Zazdrościsz modelkom płaskiego brzucha? Marzysz o tym, by w kolejnym sezonie pokazać się na plaży w nowym kostiumie? Chcesz wreszcie pozwolić sobie na takie ubrania, jakie ci się podobają, a nie takie, które skrywają Twoje niedoskonałości? Nie wiesz, jak wymodelować mięśnie brzucha? Ta książka jest właśnie dla Ciebie! Nie tylko utwierdzi Cię w przekonaniu, że:
odpowiednia dieta i specjalnie dobrane ćwiczenia to klucz do sukcesu
ale też zmotywuje i krok po kroku poprowadzi do celu!
Z książki dowiesz się:
• dlaczego przybierasz na wadze i jak temu zaradzić,
• co robić, gdy oponka na twoim brzuchu rośnie niemal po każdym posiłku,
• jak ćwiczyć, by zredukować tkankę tłuszczową i poprawić wygląd brzucha,
• jakie są rodzaje diet odchudzających i jak wybrać właściwą dla siebie,
• jak samodzielnie zaplanować i stosować dietę niskokaloryczną,
• jakie nawyki zmienić, by osiągnąć cel i utrzymać efekty.
W poradniku znajdziesz także urozmaicone przepisy na śniadania, obiady, kolacje i przekąski z obliczoną wartością energetyczną oraz zestaw ćwiczeń przygotowanych przez doświadczoną trenerkę fitnessu.
AGATA LEWANDOWSKA – dietetyk, absolwentka WUM, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS Uniwersytecie Humanistycznospołecznym. Interesuje się wpływem sportu i codziennej diety na zdrowie. Autorka wielu książek o diecie i zdrowiu m.in. Detoks cukrowy, Dieta anti-aging, Dieta w chorobie Hashimoto, Niski indeks glikemiczny, Schudnij bez diety. Prowadzi stronę internetową oraz bloga pod adresem www.lewandowskaagata.pl.
JOANNA ZAJĄC-BOROWICKA – trenerka personalna, instruktorka fitness, właścicielka warszawskich klubów tylko dla kobiet I LOVE FITNESS. Specjalizuje się w treningach medycznych oraz treningach funkcjonalnych podnoszących sprawność i kondycję oraz modelujących sylwetkę.
Czy wiesz, że zaprzestanie ruchu nie jest lekarstwem na ból stawów?Mało tego może się do niego przyczyniać!Choroba zwyrodnieniowa to nie wyrok jest poradnikiem dla osób chcących zadbać o sprawność fizyczną, mimo dolegliwości związanych z bólem.Autorzy książki opracowali metodę fizjoterapii, którą nazywają terapią bólu. Polega ona na stosowaniu ćwiczeń rozciągających oraz masażu powięziowego z użyciem kulki i wałka. Terapię powinna wspierać odpowiednia dieta, dlatego w książce znalazły się także przykładowe przepisy. Celem opisanych działań jest złagodzenie, a nawet wyeliminowanie bólu, który może towarzyszyć chorobie zwyrodnieniowej oraz poprawienie i utrzymanie sprawności. Niezależnie od wieku!Początek książki poświęcono zagadnieniom teoretycznym. Autorzy przybliżają czytelnikowi mechanizmy powstawania choroby zwyrodnieniowej i bólu. Zwracają uwagę na wpływ genetyki, stresu, nadwagi i zakwaszenia organizmu. Omawiają także mechanikę działania stawów oraz rolę mięśni i ścięgien. Nie pomijają też kwestii psychiki, która odgrywa ogromną rolę w przypadku przewlekłego bólu.Napisana przystępnym językiem, zawierająca dokładne opisy ćwiczeń, będzie cenną pomocą nie tylko w pracy fizjoterapeutów. Stanie się także doskonałym przewodnikiem dla wszystkich, którzy cierpią na ból stawów i chcą o siebie zadbać sami.
Experience the simple and elegant culinary delights of Japan, from sushi and tempura to steamed fish and noodles - a guide to ingredients and techniques is followed by 100 recipes, all shown in 600 beautiful and informative photographs.
What can we expect from the best whiskey producers in America today? Whiskey America showcases some of the most exciting new styles of whiskey and why they are so special. With fascinating interviews with some of the leading characters in the recent distilling revolution, this absorbing book relates the stories of how successful lawyers, doctors and city slickers made the life-changing decision to turn their backs on conventional careers to pursue the 'good life' of making spirits in the most far-flung outreaches of America. And thank goodness they did, because this new generation of distillers not only customized conventional whiskey styles but also invented new ones never seen before.
Whiskey America investigates how best to enjoy the new whiskies - in cocktails, with food, mixed or straight - and looks forward to where these exciting American spirits are going next.
You could not write a more sophisticated book or pack more detail onto each page...it is rocket science impressive'Huffington PostIn recent years, gin has shed its old-fashioned image and been reborn as a hot and hip spirit. The number of brands grows every day and bartenders - and consumers - are now beginning to re-examine gin as a quality base spirit for drinks both simple and complex. Now, with more brands available than ever before, it is the time to set out what makes gin special, what its flavours are and how to get the most out of the brands you buy.
With this book as your guide, discover:- How gin is made- What a botanical is and how they impact a gin's flavour- What the difference between Dutch, London, Scottish, Spanish and American gins is- How you drink them to maximise your pleasure- Whether there is life beyond the gin & tonic (yes!)The body of the book covers 120 gins which Dave has tested four ways - with tonic, with lemonade, in a negroni and in a martini - and then scored. In addition, each gin is categorised according to an ingenious flavour camp system, which highlights its core properties and allows you to understand how you can best drink it, and therefore enjoy it.
Oz Clarke is recognized the world over as one of the leading experts on wine and this new book, Oz Clarke's World of Wine, is an entertaining yet authoritative guide to the world of wine that has grown out of all recognition in the last 20 years. The book covers all you need to know about Oz's favourite wines, grapes and top vineyards and wine regions. In his trademark lively and opinionated prose, Oz takes the reader on a 'grand tour' of the great wine regions of the world, explaining the flavours behind different wines and how to find the wine you want, from Vancouver Island in the west to the coast of China in the east.
He will inspire the reader to be adventurous in his choices of wines to drink and to make the best of the wonderful world of wine. Illustrated with photographs of stunning wine landscapes and detailed, maps of key wine countries and regions, this book illustrates and explains the vital connections between wine and its landscape. Fundamental to the understanding of wine is a sense of place - knowing which country, which region, which hillside and which vineyard a wine comes from adds enormously to the pleasure of drinking it.
Harris's strength is in providing recipes to feed a crowd, from shareable salads to loaded, sticky-fingered flat-breads. This is vegetarian food but not as we know it' - the Daily TelegraphIn this exciting book they take centre stage as Rich Harris explores the many ways of using them, including pickling, smoking and fermenting, alongside the more traditional roasting and braising. As a chef and committed carnivore, Rich's use of vegetables focuses on flavour, bringing out the natural tastes of vegetables and playing with complementary textures and qualities.
His creative and delicious recipes include Miso Glazed Pumpkin, Gnocchi with Caponata and Burrata Cream, as well as Celeriac Rice Pudding with Bramble Compote. Perfect served alone, as a side dish or part of a collection of vegetarian small plates, Rich's recipes show you how to celebrate vegetables in their delicious and varied glory.
We all love to eat, and most people have a favorite ingredient or dish. But how many of us know where our much-loved recipes come from, who invented them, and how they were originally cooked? In A History of Food in 100 Recipes, culinary expert and BBC television personality William Sitwell explores the fascinating history of cuisine from the first cookbook to the first cupcake, from the invention of the sandwich to the rise of food television.
A book you can read straight through and also use in the kitchen, A History of Food in 100 Recipes is a perfect gift for any food lover who has ever wondered about the origins of the methods and recipes we now take for granted.
Orange Blossom & Honey is a culinary journey across Morocco, from the souks of Marrakesh, through the Sahara, and onto the blustery shores of the Atlantic coast. In researching this book, John travelled into the heart of the High Atlas Mountains to learn the secrets of traditional lamb barbecue, then journeyed north, through the city of Fes, where the rich dishes of the Imperial Courts are still prepared in many homes. From here he continued on to the Rif Mountains, where rustic recipes are made with the freshest seasonal produce.
From Moroccan-style paella, cooked in the painted town of Chefchaouen, to stuffed Berber breads baked in the hot desert sands, John has discovered the real food of the country, learning from the locals to reveal little-known dishes, which he then gives his modern twist. The chapters include Streetfood, Salads & Vegetables, Meat & Poultry, Seafood, Tagines and Desserts, plus there is a section of spice mixes and marinades from chermoula to harissa. With mouthwatering recipes, breath-taking location photography and John's infectious enthusiasm, this is an essential addition to every cook's collection.
Winner 'Best First Book' - Gourmand World Cookbook Awards 2016Summers Under the Tamarind Tree is a contemporary Pakistani cookbook celebrating the varied, exciting and often-overlooked cuisine of a beautiful country. Former lawyer-turned-food writer and cookery teacher Sumayya Usmani captures the rich and aromatic pleasure of Pakistani cooking through more than 100 recipes as she celebrates the heritage and traditions of her home country and looks back on a happy childhood spent in the kitchen with her grandmother and mother. While remaining uniquely its own, Pakistani food is influenced by some of the world's greatest cuisines.
With a rich coastline, it enjoys spiced seafood and amazing fish dishes; while its borders with Iran, Afghanistan, India and China ensure strong Arabic, Persian and varied Asian flavours. Experience the wonderful flavours of Pakistan with:Aloo ki bhujia (spicy potatoes with nigella seeds and fenugreek)Hyderabadi-style samosas, filled with red onion, mint and green chilliSweet potato and squash parathasAttock chapli kebab (mince beef flat kebab with pomegranate chutney)Cardamom and coconut mattha lassi, and many more sensational recipes. Learn to cook some of the rich, varied and delicious Pakistani dishes with this beautiful showcase of the exotic yet achievable recipes of Pakistan.
Tasting, smelling and enjoying China - explore the specialties of the metropolises and the regional cuisine: from the south of China, the melting pot, to the rich coast provinces in the north, to the palace cuisine of Beijing all the way to the fiery-hot Szechuan and adventurous dishes in the steppe. This thoroughly researched volume lifts the secrets of the Middle Kingdom: What for example hides behind dishes like 'Blister Soup', 'beggar's chicken' or even 'ants climbing a tree'? What does the day of a Chinese worker look like and how is a wedding celebrated? What does a big family in Beijing eat on the weekend and what food is served to pilgrims after their visit to a cloister? The 17 most important culinary provinces of China are extensively presented alongside breathtaking landscape shots, ensuring this volume is a beautifully presented yet authoritative source on Chinese cuisine.
Wznowienie oryginału z 1929 r., na temat przyrządzania zup i sosów. W broszurce znajdują się praktyczne rady i przepisy, jak przyrządzać najsmaczniejsze zupy mięsne, rybne, jarzynowe i inne, jak również wszelakie sosy- od słonych po słodkie. Książeczka zawiera 59 przepisów zup oraz 33 przepisów sosów.
"Wegetarianizm to nie dogmat ani liturgia, to tylko postulat natury własnego organizmu oraz indywidualny styl życia i myślenia wynikający z oczywistości serca i rozumu".
Jak zachęcić dzieci do jedzenia owoców i warzyw?
Ta książeczka kucharska dla dzieci pomoże Państwu w tym nie lada zadaniu w myśl idei: "Samodzielnie przygotowane najlepiej smakuje!". Przepisy są bardzo proste, a do zabawy w kuchni zachęcają piękne, artystyczne ilustracje owoców i warzyw, wesołe wierszyki i harce małych ludzików - Pietrusów. Dzięki tej książeczce dziecko pozna nowe smaki, nawet tak nieprzystępne dla niektórych, jak smak czosnku czy pora. Dołożyłyśmy wszelkich starań, aby potrawy były smaczne i zdrowe, z minimalną ilością soli i bez sztucznych dodatków. W "Poradach" zwracamy uwagę na dobre wybory żywieniowe i uczymy podstawowych zasad pracy w kuchni. Najmłodsze dzieci poznają kształty oraz kolory owoców i warzyw.
Miłej zabawy i smacznego!
Książka dla dzieci powyżej 4 lat
Pierwsza w Polsce książka dla dzieci z certyfikatem FSC!
Jeszcze nigdy nie mieliśmy tylu superfoods i tylu rodzajów chipsów.Jeszcze nigdy nie mieliśmy takiego problemu z definicją jedzenia.Czy wiesz, że na Islandii uprawia się banany, a w Danii jeszcze 30 lat temu nie znano czosnku? Za życia dwóch pokoleń dokonała się globalna zmiana. Tradycyjne diety oparte na ograniczonej liczbie składników ustąpiły miejsca najrozmaitszym modom i trendom, w mediach roi się od samozwańczych ekspertów żywieniowych, a my czujemy się coraz bardziej zagubieni.Część z nas korzysta z bogactwa, do którego wcześniej nie mieliśmy dostępu: smakuje egzotycznych ziół, zaopatruje się na ryneczkach i wymienia przepisami na wyszukane potrawy. Innych jedzenie powoli zabija: powoduje cukrzycę i problemy z sercem na skalę dotąd niespotykaną. Zdrowa żywność jest droższa i trudniej dostępna, a otyłość paradoksalnie coraz częściej idzie w parze z niedożywieniem.Tak dziś jemy to pasjonujący reportaż o znikającej godzinie lunchu, sproszkowanych zamiennikach jedzenia takich jak Huel, braku czasu na gotowanie oraz rosnącej popularności weganizmu i Uber Eats. Jeśli chcesz się dowiedzieć, jak rewolucja żywieniowa wpływa na nasze zdrowie, relacje z ludźmi i otaczający na świat ta książka jest dla Ciebie.
Ból stawów dotyka niemal każdego. Czasem mija szybko, ale zdarza się również, że jest sygnałem poważnych schorzeń. Kiedy należy się niepokoić? Jakie choroby może zwiastować? Jak można sobie pomóc? Badania naukowe wskazują na bardzo korzystny wpływ diety na przebieg leczenia.Autorki podpowiadają, o jakie składniki należy wzbogacić swoją dietę w poszczególnych schorzeniach reumatoidalnych m.in. takich jak RZS, fibromialgia, łuszczyca stawowa. Omawiają rolę suplementacji, a także psychiki w leczeniu tych chorób. Rozprawiają się z mitami na temat żywienia, podają gotowe jadłospisy oraz liczne przepisy, dzięki którym można bezpiecznie i sprawnie wprowadzić ich zalecenia do codziennego menu.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?