? Urozmaicone przepisy.
Grzyby i owoce leśne ? marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję ? są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu.
? Cenne informacje.
O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych.
? Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
100 gorących pomysłów na potrawy z grilla i na piknik do szybkiego przygotowania, a ponadto przepisy na dodatki i drinki.
Ważne informacje na temat przyborów do grillowania, czasu pieczenia oraz rady i pomysły przydatne na pikniku.
Zapraszenie w kulinarną podróż dookoła świata - od klasycznych dań z Europy po amerykańskie barbecue, egzotyczne potrawy z drugiego końca świata oraz przekąski do zabrania w drogę.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?