KATEGORIE [rozwiń]

Sami Tamimi

Okładka książki Falastin: A Cookbook

99,00 zł 86,58 zł


‘This lavish compendium of Palestinian recipes… photographed so vividly you can almost smell the freshly chopped parsley.’ The Times ‘a vibrant collection of recipes that reflect Palestinian traditions and yet is utterly contemporary… I really want to cook everything in this.’ Nigella Lawson FALASTIN is a love letter to Palestine. An evocative collection of over 110 unforgettable recipes and stories from the co-authors of Jerusalem and Ottolenghi: The Cookbook, and Ottolenghi SIMPLE. Travelling through Bethlehem, East Jerusalem, Nablus, Haifa, Akka, Nazareth, Galilee and the West Bank, Sami and Tara invite you to experience and enjoy unparalleled access to Sami's homeland. As each region has its own distinct identity and tale to tell, there are endless new flavour combinations to discover. The food is the perfect mix of traditional and contemporary, with recipes that have been handed down through the generations and reworked for a modern home kitchen, alongside dishes that have been inspired by Sami and Tara's collaborations with producers and farmers throughout Palestine. With stunning food and travel photography plus stories from unheard Palestinian voices, this innovative cookbook will transport you to this rich land. So get ready to laden your table with the most delicious of foods – from abundant salads, soups and wholesome grains to fluffy breads, easy one-pot dishes and perfumed sweet treats – here are simple feasts to be shared and everyday meals to be enjoyed. These are stunning Palestinian-inspired dishes that you will want to cook, eat, fall in love with and make your own.
Okładka książki OTTOLENGHI: THE COOKBOOK

96,60 zł 84,48 zł


OTTOLENGHI: THE COOKBOOK
Okładka książki JERUSALEM

96,60 zł 84,48 zł


JERUSALEM
Okładka książki Jerozolima. Książka kucharska

69,99 zł 54,21 zł


Na kartkach “Jerozolimy” Yotam Ottolenghi i Sami Tamimi odkrywają ekscytującą kuchnię swojego rodzinnego miasta i jego różnorodnych muzułmańskich, żydowskich i chrześcijańskich społeczności. Obaj autorzy urodzili się w Jerozolimie w tym samym roku – Tamimi po arabskiej wschodniej stronie, a Ottolenghi po żydowskiej zachodniej. Ta zachwycająca książka kucharska przedstawia, z unikalnej, międzykulturowej perspektywy, 120 przepisów: od nowatorskich dań warzywnych do słodkich, wspaniałych deserów. Ottolenghi, który jest właścicielem pięciu restauracji w Londynie i autorem dwóch innych świetnych książek kucharskich, należy do najbardziej szanowanych szefów kuchni na świecie. W „Jerozolimie” połączył siły z Samim Tamimi, by stworzyć najbardziej osobistą książkę kucharską, jaka kiedykolwiek powstała.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj