KATEGORIE [rozwiń]
Okładka książki Staropolski smalec. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Smalec, wykorzystywany dawniej w polskiej kuchni, wraca do łask. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na smalec, przyrządzany na różne sposoby - z jabłkiem, grzybami czy ziołami, a także receptury na przysmaki, zakąski i pieczywo do smalcu.
Okładka książki Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.
Okładka książki Sosy zimne i gorące. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na sosy popularne i wykwintne, wytrawne i deserowe. Ponadto podpowiadamy, do jakich dań pasują poszczególne sosy, a nawet podajemy przepisy na specjały z niektórymi z nich.
Okładka książki Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów.
Okładka książki Wypieki drożdżowe. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Wypieki drożdżowe to tradycyjne specjały polskiej kuchni. Znajdziesz tu przepisy na chleby i bułki, a także słodkie smakołyki z drożdżowego ciasta: babki, pączki, placki, rogaliki.
Okładka książki Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Okładka książki Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
Okładka książki Wiejskie przysmaki. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Zbiór przepisów na tradycyjne specjały oparte na składnikach pochodzących z polskiej wsi. To proste potrawy z ekologicznych produktów. Doskonałe receptury na dania z kaszą i ziemniakami oraz zupy, mięsa i ryby oraz wiejskie słodkie wypieki.
Okładka książki Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,26 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Okładka książki Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. A przede wszystkim przepisy na wyśmienite ryby, mięsa oraz kiełbasy.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj