Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
-
Autor: Opracowanie Zbiorowe
- ISBN: 978-83-7707-368-1
- EAN: 9788377073681
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Olimp Media
- Format: 200x140mm
- Seria: Sekrety polskiej kuchni
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
11,98złCena detaliczna: 19,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,98 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.