KATEGORIE

Kategorie

Okładka książki Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

  • ISBN: 978-83-7707-371-1
  • EAN: 9788377073711
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
  • Wydawca: Olimp Media
  • Format: 200x140 mm
  • Seria: Sekrety polskiej kuchni
  • Liczba stron: 144
  • Rok wydania: 2021
  • Wysyłamy w ciągu: niedostępny
  • Brak ocen
  • 11,98
     zł
    Cena detaliczna:  19,99 zł
    Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,98
Artykuł chwilowo niedostępny
Wpisz e-mail, jeśli chcesz otrzymać powiadomienie o dostępności produktu
x

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj