Na podstawie własnego doświadczenia opieki nad chorymi, Rebecca Katz, opracowała receptury zup przywracających siłę i zdrowie osobom cierpiącym nawet na bardzo poważne schorzenia. Twierdzi, że odpowiednio przygotowane zupy mają niezwykłą zdolność odżywiania i uzdrawiania ciała. Autorka podpowiada, jak wykorzystać sezonowe produkty, by zachować witalność przez cały rok. Jej przepisy są różnorodne –od tradycyjnych bulionów (które mogą być bazą do tworzenia innych dań), przez rozmaite zupy w postaci kremów, po tradycyjne zupy lecznicze.
Dieta Daniela zwana biblijną ma na celu usunięcie toksyn z organizmu i przywrócenie optymalnych funkcji umysłu, ciała i ducha. Jest uniwersalna i można ją stosować o każdej porze roku. W poradniku przedstawiono 3 tygodniowy program częściowego oczyszczenia zapewniający ochronę wątroby przed skutkami toksyn, program tygodniowego postu częściowego lub całkowitego oraz 2 dniowy program wspierania wątroby i detoksykacji organizmu.
Autorki książki Dieta przeciwzapalna prezentują nowe, unikatowe spojrzenie na zdrowe życie, poparte najnowszymi odkryciami medycyny.
Od dawna wiadomo, że życie w nieustannym pośpiechu sprawia, że nie zwracamy uwagi na to, co zjadamy, czego efektem są dodatkowe kilogramy na naszej wadze. Jednak mało kto wie, że tak naprawdę cichym zabójcą naszego zdrowia są przewlekłe stany zapalne organizmu, wywołujące objawy, takie jak: ospałość, migreny, bóle mięśni, ciągłe zmęczenie czy depresję. Autorka – doświadczona dietetyczka – radzi, jak ustrzec się przed nimi przez zdrowy tryb życia oraz specjalną dietę antyzapalną. W bogato ilustrowanym poradniku znajdziesz wskazówki, jakie produkty spożywać, a jakich unikać. Gotowe menu rozpisane na 4 tygodnie, pozwoli zdrowo schudnąć, odzyskać zdrowie i witalność. Autorka zachęca do zmiany nie tylko nawyków żywieniowych, ale również do pozytywnego przeżywania każdego dnia. Przepisy potraw, przekąsek i deserów, napisane przez mistrzynię sztuki kulinarnej, są wolne od alergenów: glutenu, produktów mlecznych oraz soi. Autorka przepisów przekonuje, że gotowanie może być świetną zabawą i relaksem, a codzienny trening czyni mistrza. Podpowiada też, jak zaoszczędzić czas w kuchni, aby gotowanie nie stało się udręką.
Kaszoterapia. Nasza kasza inspiruje.
Takiej książki o kaszach jeszcze nie było! Nastaw się na zdrową dietę, która nie tylko uwolni Cię od wielu dolegliwości, ale także sprawi przyjemność Twojemu podniebieniu: 5 posiłków dziennie, trzy 7-dniowe plany żywieniowe oparte w całości na kaszy jaglanej, gryczanej i komosie ryżowej. Oprócz tego porcja solidnej wiedzy, którą dzielą się z nami autorzy przepisów.
Dzięki nim poznasz:
• proste przepisy na smaczne i zdrowe dania
• właściwości zdrowotne kasz
• produkty, które warto z nimi łączyć, aby wzmocnić ich prozdrowotne działanie
• kulinarne triki, porady, sugestie i alternatywne rozwiązania.
Przełomowa książka, która pomoże ci pozbyć się dolegliwości trawiennych i poczuć ulgę
Oto druga publikacja z serii Leczenie odżywianiem dietetyczki oraz specjalistki od spraw żywienia Kimberly Tessmer. Zawiera ona wachlarz bezcennych informacji niezbędnych, by zachować równowagę mikrobiologiczną w jelitach i ustrzec się przed niebezpiecznymi chorobami, między innymi: otyłością, alergią, astmą, zapaleniem stawów, chorobami autoimmunologicznymi, nowotworem jelita grubego czy cukrzycą.
Jeśli szukasz publikacji, która pomoże ci się uporać ze wzdęciami, z gazami, biegunką, nudnościami, zatwardzeniem, bólem brzucha i skurczami żołądka, koniecznie zajrzyj do „Zdrowych jelit”. Masz przed sobą kopalnię fenomenalnych wskazówek, jak pozbyć się dolegliwości żołądkowych i innych symptomów wskazujących na zaburzenia pracy jelit.
Dzięki tej lekturze:
poznasz najnowsze doniesienia medyczne dotyczące pracy jelit, a także uproszczone omówienie różnych zaburzeń pokarmowych dla lepszego ich zrozumienia; uzyskasz przydatne porady dotyczące wprowadzenia zmian w stylu odżywiania, potrzebnych do wyeliminowania problemów jelitowych i utrzymania układu pokarmowego w zdrowiu; zdobędziesz kluczowe informacje o suplementach diety, które mogą pomóc w osiągnięciu optymalnego zdrowia jelit; przetestujesz łatwe do planowania przepisy na posiłki, dzięki którym poczujesz się lepiej. `
Odkryj najprostszy i najskuteczniejszy sposób na walkę z dolegliwościami żołądkowymi!
__
Rzetelne porady dietetyczne od doświadczonego dietetyka. Książka pani Tessmer, pełna praktycznych porad dla utrzymania jelit w optymalnym zdrowiu, jest wspaniałym poradnikiem dla każdego – zarówno z problemami trawiennymi, jak i bez – kto jest zainteresowany zdrowym odżywianiem. – Colleen D. Webbs
To bogactwo informacji, dzięki którym możemy poprawić zdrowie jelit, przedstawionych w przystępny i zrozumiały sposób. Listy produktów spożywczych opracowane przez Kimberly oraz porady autorki są praktyczne i łatwe do wprowadzenia w życie, natomiast jej smakowite ciekawostki pomagają utrwalić wiedzę. Ta książka to niezbędnik dla każdego, komu doskwierają problemy jelitowe lub chce utrzymać jelita w dobrej kondycji. – Lisa Davis
__
Kimberly Tessmer – dietetyczka, autorka poradników, kochająca żona i matka. Od 1992 specjalizuje się w różnych dziedzinach żywienia i jedzenia. Aktywnie działa w zawodzie, oferując rzetelne konsultacje dietetyczne.
Książka napisana przez autorkę bloga Zielone Koktajle i bestsellerów Zielone koktajle. 365 przepisów oraz Zielone koktajle dla mam i dla dzieci. 365 przepisów.Znajdziesz w niej 365 przepisów stanowiących inspirację do oczyszczenia organizmu za pomocą koktajli. Każdy z nich to prawdziwa bomba witaminowa oraz obfitość składników odżywczych, które wspierają naturalne mechanizmy odtruwania i odnowy.Dzięki tej książce dowiesz się, jak przeprowadzić:detoks dla zdrowia,detoks dla urody,detoks dla ciała i umysłu,detoks inaczej, czyli oczyszczające koktajle do codziennego spożywania,detoks z superżywnością, czyli koktajle ze składnikami z kategorii superfoods.Opiekę merytoryczną nad projektem objęła dr n. farm. Anna Sędziak.Inspiruj się przepisami i miksuj na zdrowie!
Smaczne i proste ciasta i pieczywo dla diabetyków, i nie tylko! Kalorie i węglowodany pod kontrolą!
Ciasta, ciasteczka, pieczywo, pizza… Czy te pyszne wypieki mogą zagościć w diecie diabetyka nie tylko od święta? Dzięki tej książce przekonasz się, że tak! Doświadczona dietetyczka przygotowała 120 przepisów na smaczne i proste w przygotowaniu wypieki o jak najniższym indeksie glikemicznym i odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych.
Daj się skusić wyśmienitym ciastom kakaowym, spróbuj pikantnych ciasteczek z bobu, ciesz się delikatnością sernika kokosowego na zimno, przekonaj się, że upieczenie pysznego chleba na zakwasie wcale nie jest trudne! Przepisy Agaty Lewandowskiej to doskonała propozycja zarówno dla wielbicieli tradycyjnych wypieków, jak i osób lubiących poznawać nowe smaki - nie tylko dla diabetyków, ale wszystkich, którzy chcą odżywiać się zdrowo, zachować szczupłą sylwetkę, a jednocześnie cieszyć się słodyczą domowych wypieków.
W książce znajdziesz:
- 120 przepisów na wypieki słodkie i wytrawne, na ciepło i na zimno, a także na domowe pieczywo.
- wyliczoną kaloryczność każdej potrawy, a także ilość wymienników węglowodanowych, białkowo-tłuszczowych, błonnika i kwasów tłuszczowych,
- praktyczne wskazówki, czym zastąpić cukier,
- porady kulinarne dotyczące różnych rodzajów wypieków
- informacje dotyczące żywienia diabetyków.
Agata Lewandowska – dietetyczka, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz SGGW. Interesuje się sportem, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka książek Polska kuchnia bezglutenowa oraz Ciasta i desery dla diabetyków.
Czy masz czas na poprawę zdrowia? Obecnie na wszystko brakuje nam czasu. A już z pewnością na stanie „przy garach”, nawet gdy mamy do wykarmienia całą rodzinę. Coraz częściej w takich przypadkach sięgamy po gotowe dania, które wystarczy tylko odgrzać – rzadko jednak zastanawiamy się, co tak naprawdę się w nich znajduje. A lista może być długa i bardzo toksyczna. Dobrym rozwiązaniem może być codzienne zamawianie cateringu, ale kogo tak naprawdę na to stać? Kolacja dla dwojga w 10 minut? Tak! To możliwe Z pomocą przychodzi Lisa Werner-Grey! W swojej książce przedstawia przepisy na dania, które przygotujesz w 10 minut, a czasami nawet szybciej. Dzięki nim zaoszczędzisz czas, pieniądze i odzyskasz zdrowie. Dowiesz się jak zerwać z uzależnieniem od cukru i fastfoodów, pozbędziesz się z organizmu toksyn i stanów zapalnych, stracisz na wadze, wzmocnisz mięśnie i zwiększysz energię.
Odmładzający program mentalno-duchowy Autor opracował program wspierający kompleksowe zdrowie, osobisty rozwój i efektywne odmładzanie. Oparł go na zasadach dawnej chińskiej taoistycznej filozofii mnichów znanych ze swojej długowieczności. Bądź młody w każdym wieku Wystarczy 8 tygodni abyś odzyskał zdrowie psychiczne i fizyczne. Poznasz żywność i suplementy, które zregenerują Twoje komórki, a proste ćwiczenia fizyczne usprawnią pracę stawów i mięśni. Wykonasz ćwiczenia natychmiastowej odnowy, które zajmują zaledwie kilka minut, a pozwalają na całkowite rozluźnienie mięśni i oczyszczenie umysłu. Wszystkie te zabiegi możesz wykonać samodzielnie i bezkosztowo, a generowane przez nie korzyści będą owocowały przez długie lata.
Znudzony dietami cud? Co roku następuje wysyp nowych „najskuteczniejszych” diet, programów odchudzania i tabletek, które spalają tłuszcz. Jednak zwykle kończy się to pieniędzmi wyrzuconymi w błoto, efektem jojo a w skrajnych przypadkach niedożywieniem i poważnymi konsekwencjami dla zdrowia. Jak więc wybrać najlepszy sposób odżywiania? Nie daj się kaloriom i chorobom! Z pomocą przychodzi niniejsza publikacja – znajdziesz tutaj program odżywiania zgodny z tym jak działają nasze organizmy, czyli w jaki sposób trawimy i przyswajamy poszczególne składniki odżywcze. Dowiesz się jaki wpływ na Twoje zdrowie ma wysoko przetworzona żywność, gluten i węglowodany złożone. W pełni zrozumiesz indeks glikemiczny i dlaczego równie ważna jest gęstość odżywcza. Nauczysz się samodzielnie planować jadłospis dla siebie i swojej rodziny oraz dobierać odpowiednie składniki. Dzięki temu odzyskasz zdrowie, zaczniesz przeciwdziałać rozwojowi chorób cywilizacyjnych, a przy okazji stracisz zbędne kilogramy.
Choć niewiele osób zdaje sobie z tego sprawę – statystyki są nieubłagane. To choroby serca są odpowiedzialne za największą liczbę zgonów w społeczeństwach rozwiniętych. Są znacznie groźniejsze niż wszystkie rodzaje nowotworów. Co więcej, zdecydowana większość osób, które umierają wskutek dolegliwości układu krążenia miała wcześniej oznaki zagrożenia, ale je zbagatelizowała. Pora jednak z tym skończyć! Korzystając z potwierdzonego badaniami klinicznymi programu dr. Fuhrmana uwolnisz się od leków na cholesterol, nadciśnienie i cukrzycę typu 2, jak i unikniesz kosztownych i ryzykownych zabiegów chirurgicznych. Poradzisz sobie również z chorobą wieńcową, zapobiegniesz najczęstszym chorobom serca i cofniesz ich skutki. Zmniejszysz wagę ciała, ilość tłuszczu i obwód w pasie oraz unormujesz ciśnienie krwi i poziom cholesterolu. A to zaledwie kilka z masy czekających na Ciebie korzyści! Zawału można uniknąć!
Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości „free” nie były tak smaczne!
Odbiorcy
- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru
- wszyscy, którzy uwielbiają słodkości
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta
- oraz propozycje ich różnych wersji
- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru
- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci
Pierwszy w Polsce kompleksowy podręcznik żywienia i leczenia żywieniowego dzieci zdrowych i chorych, napisany oraz zredagowany przez najlepszych polskich specjalistów pod red. prof. Hanny Szajewskiej i dr hab. n. med. Andrei Horvath z Kliniki Pediatrii Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego.
Bogaty spis treści; praktyczne i wiarygodne informacje uwzględniające najnowsze wytyczne; przejrzysty układ. Publikacja przeznaczona dla pediatrów, gastroenterologów, lekarzy rodzinnych i dietetyków.
Pyszne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na potrawy bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić „trudne” składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy posiłki „free” nie były tak smaczne!
Odbiorcy
- osoby, które muszą unikać glutenu, mleka, jajek czy cukru
- wszyscy, którzy uwielbiają pyszne i zdrowe dania
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera ponad 70 przepisów na smaczne i zdrowe śniadania, przekąski, obiady i słodkości
- oraz propozycje ich różnych wersji
- podana wiedza pozwala na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych posiłków: glutenu, mleka, jajek czy cukru
- w poradniku znajduje się wiele pogłębionych zagadnień dotyczących między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na potrawy problematycznych składników spożywczych
- pozwala prowadzić naturalną, prostą i bogatą w smaki kuchnię
- zawiera piękne, kolorowe fotografie gotowych dań
Co 72 godziny jesz ściśle określone produkty! Przygotowanie posiłków na cały dzień zajmuje tylko około godzinę! Efekty widoczne już po 30 dniach! Największym wyzwaniem w walce z chorobami XXI wieku jest zastosowanie wiedzy teoretycznej w tworzeniu konkretnych dań. Co jeść? Kiedy? Jak często? To pytania, które zadają sobie osoby cierpiące na alergie, choroby z autoagresji (np. stwardnienie rozsiane, zespół przewlekłego zmęczenia, choroba Hashimoto, bielactwo, łuszczyca, reumatoidalne zapalenie stawów, cukrzyca insulinozależna), choroby grzybicze, chorzy po zabiegach onkologicznych, z czasową nietolerancją pokarmową, rodzice dzieci autystycznych. Idealnym sposobem na pozbycie się wielu dolegliwości i wyciszenie organizmu jest unikatowa dieta rotacyjna według programu 6 kroków wyjścia z alergii. Bożena Kropka, dyplomowany dietetyk i promotor zdrowia, jako pierwsza w Polsce wprowadziła zalecenia diety rotacyjnej 3B: • bez glutenu • bez cukru • bez mleka Już dzisiaj rozpocznij swój program powrotu do zdrowia!
Książka nie tylko dla wegan.
Przepisy kulinarne i kosmetyczne DIY, joga dla kobiet, dzieci i mężczyzn. Zasady weganizmu wciela w codzienne życie już 7% Polaków,
drugie tyle jest wegetarian. Czyli co szósty-siódmy rodak nie jada mięsa. Przybywa też ludzi, którym nieobojętny jest los zwierząt. Wyzyskowi i cierpieniu zwierząt wreszcie stawia się tamę.
Jak urządzić sobie życie na nowych zasadach? Odpowiedź znajdziesz w tym poradniku przygotowanym przez zespół „Be Active”.
Bez obaw – bycie wegan lub wege jest wykonalne, a nawet przyjemne:) Z korzyścią dla zdrowia i wielkim etycznym bonusem.
Co mówi nauka o najmniej poznanym narządzie ludzkiego organizmu i co z tego dla nas wynika
Ta prekursorska popularnonaukowa pozycja ujawnia, że wbrew pozorom tłuszcz ma swój rozum.
Tłuszcz to nasza obsesja, przekleństwo, obiekt zbiorowej histerii i – według biochemiczki Sylvii Tary – najmniej poznany narząd element organizmu.
Nie przepadasz za tłuszczem? Twoje ciało wręcz przeciwnie. Co więcej, dysponuje ono wieloma środkami samoobrony przed jego utratą. Tłuszcz potrafi regenerować się dzięki wykorzystaniu komórek macierzystych, podkręcać apetyt, gdy poczuje zagrożenie, i posługiwać się bakteriami, wirusami i mechanizmami genetycznymi, aby się rozrastać. Jaki jest więc klucz do zrzucenia dziesięciu kilogramów? Zamiast walczyć z tkanką tłuszczową, musisz z nią współpracować. Sylvia Tara wyjaśnia, w jaki sposób tłuszcz oddziałuje na nasze łaknienie i siłę woli, jak broni się przed atakami i dlaczego tak szybko odrasta. Łącząc najnowszą wiedzę naukową z perspektywą historyczną, obnaża prawdziwą naturę tłuszczu, narządu wydzielania wewnętrznego, który – w odpowiedniej ilości – jest jednym z filarów naszego zdrowia. Tłuszcz uruchamia procesy dojrzewania płciowego, umożliwia funkcjonowanie układu rozrodczego i odpornościowego, a nawet wpływa na wielkość mózgu.
Choć w samych Stanach Zjednoczonych w walkę z tłuszczem inwestuje się 60 miliardów dolarów rocznie, nasze wysiłki często opierają się na fałszywych przesłankach i idą w złym kierunku. Sylvia Tara umiejętnie przedstawia skomplikowane wpływy czynników genetycznych, hormonów, sposobu odżywiania, aktywności fizycznej i naszej historii na wagę ciała. Sprawa wielkiej wagi kieruje czytelnika na prostą drogę do ostatecznego zwycięstwa nad „oponką”.
Nasza kasza inspiruje.
Takiej książki o kaszach jeszcze nie było! Nastaw się na zdrową dietę, która nie tylko uwolni Cię od wielu dolegliwości, ale także sprawi przyjemność Twojemu podniebieniu: 5 posiłków dziennie, trzy 7-dniowe plany żywieniowe oparte w całości na kaszy jaglanej, gryczanej i komosie ryżowej. Oprócz tego porcja solidnej wiedzy, którą dzielą się z nami autorzy przepisów.
Dzięki nim poznasz:
• proste przepisy na smaczne i zdrowe dania
• właściwości zdrowotne kasz
• produkty, które warto z nimi łączyć, aby wzmocnić ich prozdrowotne działanie
• kulinarne triki, porady, sugestie i alternatywne rozwiązania.
Jesteś tym, co... jesz Coraz więcej osób zdaje sobie sprawę, że to, co jemy wpływa zarówno na naszą witalność, wagę, stan naszej skóry czy włosów, ale również na kondycję naszego całego organizmu, w tym szczególnie na stan naszych narządów. Z jakich produktów, ziół i przypraw powinniśmy komponować menu, aby mieć energię i cieszyć się zdrowiem? Odpowiedź znajdziesz w książce Jedzenie, które leczy. Karolina i Maciej Szaciłło skorzystali z mądrości najstarszej znanej ludzkości medycyny - ajurwedy. Ten liczący 5 tysięcy lat system medyczny podchodzi do zdrowia w sposób holistyczny. Pomaga powrócić i utrzymać stan równowagi. Czy istnieje jedna, idealnie dobrana dieta dla każdego? Nie. Każdy z nas jest bowiem inny. Różnimy się nie tylko widocznymi elementami jak wzrost, waga, płeć czy kolor skóry. Mamy m.in. inne trawienie, różne zapotrzebowanie energetyczne. Mało tego nasze potrzeby zmieniają się wraz ze zmiennością otaczającego nas świata. Innego rodzaju przyprawy i smaki są nam potrzebne zimą, a inne upalnym latem. Autorzy nie tylko podadzą przepisy na proste i smaczne posiłki sprzyjające zdrowiu, ale podpowiedzą, jak odnaleźć swoją drogę do zdrowia i radości życia. Karolina Szaciłło jest specjalistką od zdrowego trybu życia. Publikuje m.in. na łamach „Wysokich Obcasów”, „Coachingu”. Prowadzi warsztaty i szkolenia z zakresu medytacji, zdrowego jedzenia oraz wyjazdowe detoksy wraz z mężem, Maciejem Szaciłło. Jest współautorką poradników dietetycznych, koncentrujących się na zdrowym, oczyszczającym organizm jedzeniu. Maciej Szaciłło jest popularnym ekspertem od zdrowego żywienia oraz ekologicznego typu życia. Wspólnie z żoną, Karoliną Szaciłło, prowadzi liczne kursy, szkolenia i warsztaty zdrowego gotowania, wyjazdowe detoksy oraz zajęcia związane z medytacją, ćwiczeniami oddechowymi i tym podobnymi. Od lat prowadzi także kącik zdrowego gotowania w Dzień Dobry TVN. Jest współautorem licznych publikacji poświęconych zdrowiu i oczyszczaniu organizmu.
Co należy jeść, by być zdrowym i nie tyć?” – to pytanie towarzyszy nam od dawna, a odpowiedzi jest tyle, że wywołują zamęt. Brzuchy tymczasem rosną… Wreszcie pojawiło się światełko w tunelu: lekarz Steven Masley i dietetyk Jonny Bowden, reprezentujący diametralnie różne szkoły dietetyczne, doszli do takiej samej odpowiedzi na pytanie o powód, dla którego tyle osób bezskutecznie walczy z nadwagą i chorobami. Nie chodzi o rozróżnienie między kaloriami i węglowodanami czy rywalizację diety mięsnej z roślinną. Znacznie ważniejsza jest różnica między zdrowymi i niezdrowymi tłuszczami!
Rezultatem odkryć autorów jest książka, w której wprowadzają podział tłuszczów na zdrowe, niezdrowe i neutralne oraz przedstawiają niesamowite właściwości zdrowych tłuszczów, takie jak zdolność do zapewnienia równowagi hormonalnej i kontrolowania apetytu czy zapobieganie stanom zapalnym. Masley i Bowden tłumaczą, które tłuszcze wybierać, a których unikać i przedstawiają 30-dniowy plan żywieniowy oraz 50 przepisów wg formuły „tłuszcz-błonnik-białko-smak”. Podpowiadają też, jak unikać błędów w używaniu zdrowych tłuszczów.
Koktajl spalający tłuszcz może zmienić życie, od otyłości do szczupłości, od zmęczenia do energii, od lenistwa do dynamiczności, od zmienności nastrojów do radości. A przy tym można go błyskawicznie przygotować. Tylko kilka minut potrzeba, by zdobyć bilet wstępu do lżejszego, zdrowszego życia. To najłatwiejsza droga do wymarzonej figury. Każdego ranka wypijamy pyszny turboodchudzający napój – a organizm przestawia się na spalanie tłuszczu.
Odbiorcy
- osoby, które chcą bez wysiłku schudnąć a przy tym zyskać energię i dobry nastrój
- wszyscy, którzy chcą osiągnąć wymarzoną figurę
- świadomi konsumenci, którzy stawiają na spalacze tłuszczu w postaci turboodchudzających smoothies do samodzielnego przygotowania
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- dzięki temu poradnikowi można zdrowo i pysznie pozbyć się nadmiaru kilogramów za sprawą optymalizacji metabolizmu energetycznego
- można wybrać najlepsze i najskuteczniejsze składniki na smoothies wspomagające odchudzanie
- oraz szybko zamienić mnóstwo przepisów, od łatwych po wymyślne, na pyszne koktajle dodające energii
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?