KATEGORIE [rozwiń]

Kaźmierczak Magdalena

Okładka książki Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA

44,26 zł 39,59 zł


Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.
Okładka książki Ryzyko ciągłość biznesu odpowiedzialność społeczna

99,00 zł 81,63 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

W monografii przedstawione zostały podejścia do zarządzania kryzysowego, antykryzysowego w ramach zarządzania ryzykiem oraz ich wpływ na zarządzanie ciągłością biznesową. W książce omówiono między innymi: - rolę i znaczenie systemu zarządzania jakością, - metodykę zarządzania ryzykiem, - normatywne rozwiązania ukierunkowane na zapewnienie trwałego sukcesu organizacji, - integrację znormalizowanych systemów zarządzania przy wykorzystaniu zarządzania wiedzą, - koncepcję zarządzania ciągłością biznesową w ujęciu systemowym, - zarządzanie społeczną odpowiedzialnością biznesu.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka