KATEGORIE [rozwiń]

Wydawnictwo TVP S.A.

Okładka książki Smaki polskie. Kartacze, pierogi, knedle. Tom 2. Książka z przepisami + DVD

3,49 zł 2,12 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu `Smaki polskie`. Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować. 1. Bliny z mąki gryczanej 2. Kartacze 3. Knedle z owocami 4. Knedle z kaszy manny 5. Kulebiak 6. Pierogi ruskie 7. Placki ziemniaczane z niespodzianką 8. Sakiewki naleśnikowe z potrawką cielęcą 9. Rożki z kapustą
Okładka książki Smaki polskie. Mięsiwa z tradycją. Tom 3. Książka z przepisami + DVD

3,49 zł 2,12 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu `Smaki polskie`. Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować. 1. Galaretka z cielęcych nóżek 2. Golonka i puree z grochu 3. Klops wołowo-wieprzowy z borowikami 4. Kotleciki jagnięce z kostką 5. Królik na dziko 6. Pieczeń huzarska 7. Polędwiczki wieprzowe w sosie żurawinowym 8. Schab ze śliwką 9. Szynka w chlebie 10. Sznycle cielęce w 3 odsłonach 11. Wyplataniec Kurpianki albo warkocz Maryny 12. Zrazy wołowe w sosie grzybowym
Okładka książki Smaki polskie. Drobiowe delicje. Tom 5. Książka z przepisami + DVD

3,49 zł 2,12 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu `Smaki polskie`. Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować. 1. Indyk dwukolorowy 2. Pasztet staropolski z drobiu pływającego 3. Pierś z kurczaka faszerowana 4. Szyjki gęsie faszerowane 5. Indyk faszerowany 6. Kacze udo lewe 7. Kaczka w potrawce 8. Kaczka luzowana 9. Perliczka wielkopolska 10. Półgęsek w sosie grzybowym 11. Wiosenny kurczak na zielono
Opakowanie Smaki polskie. Ryby nie tylko od święta. Tom 7. Książka z przepisami + DVD

3,49 zł 2,12 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Książka z przepisami kulinarnymi uzupełniona o DVD z wybranymi odcinkami cyklu `Smaki polskie`. Program poświęcony polskiemu dziedzictwu kulinarnemu. Promujemy starą, dobrą polską kuchnię. Chcemy ocalić od zapomnienia przepisy naszych babć. Przybliżyć ciekawostki dotyczące staropolskiego jadłospisu. Przedstawiamy potrawy regionalne takie, które nie są znane w żadnym innym regionie Europy. Pokazujemy, jak je przygotować. 1. Karp w szarym sosie 2. Karp wigilijny 3. Pstrąg na niebiesko 4. Śledzie na kilka sposobów 5. Sandacz w sosie śmietanowym 6. Sandacz z rusztu z warzywami 7. Sandacz czyli sądek z jajami 8. Szczupak faszerowany
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj