Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni
-
Autor: Opracowanie Zbiorowe
- ISBN: 978-83-7707-366-7
- EAN: 9788377073667
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Olimp Media
- Format: 200x140mm
- Seria: Sekrety polskiej kuchni
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
11,98złCena detaliczna: 19,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,98 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów.