Dobra kuchnia. Gotowanie na parze (okładka twarda)
nowość
-
Autor: Drużbański Grzegorz
- ISBN: 978-83-8274-516-0
- EAN: 9788382745160
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: DRAGON /TROY - DYSTRYBUCJA/
- Format: 245x170x22mm
- Język: polski
- Liczba stron: 240
- Rok wydania: 2025
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
28,57złCena detaliczna: 54,95 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,60 zł
x
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.