KATEGORIE [rozwiń]

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

15,78 zł
21,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 11,63 zł

84,93 zł
99,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 84,93 zł

39,48 zł
54,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,48 zł

49,35 zł
69,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,90 zł
Okładka książki Obsługa konsumenta ćw. REA

54,60 zł 28,39 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,39 zł

Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego. Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską. 
Okładka książki Organizacja pracy w hotelarstwie Podr. cz 1 REA

44,36 zł 40,19 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,19 zł

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Wprowadza w podstawy turystyki. Omawia szczegółowo zasady standaryzacji obiektów noclegowych. Przedstawia charakterystykę bazy noclegowej w Polsce i dokładnie opisuje największe sieci hotelowe. Prezentuje główne organizacje hotelarskie. 
Okładka książki Technik hotelarstwa Organizacja pracy cz.1 WSiP

38,40 zł 32,52 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,52 zł

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie. Treść uzupełniają pytania testowe oraz pytania i zadania do samodzielnego wykonania.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Bestsellery
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,21 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,95 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,09 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,00 zł
Okładka książki Kuracja Breussa

10. Kuracja Breussa

Rudolf Breuss

33,90 zł
49,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,10 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,45 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,93 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,63 zł

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj