Sztuka usługiwania
Jak zostać dobrym kelnerem
-
Autor: Janasik Aldona Zarczuk Dorota
- ISBN: 9788381023955
- EAN: 9788381023955
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: CeDeWu
- Format: 14.5x21.0cm
- Język: polski
- Liczba stron: 234
- Rok wydania: 2020
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
35,94złCena detaliczna: 50,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,94 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej.
Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera.
Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania „na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej.
- Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności
- Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw
- Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej
- Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta
- Typologie klientów i zasady ich obsługi
- Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach
- Wskazówki dla menedżerów sali
- Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny
- Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej