KATEGORIE [rozwiń]

Kulinaria

75,78 zł
99,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 99,99 zł

14,33 zł
25,01 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 18,30 zł

40,79 zł
74,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,46 zł

30,04 zł
52,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,51 zł

46,95 zł
79,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,95 zł

27,19 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,64 zł

27,89 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł

56,69 zł
75,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,52 zł

28,14 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł

22,31 zł
39,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,31 zł

27,89 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł

51,02 zł
79,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,02 zł
Okładka książki Kuchnia polskich Kresów

39,90 zł 22,22 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,22 zł

Kolejny tom serii ""Moje Kresy"" opisuje tradycje, zwyczaje i przepisy kulinarne często zapomniane. Receptury, których rodzicielstwo przypisują sobie narody z innych części Europy, zamieszczone w tej książce po to, byśmy nie zapominali o naszych kuchennych tradycjach.
Okładka książki Potrawy z ryb E. Kiewnarska

18,00 zł 11,10 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,10 zł

Reprint z oryginału z 1929 roku z 84 przepisami na przyrządzanie ryb i sosów. Autorka ograniczyła się do najbardziej typowych potraw z każdego gatunku ryby, starając się podawać najbardziej proste, łatwe i zrozumiałe metody i sposoby ich wykonywania. Starała się też nie powtarzać tych samych dań przy różnych gatunkach ryb, a tylko zaznaczała, że można te dania i z innych przygotować. Zebrała wszystkie, pospolicie do ryb stosowane sosy i podała je razem w bardzo jasnej, prostej i ułatwionej metodzie ich gotowania.
Okładka książki Eat Your Greens!

161,00 zł 122,02 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 122,02 zł

There’s more to a potato than mash. Discover new adventurous ways to prepare a parsnip or how to cook cabbage with this book of more than 800 plant-focused recipes. From boiled beets to roasted radishes, each chapter offers countless simple methods to use a single vegetable. You’ll be swapping boiled carrots for eggplant fried with mint, garlic, and pine nuts faster than you can say “kale.” Get to know your way around the vegetable patch, and be kind to yourself and the planet in the process. Eat Your Greens! introduces more than 40 vegetables, explaining when they’re in season, how best to store them, and what ingredients they work well with.
Okładka książki Odporność z natury. Naturalne i proste sposoby na zdrowie

36,90 zł 19,19 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,19 zł

Pesto z czosnku niedźwiedziego 4 garści liści czosnku niedźwiedziego 3 łyżki zmielonych orzechów włoskich 2 szklanki oleju rzepakowego Liście czosnku niedźwiedziego mielimy z orzechami, dodając stopniowo olej. Na samym końcu doprawiamy. Takie pesto można przechowywać w słoiczkach w lodówce cały rok. Zdrowie to podstawa. Jego zachowanie w dużej mierze zależy od naszej odporności i genów. Aktywację wielu chorób dziedzicznych możemy jednak powstrzymać, a odporność wzmocnić właściwą dietą i aktywnością fizyczną. W niniejszej książce prezentujemy doskonałe, proste i efektywne przepisy, które wzmocnią naturalne mechanizmy obronne organizmu. KSIĄŻKA ZAWIERA: listę ziół leczniczych i roślin dezynfekujących sprawdzone przepisy kulinarne wzmacniające odporność wskazówki zastosowania roślin i miodów do celów leczniczych informacje, jak przygotować się na zimę CZY WIESZ, ŻE… kompot z malin działa przeciwgorączkowo? ziele czosnku niedźwiedziego obniża ciśnienie krwi? czosnaczek pospolity ma właściwości dezynfekujące? spożywanie mniszka lekarskiego na surowo pobudza przemianę materii? miód pszczeli stosuje się w leczeniu astmy oskrzelowej i kataru siennego? ZOBACZ MATERIAŁY AUDIOWIZUALNE DZIĘKI APLIKACJI PASCAL AR
Okładka książki Kiszonki i fermentacje. Bestseller w nowej odsłonie

49,90 zł 25,95 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,84 zł

"Kiszonek i fermentacji" powraca z rozszerzonym i poprawionym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Czy masz ochotę na: Stir fry z kiszonymi burakami i jarmużem? Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci? Kiszone migdały? Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej? A może kiszoną Krwawą Mary? Mistrz kuchni po raz kolejny zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy. Aleksander Baron – charyzmatyczny szef kuchni z warszawskiej restauracji Zoni. Pierwszą kiszonkę zrobił… przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji, który zaprasza zaprasza do zmiany przyzwyczajeń polskiego podniebienia. "Praktyczny przewodnik omawiający proste techniki przygotowania smakowitych i zdrowych kiszonek. Ważne nie tylko dla kuchni polskiej, ale i tej pochodzącej z całego świata." Sandor Ellix Katz, autor "Sztuki fermentacji" "Pasjonująca opowieść o tym, jak Baron ujarzmia fermentację. A świat dzięki temu staje się smaczniejszy i zdrowszy!" Maciej Nowak, krytyk kulinarny "Smak kwaśny jest najbardziej charakterystyczny dla polskiej kuchni, ale wiedza o kiszeniu warzyw, owoców i zboża oraz o wyrabianiu octów to dziedziny nieco zapomniane w naszej kulinarnej tradycji. Choć życia bez kiszonej kapusty i ogórków nawet nie potrafimy sobie wyobrazić, Aleksander Baron umie wyobrazić sobie życie znacznie bogatsze... Odkrywa kiszonki niepowtarzalne, zaskakujące i po prostu piękne, bo smak to przecież część estetyki. Ma niezwykły kontakt z historią, zapomnianą kulinarną wiedzą i sztuką, które gdzieś wyparowały, ale ciągle jakoś unoszą się między nami w powietrzu. Dziś wracają do nas jako coś nowego." dr hab. Jarosław Dumanowski, profesor UMK
Okładka książki Jak odzyskać kontrolę nad odchudzaniem

39,90 zł 20,75 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,75 zł

Nie możesz schudnąć i nie wiesz dlaczego? Masz już dość nieskutecznych diet, monotonnych jadłospisów i ciągłych wyrzeczeń, a wizja regularnych ćwiczeń przyprawia Cię o mdłości? Uwierz mi kiedyś tkwiłam w tym samym miejscu, rozgoryczona i zniechęcona, pogniewana na samą siebie.Książka, którą właśnie trzymasz w dłoniach nie jest kolejnym, profesjonalnym poradnikiem odchudzania, spisem diet lub harmonogramem treningów. To historia przemiany, moich doświadczeń i wiedzy, którą zdobyłam z ogromną determinacją a teraz dzielę się nią z Tobą! Uwierz, że zdrowy styl życia może stać się Twoją najlepszą przyjaciółką, jeśli tylko pokochasz swoje ciało i odważysz się iść do przodu, odpowiedzialnie i cierpliwie. Powiem Ci, jak zacząć, jak walczyć w chwilach słabości i jak utrwalić pozytywną zmianę na całe życie, a utrata nadmiarowych kilogramów, o której marzysz, pojawi się niepostrzeżenie i na zawsze. I będzie smakować jak mleczna czekolada!
Okładka książki Smakoterapia na wynos. Odpornośc przez cały rok

49,90 zł 25,95 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,95 zł

Czy wiesz, że swoją odporność budujesz każdego dnia? DROGA DO ZDROWIA PROWADZI PRZEZ KUCHNIĘ! Dania na wynos, zwane pieszczotliwe „nawynosami”, to nieodłączny element mojego menu. Odkąd pamiętam, wiodę tułacze życie śpiewograjka, który musi wszak coś jeść poza domem. Od kiedy moje nawyki żywieniowe uległy rewolucji (żeby nie powiedzieć ewolucji), grzeszenie zbyt częstym jedzeniem na mieście już mi nie w smak. Dlatego wożę ze sobą torby pełne smakowitości w trasę, a kiedy zapasy się kończą, robi się przestrzeń na małe grzeszki. Po co? Dlaczego? Bo wiem, że moja odporność (rzecz niezwykle istotna w dzisiejszych niełatwych czasach) zależy ode mnie! Każdy kęs ma znaczenie – i ten odżywczy, i ten grzeszny. A najważniejsze są zdrowe proporcje! Dlatego moja Smakoterapia to dążenie do harmonii i równowagi, które są podstawą odporności. CO WARTO PRZYGOTOWYWAĆ NA WYNOS? Piękne pudełka bento, wypełnione wieloskładnikowymi daniami, kuszą z obrazków pięknych książek, a jednocześnie odstraszają, bo pojawia się pytanie: KTO MI TO WSZYSTKO PRZYGOTUJE? Dlatego w pędzie, w wirze codziennych spraw sięgam po szybkie dania, niesamowite zupy a la instant. A kiedy mam więcej czasu, delektuję się potrawami wieloskładnikowymi. Na łamach tej książki zawarłam wszystkie patenty rodem z mojej kuchni, wraz z podpowiedziami, jak zadbać o siebie zgodnie z naturą. Zapraszam Cię w kulinarną podróż przez cały rok! Zabierz ze sobą dobry posiłek do pracy, w drogę, do szkoły! Żyj i jedz zdrowo! Uściskowując, Autorka
Okładka książki Sekrety włoskiej kuchni

69,90 zł 47,59 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 47,59 zł

Biblia italofilów, opatrzona przedmową Umberta Eco. Doskonała lektura dla tych, którzy chcą nauczyć się czerpać radość z życia. Książka ta jest barwną mozaiką, która pozwala zrozumieć ducha skąpanej w słońcu Italii, kraju, w którym kuchnię podniesiono do rangi sztuki, gdzie kultura jedzenia stanowi fundament cywilizacji. Poznajcie Włochy właśnie od kuchni – od Alp po Sycylię – ich historię, potrawy, zwyczaje, tradycje, przyjemności życia... Smakować w tej książce można wszystko – omówione szczegółowo dania, opisane z pietyzmem miejsca i historie, ale również doskonały styl autorki, doprawiony szczyptą humoru. To wspaniałe źródło wiedzy o Włoszech, opatrzone pięknymi zdjęciami, napisane z wrażliwością i znawstwem przez przyjaciółkę Umberta Eco, która również jest tłumaczką jego książek. Uhonorowane prestiżową nagrodą Premio Bancarella della Cucina! Choć Włochy nieodparcie kojarzą się z pizzą i spaghetti, autorka, wybitna tłumaczka, eseistka i miłośniczka kultury włoskiej, przedstawia zupełnie inne oblicze tego kraju. Elena Kostioukovitch zabiera nas w podróż przez dziewiętnaście głównych regionów Włoch – od Friuli i Górnej Adygi na północy, po Kalabrię i Sycylię na południu – podczas której poznajemy nie tylko kulinarne specjalności poszczególnych regionów, ale też ich kulturę i obyczaje. Niezwykle ciekawe są „intermezza” w tej podróży z jednego miejsca do drugiego – rozdziały poświęcone pizzy, risotto, diecie śródziemnomorskiej, a także tematom, które na pozór z kuchnią niewiele mają wspólnego: szczęściu, miłości, kulturze włoskich Żydów, demokracji czy totalitaryzmowi. Przenikliwe obserwacje i wspomnienia autorki mieszają się z radami dla podróżników, odwołaniami do literatury i dzieł sztuki. Nie chodzi w tej książce o przepisy na włoskie dania, ale o przybliżenie historii i kultury Włoch i – przede wszystkim – sensu kultury kulinarnej, bo, cytując Umberta Eco: „Być może we Włoszech bardziej niż gdzie indziej poznanie kuchni oznacza poznanie duszy mieszkańców kraju”.
Okładka książki Domowy wyrób serów wyd. 6

29,99 zł 16,73 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,73 zł

Witajcie w świecie serów! Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki. „W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser.” San Francisco Examiner
Okładka książki Healthy sweets by Ann

54,90 zł 31,73 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,73 zł

Zdrowe desery? To możliwe!Z przysmakami Anny Lewandowskiej twoje życie może być słodsze.Wiele osób, sięgając po słodycze, ma wyrzuty sumienia. Wiedzą, że nadmiar cukru nie jest zdrowy, a oczami wyobraźni widzą dodatkowe niechciane kilogramy. A gdyby tak słodkości stały się wartościową częścią diety? Czyż świat od razu nie stałby się lepszy? Teraz, dzięki autorskim przepisom Anny Lewandowskiej, ty i twoi bliscy możecie cieszyć się pysznymi i zdrowymi słodyczami bez wyrzutów sumienia.Ciasta, ciasteczka, tarty, torty, zdrowe wersje różnych przysmaków. Do wyboru, do koloru! Może masz ochotę na zdrowe śniadanie w słodkiej odsłonie? Nic prostszego. Zdrowe lody dla ochłody? Nie ma problemu! Pełne wartości odżywczych zdrowe wersje tradycyjnych świątecznych ciast? Oczywiście. Nic, tylko korzystać z przepisów, cieszyć się słodkimi smakami, zdrowiem i dobrą formą!
Okładka książki Kebabistan

34,90 zł 19,47 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,82 zł

Kebab w Polsce to najpopularniejszy rodzaj tak zwanego fast-foodu – co najmniej jedna trzecia wszystkich restauracji w Polsce oferuje potrawy kebabopodobne. Jak wygląda świat polskiego kebaba? Krystian Nowak pojechał w Polskę się tego dowiedzieć. Bardzo smaczny reportaż nie tylko dla fanów ciętego mięsa w cienkiej picie. Książka zilustrowana została zdjęciami Jakuba Szafrańskiego.
Okładka książki Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów wyd. 6

29,99 zł 16,46 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,46 zł

Tradycyjne frankfurterki, delikatna kiełbasa z jagnięciny, apetyczna kiełbasa polska, irlandzka, grecka, włoska, niemiecka... Jeśli chcesz poczuć smak domowej wędliny, ta książka jest dla ciebie! Oto wyczerpujący poradnik, który krok po kroku poprowadzi cię przez proces przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Znajdziesz tu 100 różnych przepisów na kiełbasy, a także dokładne instrukcje, jak mielić i doprawiać mięso, napełniać osłonki, parzyć i wędzić kiełbasy. Dowiesz się, jak powinna być wyposażona kuchnia i jak bezpiecznie przechowywać gotowe wyroby. Przekonasz się, że samodzielne przygotowanie kiełbasy nie jest takie trudne, a jej smak okaże się niepowtarzalny. Ta książka to wspaniały i przyjazny poradnik, godny polecenia wszystkim ambitnym amatorom.
Okładka książki Kuchnia Polska dla diabetyków wyd. 2

29,99 zł 16,73 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,73 zł

Jak powinien odżywiać się diabetyk? Odpowiedź jest prosta, ale tylko z pozoru – zdrowo. Dla wielu osób „zdrowo” znaczy nudno i z wyrzeczeniami. Ta książka kucharska przełamuje ten stereotyp. Autorka – od wielu lat pracująca ze „słodkimi ludźmi” – pokazuje, co zrobić, by jedzenie miało wymiar terapeutyczny, ale było także smaczne, urozmaicone i doskonale podane. W książce znajdziesz: • przepisy na śniadania, przekąski, przystawki, zupy, dania główne, desery i kolacje, • przepisy na potrawy wegetariańskie, mięsne, rybne, pasty, wypieki, soki i koktajle, • propozycje dań prostych, łatwych do zrobienia w pięć minut, oraz wykwintnych, idealnych na przyjęcia, • wyliczone dla KAŻDEJ potrawy indeks glikemiczny, wymienniki węglowodanowe i białkowo-tłuszczowe oraz kaloryczność, • porady dotyczące racjonalnego odżywiania się w cukrzycy typu 2, • wskazówki, jak obliczać IG, WW, WBT i kaloryczność potrawy. Książka adresowana jest przede wszystkim do osób chorych na cukrzycę typu 2 i ich rodzin. Będzie jednak doskonałą pomocą w kuchni dla wszystkich, którzy dbają o zdrowie i sylwetkę. Dorota Drozd jest członkiem Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego, Europejskiej Fundacji Pielęgniarek Diabetologicznych, pielęgniarką o specjalizacji diabetologicznej, edukatorem diabetologicznym i psychodietetykiem. Opiekuje się osobami chorymi na cukrzycę w Poradni Diabetologicznej Polikliniki Samodzielnego Publicznego Szpitala Klinicznego Nr 1 w Lublinie. Jest autorką książek Insulinooporność, Kuchnia świata dla diabetyków, Cukrzyca. Jak z nią żyć, wydanych przez Wydawnictwo RM, oraz licznych artykułów popularnonaukowych.
Okładka książki Kobiety bez diety

49,90 zł 28,18 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,18 zł

Czy każda kobieta powinna bez problemu wcisnąć się w sukienkę z rozmiarze XS? Czy każda z nas musi być perfekcyjną panią domu, pełną energii partnerką, matką i żoną idealną? Czy powinnyśmy katować się dietami, a psychikę karmić poczuciem winy i wstydem? Czy musimy jeść jedynie hummusy i supermodne sałatki z zieleniny, popijając je sokiem wyciśniętym z jarmużu, nawet jeśli nie odpowiada nam jego smak? Tłumimy w zarodku wątpliwości, ignorujemy sygnały, jakie wysyła mi organizm, wyciszamy poczucie zmęczenia i zniechęcenia rutyną codzienności, nie robimy sobie wolnego od obowiązków, mając poczucie, że cała nasza misterna życiowa układanka runie… Brzmi znajomo? Zapewne. My, siłaczki dnia powszedniego. A uruchomiona przez nas machina błędnych kół kręci się bez ustanku. Nasze życiowe perpetuum mobile. Zapraszamy do kręgu kobiet bez diety. W tych rozmowach każda z autorek prezentuje nam swoje doświadczenia, swoje żywieniowe sympatie i antypatie. Każda z nich: dietetyczek, psycholożek ma indywidualny pogląd na dietę, podbudowany wieloletnią praktyką z pacjentami. Zjednoczyły siły w nadziei, że uda im się coś zmienić. Może nie cały świat. Ale pierwszy krok już zrobiły. Zaczęły od siebie. To chyba dobry punkt wyjścia. O Autorkach: Jest ich sześć. Psycholożki, terapeutki, dietetyczki. Założyły Fundację Kobiety bez diety, żeby mówić o dobrej jakości życia. Ono nie stanie się idealne wtedy, gdy sprostamy wymaganiom otoczenia. Odwrotnie, one powiedziały „dość” wszechobecnej obsesji idealnego ciała i życia. Promują normalność w podejściu do jedzenia, ciała i dbaniu o siebie. Proponują: dziewczyny, zaakceptujcie siebie. I dają sobie i innym przyzwolenie: Nie dajesz rady? Odpuść sobie. Masz do tego prawo. Swoimi działaniami i tą książką rozpoczynają debatę o obsesji piękna w Polsce. Tłumaczą, skąd biorą się nasze jedzeniowe nawyki i co przez nie tracimy. Pokazują MOC dobrego jedzenia i odżywiania. Zmiana myślenia? Oby! O Autorkach: Jest ich sześć. Psycholożki, terapeutki, dietetyczki. Założyły Fundację Kobiety bez diety, żeby mówić o dobrej jakości życia. Ono nie stanie się idealne wtedy, gdy sprostamy wymaganiom otoczenia. Odwrotnie, one powiedziały „dość” wszechobecnej obsesji idealnego ciała i życia. Promują normalność w podejściu do jedzenia, ciała i dbaniu o siebie. Proponują: dziewczyny, zaakceptujcie siebie. I dają sobie i innym przyzwolenie: Nie dajesz rady? Odpuść sobie. Masz do tego prawo. Swoimi działaniami i tą książką rozpoczynają debatę o obsesji piękna w Polsce. Tłumaczą, skąd biorą się nasze jedzeniowe nawyki i co przez nie tracimy. Pokazują MOC dobrego jedzenia i odżywiania. Zmiana myślenia? Oby!
Okładka książki Pie Fidelity

57,00 zł 46,05 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,05 zł

In Britain, we have always had an awkward relationship with food. We've been told for so long that we are terrible cooks and yet when someone with a clipboard asks us what the best things are about being British, our traditional food and drink are more important than the monarchy and at least as significant as our landscape and national monuments in defining a collective notion of who we are. Taking nine archetypically British dishes - Pie and Peas, A Cheese Sandwich, Fish and Chips, Spag Bol, Devonshire Cream Tea, Curry, The Full English, The Sunday Roast and a Crumble with Custard - and enjoying them in their most typical settings, Pete Brown examines just how fundamental food is to our sense of identity, perhaps even our sense of pride, and the ways in which we understand our place in the world.
Okładka książki Jadłospisy. Niski indeks glikemiczny. Cukrzyca, insulinoodporność, otyłość

29,95 zł 16,22 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,22 zł

Jadłospisy. Niski indeks glikemiczny. Cukrzyca
Okładka książki Smak wiecznej młodości. Jak zachować młodość i witalność w każdym wieku

49,99 zł 31,88 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,88 zł

Okres menopauzy jest dla kobiety czasem szczególnym. Ja i kobiety z mojego otoczenia jesteśmy dowodem na to, że odpowiednie odżywianie się i styl życia pomagają dobrze przejść ten okres. Możemy zadbać o siebie, aby łagodniei z wdziękiem rozpocząć nowy, wspaniały i lepszy etap naszego życia!Nadchodzi czas ogromnej zmiany w twoim organizmie. Dotychczas opiekowałaś się innymi - teraz z czułością zatroszcz się o siebie. Nie możesz dłużej jeść tego, co do tej pory, a jednocześnie liczyć na to, że będziesz szczupła i zdrowa.Przepisy, które dla ciebie przygotowałam, pomogą ci zachować młodość, witalnośći dobre samopoczucie w każdym wieku, także w czasie menopauzy. Ja zaczęłam wprowadzać zmiany na swoim talerzu w 2006 roku - wtedy jeszcze nie wiedziałam, że w taki sposób przygotowuję się do dobrego przejścia klimakterium. Zbierając materiały do książki Menopauza. Podróż do esencji kobiecości, przekonałam się, że jest na świecie wielu lekarzy, którzy doradzają kobietom zmianę diety, aby poczuły się lepiej - a efekty są niesamowite!Czas, byś podarowała sobie zdrowe odżywianie połączone z ruchem, spokojnym snem i pozytywnym myśleniem. Niech twoje ciało i umysł dzięki właściwej diecie stanie się zdrowsze, bardziej witalne i długowieczne!
Okładka książki MasterChef Junior. Piąta polska edycja programu

47,90 zł 26,92 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,92 zł

MasterChef Junior. Piąta polska edycja program
Okładka książki Which wine when

68,00 zł 54,94 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 54,94 zł

‘A brilliantly simple guide to give anyone instant confidence choosing wine.’ Russell Norman Which Wine When offers brilliant wine matches to the food we eat every day. This is for anyone who knows their sourdough from their sliced white but still finds themselves standing in the wine aisle making panicked decisions about what to drink based on special offers, a vague memory or a nice-looking label. Now you’ll be able to look up dish or style of cooking and find three recommendations – and if the shop doesn’t have what you want, Bert and Claire give you the words to ask for the type of wine you’re looking for. From takeaways and snacks to Sunday lunches, home-cooked classics, cheese and desserts, these expert wine matches are fun, affordable and simple enough you can pop to a supermarket or local wine shop. Whether you’re ordering a curry, taking a bottle to a friend's, going out for dinner, or vegging out on the sofa with a bowl of pasta, Which Wine When will turn even the most down-to-earth meal into a magical combination of what’s on your plate and what’s in your glass. Don't wander the wine aisle without it.
Okładka książki Tartine

160,00 zł 91,46 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 118,02 zł

Tartine: Revised Edition
Bestsellery
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,54 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,73 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,63 zł
Okładka książki Sól

22,31 zł
39,30 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,31 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,90 zł
Okładka książki Olej lniany

20,57 zł
29,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,57 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,46 zł
Okładka książki Dieta optymalna

51,90 zł
54,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,90 zł
Okładka książki Tłuste życie

40,04 zł
42,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,04 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,26 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,21 zł

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj