KATEGORIE [rozwiń]

Diety

Zapraszamy do zapoznania się z bogatą lekturą książek o różnego rodzaju dietach, zdrowym odżywianiu i odchudzaniu. Zdrowe nawyki żywieniowe, leczenie żywieniem, różne rodzaje diet, odchudzanie, składniki pożywienia. Odpowiednio zbilansowane posiłki to gwarancja zdrowia, lepszego samopoczucia i smukłej sylwetki. Coraz częściej spotykaną dolegliwością w dzisiejszych czasach jest insulinooporność i hashimoto. W tym temacje na szczególną uwagę zasługują książki znanych dietetyczek Magdaleny Makarowskiej i Dominiki Musiałowskiej. 

Okładka książki S.O.S. dla stawów

39,90 zł 22,48 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Ból stawów dotyka niemal każdego. Czasem mija szybko, ale zdarza się również, że jest sygnałem poważnych schorzeń. Kiedy należy się niepokoić? Jakie choroby może zwiastować? Jak można sobie pomóc? Badania naukowe wskazują na bardzo korzystny wpływ diety na przebieg leczenia.Autorki podpowiadają, o jakie składniki należy wzbogacić swoją dietę w poszczególnych schorzeniach reumatoidalnych m.in. takich jak RZS, fibromialgia, łuszczyca stawowa. Omawiają rolę suplementacji, a także psychiki w leczeniu tych chorób. Rozprawiają się z mitami na temat żywienia, podają gotowe jadłospisy oraz liczne przepisy, dzięki którym można bezpiecznie i sprawnie wprowadzić ich zalecenia do codziennego menu.
Okładka książki How to Vegan

55,65 zł 45,05 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

How to Vegan
Okładka książki Radical Beauty (R/I)

94,61 zł 76,59 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Radical Beauty (R/I)
Okładka książki LIFESPAN: Why We Age - and Why

67,00 zł 54,24 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

LIFESPAN: Why We Age - and Why
Okładka książki Why We Eat (Too Much)

76,00 zł 57,72 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

For over 20 years, Dr Andrew Jenkinson has helped thousands of people to solve their weight problems. Looking at how we eat today, in this book he explores why modern nutrition has failed us. Why We Eat (Too Much) draws on the latest scientific research on appetite, anthropological insights from food habits around the world and personal stories of healthy and lasting weight loss - learn: - how to avoid the negative effects of the food and pharma industries - how diets actually work and how each food type nourishes you - why your hormones can cause weight gain and diabetes - how to lose weight for good, without counting calories - the real impact of geography and major life events on your body This book is your one-stop solution to eating well and feeling more energized with no complications to your lifestyle. Jenkinson offers an innovative model for why we all should - and can - enjoy the benefits of dieting without enduring its downsides.
Okładka książki Niebezpieczne zboża

44,40 zł 25,87 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Niemal we wszystkich kulturach produkty zbożowe są podstawowym elementem diety. Czy rzeczywiście są one zdrowe dla każdego? Dla osób, które są uczulone na gluten - białko znajdujące się we wszystkich zbożach, produkty mączne są toksyną i zagrażają ich życiu. Natomiast dla tych, którzy mają na nie nadwrażliwość, spożywanie ich powoduje groźne choroby, rzadko jednak kojarzone z tym produktem. Dzięki Autorce – naturoterapeutce i dietetyczce z 30 – letnim doświadczeniem, będziesz mógł sam przekonać się o wartościach terapeutycznych diety bezglutenowej, która pomaga w leczeniu i zapobiega ponad 200 przewlekłym chorobom, mającym związek z celiakią i nietolerancją glutenu. Znajdziesz tu także informacje na temat Specyficznej Diety Węglowodanowej, która jest w stanie wyleczyć również wiele poważnych chorób. Zdrowe życie bez glutenu.
Okładka książki Bulimia Moja historia choroby.

39,90 zł 22,88 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Głodziłam się. Potem jadłam bez umiaru. Wymiotowałam. Ćwiczyłam ponad siły. I coraz bardziej siebie nienawidziłamZachorowałam na bulimię jako młoda dziewczyna. Ta choroba długo panowała nade mną, a próby zmiany życia kończyły się przegraną. Dopiero po dziesięciu latach udało mi się wyzdrowieć. Dziś dzielę się osobistym doświadczeniem i pomagam jako terapeutka osobom z zaburzeniami odżywianiaJak rozpoznać pierwsze symptomy niechęci do własnego ciała?Jak nie pozwolić, by przekształciła się w nienawiść?Jak przestać się oszukiwać i ukrywać objawy choroby przed sobą i innymi?Jak sobie pomóc?Jak pracować nad wewnętrzną siłą i poczuciem własnej wartości?Po czym poznać, że ktoś cierpi na bulimię?Ta książka to wyjątkowe połączenie szczerego, chwilami bezlitosnego dziennika bulimiczki z głęboką wiedzą na temat choroby i skutecznymi ćwiczeniami. Przeczytaj, by pomóc bliskiej osobie. Lub sobie samej. Zamień autodestrukcję na zdrowe sposoby dbania o swoją psychikę i ciało.Książka, z którą powinien się zapoznać rodzic każdej nastolatki!
Okładka książki Zielona seria Tylko tofu

29,99 zł 16,49 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

W tej książce znajduje się aż 65 smakowitych przepisów, dzięki którym dowiesz się, co zrobić z najpopularniejszym wegańskim produktem – bogatym w żelazo, lekkostrawnym i łatwym w przygotowaniu. Coraz większa dostępność tofu w sklepach sprawia, że przestało być ono traktowane w kuchni jako wymyślny dodatek, a na stałe zagościło w naszych jadłospisach jako fantastyczny zamiennik mięsa.
Okładka książki Psychodietetyka, czyli jak wyjść z błędnego koła odchudzania

39,90 zł 23,53 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Oto jedyna książka o diecie, którą musisz przeczytać Kochana! Przyznaj, ile razy w życiu przechodziłaś na dietę odchudzającą? Albo chociaż o niej myślałaś? Jak często zadręczasz się z powodu kilogramów, które Twoim zdaniem są naddatkowe, zbędne i powinny zniknąć? Teraz, natychmiast albo po tygodniu, miesiącu, roku odmawiania sobie ulubionego jedzenia i zastępowania go wstrętnym "karton-gipsem", który podobno jest fit... Tak to niestety nie działa. Dieta polegająca na wiecznych wyrzeczeniach prowadzi do błędnego koła nieskutecznego odchudzania. Opuść ten nieszczęsny krąg i zastosuj zamiast niej system żywienia, który przyniesie rezultaty, a jednocześnie sprawi Ci przyjemność! Poradnik, który przygotowała dla Ciebie Karolina Gruszecka, dietetyczka, instruktorka fitness i trenerka personalna, stanowi zbiór konkretnych, życiowych i przede wszystkim skutecznych rad. Autorka bazuje na własnym doświadczeniu czerpanym z indywidualnej pracy z pacjentkami oraz na wiedzy z zakresu psychodietetyki. Po przeczytaniu książki zrozumiesz, że wcale nie potrzebujesz pomocy sztabu dietetyków, trenerów i coachów. Siła tkwi w Tobie - nawet bez wsparcia otoczenia jesteś w stanie osiągnąć swój cel. Jeśli pragniesz wyjść z błędnego koła odchudzania, lepiej radzić sobie ze stresem, skończyć z ciągłym podjadaniem, odzyskać zdrowy stosunek do jedzenia, uwierzyć w siebie i pozbyć się kompleksów - tu znajdziesz potrzebne do tego narzędzia. Przekonaj się, że możesz cieszyć się wymarzoną sylwetką bez rezygnowania ze wszystkich przyjemności! Ruszamy? O autorze Karolina Gruszecka - magister dietetyki i absolwentka psychodietetyki, doktorantka w Collegium Medicum UMK. Pracuje jako psychodietetyczka, certyfikowana instruktorka fitness oraz trenerka personalna. Jest zdecydowaną przeciwniczką schematów, a także powielanych od lat mitów żywieniowych; wyznaje holistyczne podejście do zdrowia. Często gości jako ekspert w programach telewizyjnych. Chętnie angażuje się w propagowanie zdrowego stylu życia i podejścia do diety, występuje na konferencjach poświęconych temu tematowi, zarówno polskich, jak i międzynarodowych (między innymi w Londynie, Berlinie, Rimini, Wiedniu). W sieci można ją spotkać na Facebooku, Instagramie oraz YouTubie.
Okładka książki Dieta w chorobie Hashimoto w.2020

34,99 zł 19,57 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

115 przepisów na zdrowe posiłki w chorobie Hashimoto, które pomogą Ci poprawić samopoczucie i utrzymać prawidłową masę ciała Choroba Hashimoto to schorzenie, którego leczenie trzeba traktować bardzo indywidualnie. Dużą rolę w terapii odgrywa styl życia, czyli dobrze dobrana dieta, odpowiednia aktywność fizyczna, unikanie czynnego i biernego palenia tytoniu, a także redukcja stresu. Dieta każdego pacjenta powinna być dopasowana do przebiegu schorzenia i ewentualnych towarzyszących mu zaburzeń. W książce przedstawiono przepisy na dania główne, zupy, przekąski, sałatki, pieczywa i desery. Każdy z nich opatrzono specjalną ikoną informującą o tym, czy danie jest: ? bez glutenu ? bez pszenicy ? bez mleka ? bez laktozy ? z dużą zawartością szkodliwych dla tarczycy goitrogenów W poradniku podano najważniejsze zalecenia w chorobie Hashimoto, omówiono towarzyszące jej schorzenia i scharakteryzowano składniki pokarmowe, które mają największy wpływ na tarczycę. Dzięki temu dbanie o zdrowie staje się łatwiejsze.
Okładka książki Optymalne żywienie w sporcie

100,00 zł 90,95 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

W książce między innymi: - podstawy fizjologii żywienia i diety dostosowane do dyscyplin sportowych, - ocena znaczenia suplementacji w procesie przyrostu masy ciała, - rola wody mineralnej w sporcie amatorskim i zawodowym, - witaminy i składniki mineralne istotne dla sportowców, - żywienie sportowców, którzy są wegetarianami, weganami lub stosują dietę bezglutenową, - jadłospisy dla trenujących jeden lub dwa razy dziennie.
Okładka książki Zdrowe dziecko? Naturalnie!

39,90 zł 22,24 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Medycyna XXI wieku zgodna z naturą Łagodna, bezpieczna, sprawdzona Zdrowe dziecko? Naturalnie! TYLKO NATURALNIE! Nowatorski poradnik zdrowia dla nowoczesnych rodziców. Sześcioro najwyższej klasy ekspertów specjalistów pediatrii, immunologii, kardiologii, rehabilitacji i ziołolecznictwa odpowiada na dociekliwe pytania dziennikarki nagradzanej wielokrotnie za książki o tematyce medycznej. Mix najnowszych osiągnięć medycyny XXI wieku i tradycyjnych sposobów leczniczych potrafi wyciągnąć każde dziecko ze zdrowotnej opresji. 12 produktów, które wzmacniają odporność 12 produktów, które szkodzą * Najczęściej popełniane błędy rodziców * Cukier wrogiem numer jeden odporności dziecka * Dlaczego dzieci, które jedzą wysoko przetworzoną żywność, częściej chorują? * Lepsze są probiotyki z jogurtów czy z apteki? * Warzywa, które leczą * Przepisy na smaczne i zdrowe dania z warzyw * Najlepsze przepisy z leczniczych owoców * Zapalenie płuc wyleczone bańkami * Słodka terapia, czyli leczenie miodem Bez chorób wychować dzieci się nie da, ale możemy zredukować zarówno czas choroby jak i stres z nią związany, uciążliwy dla dzieci i rodziców. Bądź eko - dieta, ruch, czyste powietrze, sen, miłość – to pięć zaleceń e-recepty na zdrowie
Okładka książki Zamień leczenie na jedzenie

39,90 zł 23,53 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

JAK WYDŁUŻYĆ SWOJE ŻYCIE NAJNOWSZA WIEDZA O ZDROWYM ODŻYWIANIU I POŚCIE LECZNICZYMSKUTECZNE TERAPIE NAJCZĘSTSZYCH CHORÓB PRZEWLEKŁYCHNadwaga, cukrzyca, depresja, nadciśnienie, choroby skóry, reumatyzm Choroby przewlekłe w siedemdziesięciu procentach spowodowane są niewłaściwym odżywianiem. Jedząc to, co dla nas dobre, i mądrze poszcząc, możemy uwolnić się od wielu dolegliwości, wzmocnić w organizmie procesy samonaprawcze i wydłużyć życie.Prof. dr Andreas Michalsen w swojej najnowszej książce mówi o dobroczynnych skutkach zdrowego żywienia oraz postu leczniczego. Opiera się na faktach, najnowszej wiedzy medycznej, własnej praktyce lekarskiej oraz historiach pacjentów. Proponuje skuteczne programy terapeutyczne do leczenia najczęstszych chorób przewlekłych.
Okładka książki Przyszłość bez otyłości

59,00 zł 50,71 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Program Przemian nie jest dietą. Jest nauką nowego stylu życia - takiego, który sprawia, że w naturalny sposób utrzymujesz swoją prawidłową wagę i nie musisz już nigdy więcej się odchudzać. Dwa pierwsze etapy przygotowują nas do redukcji wagi i prowadzą nas do niej. Dwa kolejne są po to, abyśmy ustabilizowali wagę na odpowiednim dla nas poziomie oraz utrzymali ją. Przełomowym momentem w tym procesie jest III etap. O nim właśnie jest ta książka.   III etap jest etapem Stabilizacji Wagi. Przechodzimy na niego po okresie aktywnej redukcji wagi, kiedy to większość posiłków zastąpiliśmy zupami zgodnymi z zasadami Programu Przemian. Dzięki nim oczyszczamy organizm, pobudzamy metabolizm i obniżamy wagę. Co więcej, na III etapie nadal możliwa (i wskazana) jest dalsza jej redukcja.   Oczywiste jednak jest, że nie będziemy jeść głównie zup przez całe swoje życie. Nadal będziemy korzystać z nich dla smaku, zdrowia i regulacji wagi, jednak na III etapie wprowadzamy stopniowo posiłki stałe.   III etap ma bardzo indywidualny charakter i każdy musi dostosować go do siebie. Uwzględnić należy:   stan zdrowia, potrzeby i oczekiwania, historię otyłości, jej genezę, przebyte diety, ich skutki, ostatnią przebytą dietę i czas, który od niej upłynął, przebieg dwóch pierwszych etapów i przebieg redukcji wagi, bieżące reakcje organizmu. Książka ta pozwala lepiej zrozumieć, na czym polega III etap i dlaczego ma tak bardzo indywidualny charakter. Nie zawiera gotowych rozwiązań dobrych zawsze i dla wszystkich, jako uniwersalna metoda na III etap, ale wskazówki, które wszyscy powinni wziąć pod uwagę realizując swój III etap.   Znajdziesz w niej wskazówki, które pozwolą Ci zdecydować:   Kiedy należy przejść na III etap? Jak długo powinien on trwać? Z jakich form obróbki żywności należy korzystać - w jakiej kolejności je wprowadzać, w jakiej proporcji stosować? Jak łączyć różne typy obróbki w posiłkach stałych? Ponad to znajdziesz tu:   Wskazówki dotyczące III etapu najczęściej sprawdzające się u Zupomaniaków. Porady związane z wyzwaniami psychicznymi i fizycznymi, które mogą pojawić się na III etapie. Są to: niepewność, obawa, skłonność do powrotu do starych nawyków, pokusa dalszej (nieuzasadnionej) redukcji wagi, stała troska o metabolizm, oczyszczenie, nawodnienie i odżywienie organizmu, a także radzenie sobie ze skutkami ubocznymi. Podsumowanie i wyjaśnienie najczęściej popełnianych błędów na III etapie. Pytania, które najczęściej padają w czasie konsultacji indywidualnych dotyczących III etapu, np. o kefir, bakalie, koktajle i ... zupy. Przykładowe harmonogramy wprowadzenia III etapu oparte o prawdziwe historie odchudzania z konsultacji. Podsumowanie zasad, które powinny po Przemianie zostać z nami na całe życie.   Książka merytoryczna jest wyczerpującym przewodnikiem po III etapie - uświadamiającym, że nie chodzi o to, by dotrzeć do mety i spocząć na laurach, ale by podróżować, stawiając sobie coraz to nowe cele. Nie związane już z wagą, bo ją utrzymywać chcemy na stałym poziomie. Tego uczymy się na III etapie.   UWAGA! Książka nie zawiera przepisów, a informacje przydatne do zaplanowania i przeprowadzenia III etapu. Przepisy na posiłki stałe na III etapie znajdziesz w książce kulinarnej Zdrowe i smaczne odchudzanie
Okładka książki Zdrowe i smaczne odchudzanie

59,00 zł 50,71 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Zastanawiasz się co jeść na III etapie Programu Przemian, by ustabilizować zredukowaną wagę i utrzymać ją? A może nie odchudzasz się, ale brak Ci pomysłu na śniadania, obiady i podwieczorki, które będą sycące, ale lekkie? W książce tej znajdziesz smaczne, zdrowe i ciekawe przepisy dla siebie i całej Twojej rodziny, które pobudzą metabolizm bez obciążania żołądka ciężkostrawnymi produktami!   Program Przemian jest metodą redukcji wagi, ale nie jest dietą. Polega na wypracowaniu i stosowaniu nowych nawyków, dzięki którym w sposób w niewymuszony osiągamy i utrzymujemy prawidłową wagę. Jego ważnym elementem jest zdrowe żywienie, w którym główną rolę odgrywają zupy zgodne z zasadami Programu Przemian.   Na I etapie uczymy się je gotować, na II etapie redukujemy dzięki nim wagę, a na III etapie zamiast części z nich wprowadzamy ponownie posiłki stałe. Nie oznacza to jednak powrotu do dawnych nawyków żywieniowych, a racjonalne żywienie, które w połączeniu z innymi zdrowymi nawykami pomoże nam w stabilizacji i utrzymaniu wagi.   W książce tej znajdziesz ponad 130 przepisów na ciepłe i zimne dania:   na śniadania, na II dania obiadowe, podwieczorki, desery, dodatki do dań, a także koktajle i napary ziołowe. Zastanawiasz się może, dlaczego nie ma przepisów na kolację? Jeśli stosujesz Program Przemian, to wiesz, że najbardziej lekkostrawnym daniem przed snem jest zupa i to ją polecam jeść jako ostatni posiłek wieczorem. Przepisy na zupy znajdziesz w innych moich książkach.   Dania podzielone są nie tylko pod kątem pory dania, na którą są polecane, ale także pod kątem sposobu obróbki. Podział ten pomoże Ci w zaplanowaniu i wdrożeniu indywidualnego planu wprowadzania posiłków stałych na III etapie. Znajdziesz tu przepisy na dania:   jednorodne pod względem obróbki: gotowane, surowe, pieczone, łączące różne rodzaje obróbki: np. gotowanie + surowe, gotowane + pieczone, pieczone + surowe, surowe + nabiał, pieczone + nabiał. Szczegółowe informacje dotyczące tego, jak wprowadzać i realizować III etap znajdziesz w książce merytorycznej o III etapie.   Możesz mieć pewność, że wszystkie przepisy są skomponowane z powszechnie dostępnych produktów, z których większość z pewnością znasz. Zobaczysz, jak pomysłowe i smaczne dania, możesz z nich wyczarować! Delektować się może z nimi zarówno Ty, jak i Twoja rodzina - ciesząc się smakiem i dbając o zdrowie, niezależnie od tego, czy się odchudzasz lub utrzymujesz wagę, czy chcesz po prostu odciążyć układ trawienny, dzięki smacznym, ale lekkostrawnym daniom.
Okładka książki Zdrowe życie z Hildegardą z Bingen

39,00 zł 21,45 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Hildegarda z Bingen pozostawiła nam rewolucyjnie nowoczesny sposób leczenia, o którego skuteczności przekonuje się coraz więcej osób. Jest to medycyna holistyczna, ponieważ odnosi się do ciała, umysłu i duszy. Wielka przeorysza pozostawiła po sobie nie tylko liczne receptury na środki lecznicze, ale udzieliła nam także wielu cennych wskazówek dotyczących zdrowego odżywiania się i sposobu życia. Dokładne opisy ponad 40 receptur pokazują, jak można samemu przygotować środki lecznicze i na co one pomagają. W publikacji zawarto opisy dwunastu najważniejszych roślin leczniczych Hildegardy o największym spektrum działania. Ze skarbnicy medycyny Hildegardy przypisano też odpowiednie środki lecznicze dla ponad 60 dolegliwości. Dodatkowo książka zawiera 22 przepisy na pyszne potrawy, które pokazują, co można wyczarować w kuchni w oparciu o wskazówki Hildegardy dotyczące żywienia. Medycyna Hildegardy z Bingen to dla nas ludzi coś naprawdę zbawiennego. Drogi Czytelniku, przyjmij i Ty ten dar i przekonaj się, że Tobie też pomoże.
Okładka książki A jak nie mięso, to co?

44,90 zł 25,34 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Smak mięsnych dań bez użycia mięsa? To możliwe! Chcesz jeść mniej mięsa, ale nie chcesz rezygnować z ulubionych dań? Wątpisz, czy kuchnia roślinna może być urozmaicona, a potrawy sycące? Nie umiesz zrobić nic smacznego z tofu czy ciecierzycy? Nie wiesz, na co zwrócić uwagę przy komponowaniu posiłków? To książka dla ciebie! "Proste przepisy ułatwiające zmianę codziennych nawyków żywieniowych. Dzięki tym potrawom nawet nie zauważysz, gdy przestaniesz być mięsożercą. Autorka czerpie inspiracje z najlepszych kuchni świata, tu nie ma mowy o kulinarnej nudzie!" Ewa Wagner, Magazyn "Kuchnia" W środku znajdziesz 120 potraw: 41 przystawek, w tym pasztety, pasty do chleba i domowe chipsy 22 zupy, w tym azjatyckie buliony, zupy krem, krupnik i grochówka 50 dań głównych, w tym kotlety, gulasze, potrawki i makarony 7 deserów, w tym ciastka i batony W 100% bez mięsa, w 100% bez laktozy i w 60% bez glutenu! Proste instrukcje, przydatne porady i ciekawostki wprowadzą cię w świat roślinnej kuchni, w którym zechcesz pozostać na dłużej!
Okładka książki Bez cukru, a słodkie

44,90 zł 25,75 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Chcesz zrzucić kilka kilogramów, ale wizja kolejnej diety cię przeraża? Trudno ci zrezygnować z sięgania po batoniki i ciasteczka? Nie wszystko, co słodkie, musi być niezdrowe i tuczące!Katarzyna Biłas, absolwentka AWF i autorka profilu na Instagramie @zdrowy_talerz, wierzy w rozsądne podejście do odchudzania. Wie, że zbyt restrykcyjne diety tylko szkodzą, a zdrowy tryb życia to nie pasmo wyrzeczeń. Ważne są codzienne świadome wybory i równowaga w diecie.Wypróbuj jej proste przepisy m.in. na:szarlotkę z patelni,twarogowe praliny z bakaliami,deser czekoladowy z różową chmurką,tartę z masłem orzechowym i bananem,czekoladę bakaliową w kartonie po mleku.A wszystko to bez grama cukru, z wyliczoną kalorycznością i zawartością makroskładników!Zamień sklepowe słodycze na domowe słodkości z produktów, które zawsze masz pod ręką. Szybko, smacznie, bez wyrzutów sumienia!
Okładka książki Kuchnia Pięciu Przemian dla początkujących

39,30 zł 22,90 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Gotowanie według Pięciu Przemian jeszcze nigdy nie było takie łatwe! Dzięki temu prostemu i praktycznemu poradnikowi poznasz zasady diety, smaki, przemiany oraz kolejność dodawania składników. Dodatkowo Autorka, propagatorka życia zgodnie z chińską filozofią przyrody, przygotowała dla Ciebie 100 przepisów na dania bezglutenowe i wegetariańskie, wśród których znajdziesz łatwe do przyrządzenia pieczywo, pasztety, pasty kanapkowe, różnego rodzaju sałatki, kotlety, zapiekanki, zupy, a także ciasta i desery owocowe. Aby ułatwić posługiwanie się książką, do publikacji dołączony został plakat z grupami produktów żywnościowych należących do poszczególnych przemian. Od kuchni do zdrowia!
Okładka książki Dieta ketogeniczna dla zabieganych.

79,70 zł 43,83 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Dieta ketogeniczna dla zabieganych uzdrawiając

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj