
Obsługa konsumenta ćw. REA
Technik hotelarstwa Kwalifikacja T.12
- ISBN: 9788302147340
- EAN: 9788302147340
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: WSiP
- Format: 290x200x11mm
- Język: polski
- Seria: HOTELARSTWO
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
28,39złCena detaliczna: 54,60 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,39 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x


Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań. Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej. Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego. Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.