because, as Goethe famously said, "Life is too short to drink bad wine." The informative texts round out the book like the silky finish of a Grand Cru. 250 colour photographs
Bestsellery
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,33 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,73 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,78 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,07 zł
Okładka książki Filozofia smaku

31,90 zł
50,10 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,90 zł
Okładka książki Soda oczyszczona

13,67 zł
25,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,67 zł
Okładka książki Sezonowe warzywo

22,42 zł
39,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,78 zł
Okładka książki Wolni od toksyn

28,87 zł
49,40 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,05 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,78 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 166,43 zł

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj