KATEGORIE [rozwiń]

Ogiński Piotr

Okładka książki Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki

65,00 zł 35,74 zł


Owoce, zioła i alkohol - to tylko początek!Kolejny krok to eksperymentowanie i próby łączenia ze sobą różnych składników. A to już nie lada wyzwanie! Niektóre pasują do siebie bardziej niż inne, dlatego oprócz sprawdzonego przepisu przy każdej nalewce znajdziesz listę produktów, które najlepiej się z nią komponują i najpełniej podbijają jej smak.Zainspiruj się i odkryj ulubione kompozycje!To nie wszystko! Do każdego przepisu przygotowałem też porady ułatwiające cały proces, a także ciekawostki, którymi zaimponujesz znajomym w trakcie wspólnej degustacji. Nalewki to hobby dla cierpliwych, ale efekt końcowy jest tego wart! Dzielę się doświadczeniami i obserwacjami, dzięki którym przygotujesz idealną nalewkę! Daję 100% gwarancji!Przekonaj się, jak smakują: wódka mandarynkowa, kurkumówka, nalewka z suszu, jarzębinówka, rabarbarówka z szałwią czy przepalanka. Nie bój się eksperymentować! Pamiętaj, że nawet jeśli dokładnie odtworzysz przepis, to owoce każdego roku są inne, co może wpłynąć na smak i aromat. Ale gdy w końcu otworzysz butelkę, pozostanie już tylko długo biesiadować i rozmawiać, delektując się kieliszkiem przepysznego trunku!Na tym właśnie polega MAGIA domowych nalewek.Piotr Ogiński#kochamnalewkiVloger kulinarny, autor kanału na YouTube Kocham gotować. Uczestnik programów kulinarnych, m.in. Top Chef, Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia oraz Najlepsza Kuchnia.
Okładka książki Kocham gotować

39,90 zł 21,94 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Piotr Ogiński jest świetnym kucharzem, potrafiącym w ciekawy sposób przekazać swoją wiedzę o tajnikach kuchni. Prowadzi bardzo popularny blog kulinarny Kocham gotować. Lubi poznawać nowe smaki. Ma to szczęście, że może oddawać się swojej pasji, jaką jest gotowanie, pracując na co dzień jako szef kuchni w restauracji. Chętnie łączy różne produkty i kreuje nowe dania. Tworząc, dba nie tylko o wygląd i smak potraw, ale także o ich jakość. Chciałby zmieniać przyzwyczajenia kulinarne ludzi, uczyć tego, że można się cieszyć gotowaniem, a praca w kuchni może być przyjemnym doświadczeniem.Autorska książką zachęca do gotowania wszystkich, którzy są gotowi poznawać najlepsze potrawy z różnych stron świata, zmienić swoje upodobania kulinarne i zacząć eksperymentować w kuchni.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj