KATEGORIE [rozwiń]

Michota-Katulska Ewa

Okładka książki Efektywne zarządzanie żywnością

79,00 zł 62,37 zł


"Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia" to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności:Skala marnowania żywnościKonsekwencje marnowania żywnościPrzeciwdziałanie zjawisku marnowania żywnościPodstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywnościCzynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywaniaZmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywaniaWarunki przechowywania żywności - wskazówki dla konsumentaSposoby ograniczania marnowania żywnościPodręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj