W tym dziale znajdą coś dla siebie Ci, którzy poszukują ciekawych, wyszukanych przepisów, mnóstwo książek kucharskich z niesamowitymi, ciekawymi, przepysznymi przepisami. Diety, jadłospisy, sposoby przyrządzania, kuchnie świata, kuchnia tradycyjna, kuchnia polska, poradniki dietetyczne, mity żywieniowe, zdrowa kuchnia rodzinna, sałatki, marynaty, superfoody. Te i inne informacje znajdziesz w naszych publikacjach w sklepie Dobreksiazki.pl
Jeśli jesteś fanem mięsa, ta książka będzie spełnieniem marzeń! Autorytet w dziedzinie diety opartej na produktach pochodzenia zwierzęcego przedstawia książkę kucharską z ponad 100 przepisami na pyszne potrawy. Badania naukowe potwierdziły: przeciwzapalna dieta mięsna pomaga schudnąć, pozbyć się alergii pokarmowych i utrzymać w ryzach poziom cholesterolu. Chroni przed chorobami układu krążenia, pomaga wyleczyć choroby autoimmunologiczne, jest też doskonałą dietą na odporność. Ta książka to twój niezbędnik, który sprawi, że czerpanie korzyści z diety będzie jeszcze smaczniejsze! Znajdziesz w niej dania główne, przepisy na każdą zachciankę, a nawet desery. Odkryjesz przepisy na każdy rodzaj mięsna, w tym owoce morza. Dieta karniwora najlepsze przepisy!
Prostota, przyjemność, pasja i miłość to z tych składników stworzycie najlepsze dania! Zapraszam Was na drugą część kulinarnej przygody, która powstała właśnie dzięki tym tajnym składnikom. Gotowanie to jedna z największych przygód w moim życiu. Stanie za kuchennym blatem sprawia mi ogromną frajdę i wyzwala we mnie mnóstwo pozytywnych emocji. Mam nadzieję, że przepisy, które znajdziecie w tej książce, Was zainspirują i poczujecie, że właściwie każdy może zostać mistrzem kulinarnym w swoim domu. Świat pędzi do przodu, a my często zapominamy, czym tak naprawdę jest przyjemność gotowania w domu i zasiadania z rodziną przy wspólnym stole. Chcąc wam to ułatwić, przepisy skomponowałem tak, abyście jak najwięcej czasu mogli spędzać w cieple domowego ogniska.
Łącząc na niesamowite sposoby zaledwie pięć składników, Jamie wyczarował ponad 130 zupełnie nowych przepisów, które możesz wykorzystać na co dzień i od święta. Znajdziesz tu wszystko od sałatek i pasty, przez ciekawe pomysły na kurczaka, ryby warzywa, ryż, makarony, wołowinę i wieprzowinę, aż po słodkości. Ta książka to maksimum smaku przy minimum wysiłku, szeroki wachlarz posiłków o różnej wartości odżywczej i mnóstwo fantastycznych inspiracji.
Jamie Oliver, bestsellerowy autor uwielbianych na całym świecie książek kucharskich, powraca z przepysznymi daniami warzywnymi. I w samą porę obecnie coraz więcej z nas stara się ograniczać spożycie mięsa z pobudek zdrowotnych, finansowych lub ekologicznych.Jamie, czerpiąc inspiracje z kuchni świata, przygotował zbiór przepisów na oryginalne i nieskomplikowane potrawy z warzywami w roli głównej. Jego dania to prawdziwa uczta dla oczu i podniebienia: są tak smaczne, sycące i różnorodne, że zupełnie nie odczujesz braku mięsa. Wegetarianie, okazjonalni jarosze i żądni nowych wrażeń mięsożercy w tej książce każdy z was znajdzie coś dla siebie!
Pierogi, ach, pierogi! To pyszna kwintesencja kuchni polskiej. Jedni uważają, że ich sekret tkwi w delikatnym, sprężystym cieście, inni twierdzą, że o ostatecznym charakterze decyduje ukryte wewnątrz nadzienie. Niezależnie od tego, do której grupy należymy - pierogi kochamy wszyscy. Niezmiennie zachwycają smakiem oraz różnorodnością. Uznaniem cieszą się te tradycyjne - z nadzieniem z mięsa, z kapusty i grzybów czy palonej kaszy
Co zrobić, by malec nie przybierał na wadze? Jak skomponować jego codzienną dietę, by była smaczna, sycąca i zdrowa? Jakich składników nie może zabraknąć w menu niemowlęcia, a czego potrzebują mały uczeń i nastolatek? Te i wiele innych, praktycznych podpowiedzi dietetyków znajdziesz w naszym poradniku.
Książka kucharska z przepisami na przepyszne sałatki i dania z grilla - nie tylko w tradycyjnym wydaniu. Wyśmienite steki, kotleciki, szaszłyki, krewetki i warzywa - a wszystko owiane aromatycznym dymem.
Żywienie człowieka. Tom 1-3 to kolejne wydanie wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pojedyncze tomy podręcznika to Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu oraz Żywienie człowieka zdrowego i chorego.
A perfect first cookbook to start your kitchen adventure, with more than 60 recipes for young chefs to try.
Feel right at home in the kitchen with this first cookbook for budding chefs! With over 60 recipes, there's something for every occasion: super-fast snacks, speedy main meals, plus delicious desserts and sweet treats.
Children's Quick and Easy Cookbook is packed with simple but varied recipes, so young cooks aged 5-7 can enjoy discovering new dishes, learning new skills, and perfect great meals that the whole family will love. And for those already handy in the kitchen, there are more involved dishes, and ideas and advice about how to adapt the recipes for different tastes and diets. From triple-decker sandwiches and fruit smoothies to chicken curry and lemon cheesecake, each recipe includes a photographic step-by-step to show you exactly what you need to do and when.
Put on your apron and get cooking, with:
- Recipe choices perfect for beginners, while the variety of meals and different variations inspire young chefs who already have some experience in the kitchen.
- Recipes that are easy to follow and require simple ingredients.
- Visual step-by-steps that help young children know exactly what the meal should like at different stages of the cooking process, making this a perfect introduction for children new to the kitchen.
- A global approach with meals from multiple countries, with vegetarian and vegan diets, and more than 60 recipes to try.
This cookbook for kids is the perfect introduction to cooking and a fun activity that adults can enjoy with little ones. Cooking has never been easier, with simple instructions, a clear guide of what to do before you start and a handy picture glossary showing cooking techniques in picture-perfect detail. It's clear, it's fast, it's simple, and it's fun!
A new and updated edition of the classic, definitive guide to malt whiskies, written by the late Michael Jackson and updated by whisky experts Dominic Roskrow and Gavin D. Smith.
The fully revised 7th edition of the Malt Whisky Companion will teach you everything you want to know about your favourite tipple. How should you taste a single malt scotch whisky? Which whiskies are light and flowery, or rich and treacly? How different is a single malt scotch from a distillery in the Highlands to one from the islands?
Find whisky tasting notes on over 1,000 malts arranged from A-Z, including vintages and the very latest releases. For distilleries in the New World Whisky section there are brand-new whisky tasting notes. This comprehensive whisky guide defines the characteristics of each whisky, gives it an overall score, making it the perfect companion for keen whisky drinkers and new converts to the wonderful world of the single malt.
Wspólnie z dzieckiem uzupełnijcie piramidę zdrowego żywienia, stwórzcie zdrowe przekąski i poznajcie zasady przygotowania zdrowych posiłków!Seria "Montessori" to książki poszerzające wiedzę dzieci zgodnie z pedagogiką Montessori. Maluch staje się współtwórcą książki, a to doskonała okazja do rozmów o naszym otoczeniu i do rozwijania różnych umiejętności. Sympatyczni bohaterowie sprawią, że dzieci zechcą odkrywać świat razem z nimi, a staranne opracowanie graficzne oraz dołączone naklejki i elementy do wycinania są świetną atrakcją umilającą korzystanie z książek.
Explore the secrets and recipes of La Fontaine de Mars, one of the oldest bistros in Paris, and one of the most renowned
Welcome to the lively atmosphere of La Fontaine de Mars, a Parisian bistro founded in 1908, nestled in the heart of the French capital. As soon as guests pass through the heavy red curtain, they are captivated by the spirit of a place that has lovingly preserved the traces of its past. Checkered tablecloths, vintage objects, earthenware tiles, and delicious dishes in generous portions await. Here, you can discover glorious recipes, such as Cassoulet, Porcini Mushroom Pâté., and Strawberry-Pistachio Sabayon, and see the colorful history of La Fontaine de Mars unfold before your eyes. Neighborhood regulars, savvy tourists, celebrities (including Robert De Niro, who contributes a foreword, and Mick Jagger), American expatriates, and figures from the world of fashion all frequent this legendary address.
In this collection of delicious and inspiring recipes, Kylee will keep you on track in making the most of seasonal produce to make both sweet and savoury goodness. A beautiful book. ― Peter Gordon
With over 30 recipes for jams, chutneys, ferments and pickles, and 70 dishes in which to use them, The Modern Preserver's Kitchen is the ideal cookbook for those who want to make the most of each season's offerings.
Try using your preserves in delicious recipes such as Pickled Pea Frittata, Breakfast Kimchi Eggs, Deep-Fried Camembert with Cranberry Sauce and Dukkah, and Peach and Mint Jam Mini Galettes.
"How do I eat it?" was the most-asked question when passionate preserver Kylee Newton sold her preserves on her market stall. In this beautiful book, she shows you not only how to make preserves, but also how to use them.
The recipes inspire you to make your own or to reach into your condiment ghost-town shelf of half-eaten jams and pickles in the fridge and give new life to them instead of throwing them away. With Kylee's guidance, anyone can bottle the seasons, avoid waste, add character to family food, and rediscover the restorative joy of cooking.
Winner of the best International/Regional Cookbook at the Guild of Food Writers Awards 2022
In The Nordic Baker, Sofia Nordgren guides you through a year of plant-based Nordic cakes, buns, breads, cookies and crackers and invites readers to keep things simple, go back to basics and cook with nature in mind.
From Thumbprint cookies, Kladdkaka and Rhubarb galette in springtime, Raspberry and cardamom cupcakes when the weather begins to warm up, and a Midsommar cake for summer celebrations, through to Lingonberry roll cake, pear tart and cardamom rolls for cosy autumn nights and Gingerbread bundt cake, Saffron buns and Semlor for snowy winter days.
Set to the backdrop of stunning location photography and interspersed with advice on embracing the Nordic lifestyle, bringing the outdoors into your home and tips on seasonal slow living, this is a charming celebration of a magical corner of the world and the wonderful food it has to offer.
From the no 1 bestselling author DJ BBQ comes the definitive burger book.
This is the only burger book you'll ever need - the only burger book you'll ever want! And it's not just beef burgers - The Burger Book is packed with burger recipes covering options for fish, chicken, veggie, vegan, pork and lamb. It has buns. It has sauces. It has sides.
It has all the delicious flavours and madcap shenanigans that you've come to expect from DJ BBQ and his crew. So whether you want a classic, 10inch, lockjaw beef burger, or fancy trying a smoked haddock burger, beetroot burger or gravy burger (yes, the burgers are soaked in gravy!), this is the book for you.
Learn to cook these burgers like a pro, whether on the grill or back indoors, and understand the art of assembling the ultimate bun-wrapped feast.
The concept of clean eating is becoming increasingly popular among adults, however it is children who are the most vulnerable to additives and nasty toxins such as sugar, found in unhealthy, processed, and fast food. Because children are still growing and developing, it's important they consume adequate vitamins and nutrients through their diets. Children are, after all, our future.
The concept is simple: using fresh ingredients in their most natural state. We say goodbye to gluten, wheat germ, refined sugar, and genetically modified oils, as these can be addictive, acidic, deplete energy, and can cause sluggishness, mood swings, and hyperactive behaviour in children. Feeding the Future is a glossy lifestyle/cookbook filled with inspiring recipes that all children - from those aged two to grown-up "kidults" - will love.
These recipes are clean, nutritious, and delicious, as well as being easy to make. The book is the perfect tool for health-conscious and time-poor parents.
Part of The Goodness Of series, this book is arranged into Drinks, Tonics & Preserves, Light Bites & Sides, Mains and Sweet Treats, with a selection of vegetarian, gluten-free and dairy-free recipes ranging from Tomato & Ginger Chutney to Turmeric & Cardamom Buns, and from Ginger Chicken Broth to Beef & Ginger Stew. Plus it includes popular drinks such as Golden Chai Latte and Ginger Beer. A love for food and real appreciation of great produce is at the core of these beautiful books. The delicious recipes will inspire you to delve into your store cupboard and transform simple recipes into fantastic dishes.
ODKRYJCIE SMAKI I AROMATY ŚWIATA ZE ZWYCIĘZCĄ I UCZESTNIKAMI ÓSMEJ EDYCJI PROGRAMU "MASTERCHEF JUNIOR POLSKA"!Dobra zabawa i tworzenie niezapomnianych smaków - to przepis na sukces Ignacego Jabłońskiego, zwycięzcy programu, który podbił podniebienia wymagającego i profesjonalnego jury.Teraz młody szef kuchni dzieli się swoimi przepisami na pyszne dania bezmięsne. Do stworzenia tej książki zaprosił innych uczestników, którzy przygotowali swoje najlepsze potrawy. Egipt, Filipiny, Francja, Grecja, Izrael, Hiszpania, Tajlandia, Portugalia, Turcja, Włochy i oczywiście Polska - to kraje, których kuchni możecie zasmakować dzięki daniom młodych kucharzy.Zapraszamy w niezapomnianą kulinarną podróż!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?