Sałatki to efektowny posiłek, na każdą okazję a w czasach wszechobecnego wegetarianizmu bezpieczne danie dla każdego. Ich składnikami są świeże łatwo przyswajalne produkty, które zachowują jak najwięcej wartości odżywczych. Są zdrowe , dbają o nasze samopoczucie w myśl zasady: ,,jedz selery oraz pory, mina twoje złe humory"". Poradnik kulinarny ,,Sałatki"" to: - ponad 100 wspaniałych przepisów,- krótkie wstępy z przydatnymi wskazówkami,- proste opisy gwarantujące doskonały rezultat,- inspirujące zdjęcia pobudzające apetyt.
Chutneye, octy i oliwy, kwaszonki, marynaty, konfitury, dżemy, galaretki, czyli przeszło 100 przepisów na zamykanie smaków i aromatów w słoikach, według starych, sprawdzonych receptur.
Chutneye, octy i oliwy, kwaszonki, marynaty, konfitury, dżemy, galaretki, czyli przeszło 100 przepisów na zamykanie smaków i aromatów w słoikach, według starych, sprawdzonych receptur.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?