KATEGORIE [rozwiń]

Kulinaria

27,64 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,64 zł

27,89 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł

76,00 zł
119,70 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 73,36 zł

28,14 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł

22,31 zł
39,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,31 zł

27,89 zł
49,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł

51,02 zł
79,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 51,02 zł

57,41 zł
89,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 57,41 zł

45,78 zł
79,91 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,77 zł
Okładka książki Consumption and Everyday Life

197,00 zł 125,94 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 159,16 zł

Consumption and Everyday Life
Okładka książki The Contemporary African Kitchen

189,00 zł 152,69 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 152,69 zł

Experience Africa’s vibrant food culture with 120 recipes from the continent’s most exciting culinary voices Meet the culinarians who are setting the new African table. James Beard Award-winning author Alexander Smalls presents a vibrant library of home cooking recipes and texts contributed by 33 chefs, restaurateurs, caterers, cooks, and writers at the heart of Africa’s food movement. Organized geographically into five regions, The Contemporary African Kitchen presents 120 warm and delicious dishes, each beautifully photographed and brought to life through historical notes, personal anecdotes, and serving suggestions. Home cooks will discover a bounty of diverse, delicious dishes ranging from beloved classics to newer creations, all rooted in a shared language of ingredients, spices, and cooking traditions. Learn to make Northern Africa’s famed couscous and grilled meats; Eastern Africa’s aromatic curries; Central Africa’s Peanut Sauce Stew and Cocoyam Dumplings; Southern Africa’s fresh seafood and street food; and Western Africa’s renowned Chicken Yassa. With text contributions from experts including Pierre Thiam, Selassie Atadika, Anto Cocagne, Coco Reinarhz, and Michael Adé Elégbèdé, the essay and recipe contributors to this ground-breaking survey are at the heart of the food movement of Africa, making it an essential addition to every cook and food lover’s library. Inviting, instructive, accessible, and exciting, The Contemporary African Kitchen brings the conversation about Africa’s cuisine into homes around the world.
Okładka książki Nowe Rozkoszne. Polskie przepisy, które ekscytują wyd. 2024

84,99 zł 64,41 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,70 zł

Wzbogacone o nowe przepisy specjalne wydanie bestsellerowej książki Michała Korkosza "Nowe Rozkoszne. Polskie przepisy, które ekscytują".To zestaw potraw, które - jak chociażby mniej typowa wersja wigilijnego barszczu doprawionego kolendrą, idealnie sprawdzą się podczas świątecznych spotkań, ale nie tylko. To prawdziwe comfort food idealne na każdą okazję - czy to spotkanie z przyjaciółmi czy silna potrzeba utulenia swojego żołądka czymś wyjątkowym - jak na przykład ziemniaczane kluski w sosie musztardowym czy oszałamiające ciasto czekoladowe z wiśniówką.To gotowanie odzwierciedlające ducha naszych czasów. Jest lżej, zdrowej i szybciej, a przy tym z pełnią polskiego smaku rozumianego na nowo - globalnie. Tak ekscytującego, że nie można mu się oprzeć.
Okładka książki Black Sea

139,00 zł 112,30 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 112,30 zł

Winner of the Art of Eating Prize 2020 Winner of the Guild of Food Writers' Best Food Book Award 2019 Winner of the Edward Stanford Travel Food and Drink Book Award 2019 Winner of the John Avery Award at the André Simon Food and Drink Book Awards for 2018 Shortlisted for the James Beard International Cookbook Award ‘The next best thing to actually travelling with Caroline Eden – a warm, erudite and greedy guide – is to read her. This is my kind of book.’ – Diana Henry ‘Eden’s blazing talent and unabashedly greedy curiosity will have you strapped in beside her’ - Christine Muhlke, The New York Times 'The food in Black Sea is wonderful, but it’s Eden’s prose that really elevates this book to the extraordinary... I can’t remember any cookbook that’s drawn me in quite like this.’ – Helen Rosner, Art of Eating judge This is the tale of a journey between three great cities – Odesa, Ukraine’s celebrated port city, through Istanbul, the fulcrum balancing Europe and Asia and on to tough, stoic, lyrical Trabzon. With a nose for a good recipe and an ear for an extraordinary story, Caroline Eden travels from Odesa to Bessarabia, Romania, Bulgaria and Turkey’s Black Sea region, exploring interconnecting culinary cultures. From the Jewish table of Odesa, to meeting the last fisherwoman of Bulgaria and charting the legacies of the White Russian émigrés in Istanbul, Caroline gives readers a unique insight into a part of the world that is both shaded by darkness and illuminated by light. In this updated edition of the book, Caroline reflects on the events of the full-scale Russian invasion of Ukraine and the subsequent impact of the war on the people of the wider region. How Odesa, defiant against shelling and blackouts, has gained UNESCO protection while in Istanbul, over lunch with a Bosphorus ship-spotter, she finds out about the role of the Black Sea in the war and how Russians are smuggling stolen grain from Ukraine. Meticulously researched and documenting unprecedented meetings with remarkable individuals, Black Sea is like no other piece of travel writing. Packed with rich photography and sumptuous food, this biography of a region, its people and its recipes truly breaks new ground.
Okładka książki Sparkling Wine Anytime

89,00 zł 51,99 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 71,90 zł

A vibrantly illustrated, authoritative guide to sparkling wine from James Beard Award winner Katherine Cole in the follow-up to her popular Rosé All Day Sparkling Wine Anytime introduces readers to every style of sparkling wine, from champagne and prosecco to cava, Lambrusco, pét-nat, and more. Wine expert Katherine Cole digs deep into sparkling wine’s compelling history, role in culture today, and the unique process by which it is made, explicating the most complicated concepts with light, bubbly prose. Organized by region, this comprehensive guide includes producer profiles, tasting notes, cocktail recipes, food pairings, and bottle recommendations for any budget. Filled with playful illustrations and infographics, Sparkling Wine Anytime is an effervescent exploration of all things sparkling.
Okładka książki Ostatnia wieczerza

119,00 zł 72,22 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 72,22 zł

Ostatnia wieczerza. Deathstyleowa książka kulinarna, autorstwa zespołu Nagrobki, czyli gdańskich artystów Adama Witkowskiego i Macieja Salamona, to próba zmierzenia się z tematem śmierci. Punktem wyjścia są odpowiedzi uzyskane w ankiecie dotyczącej wyobrażeń na temat własnej stypy i pogrzebu. Wśród indagowanych osób, przyjaciół i znajomych Nagrobków, znalazły się między innymi postaci ze świata kultury i sztuki (Bolesław Chromry, Jacek Dehnel, Marta Frej, Magdalena Grzebałkowska, Grzegorz Kwiatkowski, Marcin Liber, Jakobe Mansztajn, Dorota Masłowska, Maria Peszek, Anna Piekutowska, Anka i Wilhelm Sasnal, Bogna Świątkowska, Mikołaj Trzaska, Katarzyna Warzecha by wymienić tylko kilka osób spośród ponad czterdziestu). Jedno z pytań ankiety dotyczyło menu, które miałoby się stać częścią pożegnania. Na tej podstawie Adam Witkowski opracował przepisy (przystawki, zupy, dania główne i desery). Zdjęcia dań wykonała Ania Witkowska, a portrety ankietowanych Maciej Salamon. Książkę dopełniają eseje: Agaty Kiedrowicz (o zmysłowości jedzenia, węchu i dotyku), Joanny Jo Jurgi (o jedzeniu w kosmosie), Anny Królikiewicz (o tym, jak kreuje ceremonię ostatniej wieczerzy), Moniki Weychert (o tym, kto nas finalnie zje i jak grzyby przetrwają wszystko), Małgorzaty Urban-Kowalczyk (o doświadczeniu granicznym, którym jest śmierć, ale i o nas jako towarzyszach śmierci innych), oraz wywiad z Ewą Pawlik z Instytutu Dobrej Śmierci. Autorką projektu graficznego jest Ania Witkowska. W swojej koncepcji książki sięgnęła po Salamonicę, czyli autorski font Salamona, oraz portrety Nagrobków autorstwa Darii Szczygieł.
Okładka książki Domowe wędzenie żywności wyd. 2024

44,99 zł 25,10 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,35 zł

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować, jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.W książce odkryjesz przepisy na wędzone przysmaki, poznasz różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiesz się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
Opakowanie Larousse Wine

249,00 zł 145,47 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 201,17 zł

"An expert guide to wine from the publishers of Larousse Gastronomique. This completely new and updated edition offers wide-ranging coverage of the key wine-producing regions of the world, with particular reference to French vineyards. A short history and analysis of each region is followed by a survey of the types of wines produced, the specific properties that make the region unique, and the appellations of the area. New to this edition are more than 60 features on key wine producers around the world, affording a fascinating insight into what is involved in high-quality wine-making. Boxes and features throughout also cover a vast range of subjects such as how to read a wine label and whether to decant wine, through to organic wine-growing and bio-dynamics."
Okładka książki Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki...w.2

59,99 zł 34,18 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,18 zł

Nowe wydanie kulinarnego bestsellera Sztuka fermentacji!Jeśli kiszenie kojarzy ci się tylko z ogórkami, jesteś zdecydowanie w błędzie! Okazuje się, że sztuka fermentacji znana jest już od dawnych czasów i obejmuje tak wiele dziedzin, że trudno byłoby opowiedzieć o tym tylko w jednej książce! Sięgając po Sztukę fermentacji, zdobędziesz rzetelną i sprawdzoną wiedzę na ten temat.Kisić można dosłownie każdą jadalną roślinę. Autor najpierw zapoznaje nas z historią fermentacji, przedstawia jej zalety i ogromne walory zdrowotne. Ostrzega przed trudnościami i podaje rozwiązania problemów, jakie najczęściej pojawiają się podczas fermentowania."Sztuka fermentacji" to również doskonały spis przepisów z całego świata: na kombuchę, pastę miso, natto, miody pitne, wino, czy ryby! Tak naprawdę kisić możemy wszystko pod warunkiem, że wiemy, jak to robić. Nic nie będzie już trudne, jeśli sięgniemy po ten poradnik. Autor przekonuje nas, że tak naprawdę kiszenie to najlepsze wyjście, które zapewnia nam zdrowie i świetne doznania smakowe. W jasny, klarowny i rzetelny sposób przedstawia swoją wiedzę i zachęca do tego, aby zgłębiać ją dalej. Od tej pory sztuka fermentacji nie będzie już dla ciebie czarną magią, ale czymś całkowicie naturalnym.
Okładka książki Mob One

137,00 zł 71,24 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 110,68 zł

Mob One
Okładka książki The Ultimate Air Fryer Cookbook: One Basket

119,00 zł 61,88 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 96,14 zł

The Ultimate Air Fryer Cookbook: One Basket
Okładka książki OPSO

189,00 zł 152,69 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 152,69 zł

OPSO
Okładka książki Citrus: A World History

187,00 zł 151,08 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 151,08 zł

Citrus: A World History
Opakowanie Potato Total

158,00 zł 89,79 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 119,75 zł

Think you know everything about potatoes? Think twice! Dive into the world of spuds with our latest cookbook, where we explore the nuances of potato preparation. Discover the distinctions between stomping, mashing, and pureeing. Learn the art of achieving the perfect consistency for duchess potatoes and uncover the secret behind why potato gratin is unbeatable with firm potatoes. Potato Total is your go-to guide for mastering the versatile potato. Explore techniques for cooking potatoes to perfection, creating the crispiest French fries, and crafting the sharpest hasselback potatoes. Classic recipes like hash browns, tortillas,, and croquettes share the spotlight with international delights such as papas arrugadas, tartiflette, and potato focaccia. Embrace the potato revolution—your kitchen will never be the same!
Opakowanie Cooking Greens on Fire

179,00 zł 104,80 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 135,66 zł

Cooking on an open fire is both exciting and impractical — it’s as much about the time spent preparing the food as it is about eating it. This style of cooking lures chefs of all ages to the outdoors, and the possibilities for including vegetables in the campfire kitchen are almost endless. Cooking Greens on Fire introduces 60 recipes for vegetarian campfire dishes in various degrees of difficulty. Learn how to build and light a fire, and get to know the equipment, safety, and cooking methods best suited for enjoying vegetables over the open flames.
Opakowanie Shake It Up

79,00 zł 63,82 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,82 zł

Take a trip into the Taylor-verse with this collection of delicious cocktail recipes inspired by the songs of Taylor Swift. Featuring 65 cocktail recipes alongside top tips and stunning Taylor-inspired illustrations, this is a celebration of pop music's finest songbook and the perfect collection for the Swiftie in your life. Cocktails include: I Knew You Were Double We Are Never Ever Getting Back Tequila Mr. Perfectly Wine New Rum-antics Getaway Sidecar Cruel Slammer Fizz The Damn Season The Last Great American Daiquiri And many more.
Okładka książki The Book of Tea

109,00 zł 64,74 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 64,74 zł

Tea began as a medicine and grew into a beverage,’ are the opening words of Okakura Kakuzō’s The Book of Tea, written in English in 1906 for a Western audience. The book is a long essay celebrating the secular art of the Japanese tea ceremony and linking its importance with Zen Buddhism and Taoism. It is both about cultural life, aesthetics and philosophy, emphasising how Teaism – a term Kakuzō coined – taught the Japanese many things; most importantly, simplicity, which can be seen in Japanese art and architecture. Looking back at the evolution of the Japanese tea ceremony, Kakuzō argues that Teaism, in itself, is one of the profound universal remedies that two parties could sit down to. Where the West had scoffed at Eastern religion and morals, it held Eastern tea ceremonies in high regard. With a new introduction, this is an exquisitely produced edition of a classic text made using traditional Chinese bookbinding techniques. Surely it’s time for tea.
Opakowanie Zestaw Bakalland Akademia Pana Kleksa miodo baton zbożowy - 25g (24szt)

32,18 zł 22,81 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,81 zł

Bakalland Miodo Baton zbożowy z miodem i białą czekoladą z serii Akademia Pana Kleksa. Batonik to apetyczna przekąska, łącząca korzyści płatków zbożowych z naturalną słodyczą miodu i delikatnością białej czekolady. To doskonałe połączenie smaków, które oferuje zarówno energię, jak i satysfakcję smakową. To idealny wybór dla miłośników słodkich smakołyków, który może stanowić doskonałą alternatywę dla tradycyjnych batonów. Skład: Składniki zbożowe 37% [mąka (pszenna, pszenna pełnoziarnista, owsiana, ryżowa, jęczmienna), płatki owsiane 16%], czekolada biała 20% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy], cukier, miód piekarniczy 16,2%, błonnik z cykorii, maltodekstryna, olej słonecznikowy, witaminy: tiamina, ryboflawina, witamina B6, witamina B12, niacyna, kwas foliowy, kwas pantotenowy, witamina E; żelazo, emulgator: lecytyny, sól. Wartości Odżywcze: Wartości odżywcze gotowego produktu. Wartość odżywcza produktu na 100 g: Wartość energetyczna: 1604 kJ/ 392 kcal, Tłuszcz: 9,7 g, W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g, Węglowodany: 67 g, W tym cukry: 40 g, Błonnik: 7,1 g, Białko: 5,5 g, Sól: 0,17 g, Witaminy i składniki mineralne na 100 g: Tiamina: 1,1 mg (100%*), Ryboflawina: 1,4 mg (100%*), Witamina B6: 1,4 mg (100%*), Witamina B12: 2,5 µg (100%*) , Niacyna: 16 mg (100%*), Kwas foliowy: 200 µg (100%*), Kwas pantotenowy: 6,0 mg (100%*), Witamina E: 12 mg (100%*), Żelazo: 10 mg (71*), * Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych) Alergeny: Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies zwyczajny, pszenica oplewiona / orkisz, kamut lub ich szczepy hybrydowe); Orzeszki ziemne / orzeszki arachidowe; Nasiona soi; Mleko (włącznie z laktozą); Orzechy (tj. migdał, orzech laskowy, orzech włoski, nerkowiec, orzech pekan, orzech brazylijski, pistacja, orzech pistacjowy, orzech makadamia); Nasiona sezamu. Sposób użycia i dawkowanie: Produkt gotowy. Nazwa Producenta: FoodWell Sp. Z o.o. Kraj produkcji Polska Warunki Przechowywania: Przechowywać w pomieszczeniach czystych, suchych i przewiewnych, bez obcych zapachów, szkodników i ich pozostałości. Waga Netto: 25 g
Opakowanie Zestaw BeRAW Baton Nuts&Honey pistacje - 30g (15 szt)

59,26 zł 32,11 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,11 zł

"BeRAW Nuts &Honey, baton orzechowo-miodowy z pistacjami to baton na bazie orzechów, który charakteryzuje się dużą chrupkością. Przenikają się w nim smaki: pistacji, migdałów, orzechów brazylijskich, orzeszków ziemnych, ziaren słonecznika i chrupek ryżowych. Tę słodką kompozycję przełamuje sól morska, którą baton jest wykończony. Słony smak idealnie komponuje się z orzechami, a zwłaszcza z pistacjami. Baton Nuts &Honey z pistacjami to produkt wykonany z naturalnych składników. Ma prosty i krótki skład. Nie ma w nim oleju palmowego ani syropu glukozowo-fruktozowego. Baton ten idealnie sprawdzi się jako zamiennik konwencjonalnych słodyczy. Możesz zabrać go ze sobą na spacer, do pracy, szkoły, czy na wycieczkę. Stanowi zdrową przekąskę na drugie śniadanie lub podwieczorek. Skład: orzechy 56,4% (prażone orzeszki ziemne, pistacje 13,8%, orzechy brazylijskie, prażone migdały 10,6%), miód 23%, ziarna słonecznika, chrupki ryżowe (mąka ryżowa, cukier, suszona marchew), olej kokosowy, sól morska 0,7%, emulgator: lecytyna rzepakowa. Wartości Odżywcze: WARTOŚĆ ODŻYWCZA: na 100 g Wartość energetyczna 2234 kJ/ 536 kcal Tłuszcz 39,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,6 g Węglowodany 32,4 g w tym cukry 15,4 g Białko 15,6 g Sól 0,6 g Alergeny: orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne,soja i produkty pochodne , orzechy i produkty pochodne, tj. migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, orzeszki pekan, orzechy brazylijskie, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy makadamia lub orzechy Queensland, nasiona sezamu i produkty pochodne Sposób użycia i dawkowanie: Gotowy do spożycia. Nazwa Producenta: FoodWell Sp. z o.o. Kraj produkcji Polska Warunki Przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed światłem. Powstawanie osadu jest procesem naturalnym. Waga Netto: 30 g"
Opakowanie Zestaw Bakalland BA! Baton KIDS! Krówka - 25g (30 szt)

50,22 zł 26,11 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,11 zł

"Bakalland BA! Baton KIDS! Krówka 25 g to baton zbożowy stworzony z myślą o dzieciach i ich potrzebach. Smak produktu jest jednym z uwielbianych przez najmłodszych wariantów, czyli słodkie toffie. Skład batonu jest prosty i nie zawiera dodatku cukru, ani syropu glukozowego oraz tłuszczy utwardzonych. Najmłodsi uwielbiają słodkości, jednak ich dieta powinna być dobrze zbilansowana i pełna wartościowych produktów. Dlatego marka Bakalland stworzyła zdrowsze zamienniki tradycyjnych słodyczy. Dzięki temu maluchy mogą cieszyć się swoimi ulubionymi przekąskami, a rodzice są spokojni, ponieważ podają dzieciom dobry produkt. Baton KIDS! Krówka to zrównoważona porcja 25 gramów zbożowego batonika. Obecność zbóż nadaje produktowi elementu chrupkości. To właśnie dzięki nim do organizmu młodego człowieka jest dostarczany błonnik. Baton możesz podawać dziecko jako przekąskę między posiłkami, dodatek do lunchboxa do szkoły. To świetna opcja, aby mieć zawsze pod ręką przekąskę na placu zabaw, spacerze, rodzinnej lub szkolnej wycieczce. Skład: Substancja wiążąca: maltitole; składniki zbożowe 36,4% (mąka pszenna, grys kukurydziany, płatki owsiane, mąka ryżowa, kasza kukurydziana, otręby pszenne), polewa o smaku toffi 15% [substancja słodząca: maltitole; olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, mleko odtłuszczone w proszku, emulgatory: lecytyny i E 476; aromaty, barwniki: karoteny i ekstrakt papryki], maltodekstryna, mleko odtłuszczone w proszku 2,8%, olej słonecznikowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromaty, sól, emulgator: lecytyny. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Wartości Odżywcze: Wartość odżywcza produktu Nutrition values of the product Na/ Per 100 g Na porcję/ Per serving 25 g %RWS* w porcji / RI* per serving 25 g Wartość energetyczna / Energy value 1642 kJ / 389 kcal 411 kJ / 97 kcal 5 Tłuszcz / Fat 8,4 g 2,1 g 3 w tym kwasy tłuszczowe nasycone / of which saturates 5,8 g 1,5 g 8 Węglowodany / Carbohydrates 72 g 18 g 7 w tym cukry / of which sugars 4,0 g 1,0 g 1 Błonnik / Fibre 2,0 g 0,5 g - Białko / protein 5,1 g 1,3 g 3 Sól / Salt 0,16 g 0,04 g 1 * Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal) / * Reference intake for an average adult (8400 kJ/ 2000 kcal) Alergeny: Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na gluten, mleko, orzeszki ziemne, inne orzechy, soję oraz sezam. Sposób użycia i dawkowanie: Gtowy do spożycia. Nazwa Producenta: FoodWell Sp. z o.o. Kraj produkcji Polska Warunki Przechowywania: Przechowywać w pomieszczeniach czystych, suchych i przewiewnych, bez obcych zapachów, szkodników i ich pozostałości Waga Netto: 25 g"
Bestsellery
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,54 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 55,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,89 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,73 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,78 zł
Okładka książki Sól

22,31 zł
39,30 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,31 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 34,89 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,95 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,63 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,21 zł
Okładka książki Olej lniany

20,57 zł
29,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,57 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 22,46 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 56,73 zł

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj