Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni
-
Autor: Prokopczuk Zbigniew
- ISBN: 978-83-7707-373-5
- EAN: 9788377073735
- Oprawa: miękka
- Wydawca: Olimp Media
- Format: 200x140x11mm
- Seria: Sekrety polskiej kuchni
- Liczba stron: 144
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
11,98złCena detaliczna: 19,99 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,98 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.