Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
-
Autor: Prokopczuk Zbigniew
- ISBN: 978-83-7707-371-1
- EAN: 9788377073711
- Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
- Wydawca: Olimp Media
- Format: 200x140 mm
- Seria: Sekrety polskiej kuchni
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
11,98złCena detaliczna: 19,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,98 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.