KATEGORIE [rozwiń]
Opakowanie Dania z piekarnika

4,10 zł 2,25 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Kuchnia smakosza - niezastąpiona pomoc przy przyrządzaniu potraw zarówno codziennych, jak i odświętnych. Zbiór przepisów opracowany przez profesjonalistów, którym można zaufać.
Okładka książki Kuchnia smakosza. Zupy

14,90 zł 8,19 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Przepisy na barszcze, botwinki, chłodniki, żurki, kremy i wiele innych. Dla tych, którzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa, zaproponowane ciekawe dania z jagnięciny, wieprzowiny, wołowiny i drobiu.
Opakowanie Ryby na naszym stole

4,10 zł 2,25 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Kuchnia smakosza - niezastąpiona pomoc przy przyrządzaniu potraw zarówno codziennych, jak i odświętnych. Zbiór przepisów opracowany przez profesjonalistów, którym można zaufać.
Okładka książki Kuchnia smakosza - Ziemniaki

34,90 zł 23,02 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Urozmaicone przepisy. Szybkie potrawy na co dzień lub dania specjalne będące rozkoszą dla podniebienia - na każdą okazję odpowiedni przepis. Cenne informacje. Regionalne gatunki, prosto z pola lub ogrodu, różnorodne zastosowania fenomenalnych bulw. Pewny sukces. Kto zna się na rzeczy, próbuje stworzyć coś własnego - w atmosferze relaksu i z pasją odkrywcy.
Okładka książki Kuchnia smakosza - Pomidory TW

34,90 zł 19,19 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

♦ Urozmaicone przepisy. Pomidory - marynowane albo pasteryzowane, na danie główne albo na przystawkę, przyprawione w sposób całkiem prosty albo wyrafinowany - smakują przy każdej okazji. ♦ Cenne informacje. O odmianach znanych od dawna i tych nowo odkrytych, o pomidorach z warzywniaka albo z własnego ogrodu, a także o ich kupowaniu, przechowywaniu i zastosowaniu kulinarnym. ♦ Pewny sukces. Ten, kto wie, jak to się robi, z przyjemnością gotuje dla rodziny i przyjaciół, dobrze się przy tym bawiąc.
Okładka książki Kuchnia smakosza - Grzyby i owoce leśne

34,90 zł 19,19 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

? Urozmaicone przepisy. Grzyby i owoce leśne ? marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję ? są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu. ? Cenne informacje. O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych. ? Pewny sukces. Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj