KATEGORIE [rozwiń]

Prokopczuk Zbigniew

Okładka książki Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
Okładka książki Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,26 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
Okładka książki Domowa wędzarnia. Sekrety polskiej kuchni

19,99 zł 11,98 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Z naszej publikacji dowiesz się, co jest potrzebne do zbudowania prostej wędzarni, jak przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. A przede wszystkim przepisy na wyśmienite ryby, mięsa oraz kiełbasy.
Okładka książki Przysmaki wiejskiej masarni

29,90 zł 19,60 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Z Przysmakami wiejskiej masarni bez trudu przyrządzisz wyborne wędliny, nawet jeśli będziesz to robił pierwszy raz! Autor niniejszej książki podaje przepisy na kiełbasy – np. węgierską czy frankfurterki – oraz mięsa gotowane, pieczone i wędzone – np. baleron czy polędwicę. Ponadto prezentuje receptury na rozmaite kaszanki, wątrobianki, salcesony i pasztety. Publikację otwiera rozdział, w którym znajdziesz niezbędne informacje na temat wyrobu wędlin w warunkach domowych.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj