Technik hotelarstwa Organizacja pracy cz.1 WSiP
-
Autor: Tulibacki Tadeusz
- ISBN: 8302107474
- EAN: 9788302107474
- Oprawa: oprawa broszurowa
- Wydawca: WSiP
- Format: 17x24 cm
- Język: polski
- Seria: HOTELARSTWO
- Liczba stron: 156
- Rok wydania: 2009
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
32,59złCena detaliczna: 38,40 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 32,59 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.
Treść uzupełniają pytania testowe oraz pytania i zadania do samodzielnego wykonania.