KATEGORIE [rozwiń]

71,96 zł
89,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 71,96 zł

153,42 zł
279,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 153,42 zł

33,03 zł
45,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 33,03 zł

39,57 zł
54,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,57 zł

35,91 zł
49,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 35,91 zł

85,95 zł
100,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 85,95 zł

120,33 zł
140,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 120,33 zł

21,29 zł
29,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 21,29 zł

25,97 zł
39,99 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 23,13 zł

17,00 zł
28,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 17,00 zł

47,78 zł
69,30 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,48 zł
Opakowanie Pasztet we współczesnej kuchni

29,90 zł 20,32 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 20,32 zł

Pasztety, pochodzące z Francji, trafiły do kuchni polskiej w XVII wieku. Niegdyś należały do wyrafinowanych dań, a ich przyrządzaniem zajmowali się specjalni kucharze, zwani pasztetnikami. W niniejszej książce prezentujemy receptury na całą gamę pasztetów. Znajdziesz tu przepisy mniej i bardziej wykwintne – idealne na codzienny posiłek i eleganckie przyjęcie. Nasze propozycje zostały dostosowane do wymogów współczesnej kuchni – przygotuje je bez trudu każda gospodyni. Polecamy nie tylko wyroby mięsne – np. pasztet myśliwski, cielęcy czy z boczku i wątroby – ale także specjały z ryb, warzyw i grzybów – np. terrinę z łososia, pasztet z ziemniaków czy z fasoli z orzechami włoskimi.
Okładka książki Smalec we współczesnej kuchni

29,90 zł 16,44 zł

Artykuł chwilowo niedostępny
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 16,44 zł

Smalec, potrawa znana od wieków, powrócił ostatnio do łask i podaje się go nawet na przyjęciach. Przekonaj się, że jest to uzasadnione! Smalec można przyrządzać na różne sposoby i jest on naprawdę pyszny. Z tą książką przygotujesz go nie tylko w wersji podstawowej, ale też z wieloma smakowitymi dodatkami: jabłkami, suszonymi śliwkami, grzybami, rozmaitymi ziołami. W publikacji znajdziesz też przepisy na to, co świetnie pasuje do smalcu: domowe pieczywo – np. chleb wiejski czy żytni z kminkiem – oraz kiszone lub marynowane warzywa i grzyby – np. korniszony czy marynowaną cebulkę.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Bestsellery
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,98 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,95 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,90 zł
Okładka książki Kuracja Breussa

4. Kuracja Breussa

Rudolf Breuss

37,90 zł
49,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 37,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,10 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 38,90 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,04 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,45 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 27,90 zł
Okładka książki Bóg mówi

28,04 zł
52,90 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 28,04 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 19,58 zł
Okładka książki Anatomia duszy

27,88 zł
45,00 zł

Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 26,48 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 39,70 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 58,90 zł

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj