Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby
-
Autor: Wójcik Wioleta
- ISBN: 978-83-8151-057-8
- EAN: 9788381510578
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Wydawnictwo RM
- Format: 235x162mm
- Rok wydania: 2023
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
30,47złCena detaliczna: 49,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 30,47 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb – pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami… Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola – gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej.