Nie wystarczy dysponować znakomitym piwem w beczce lub w butelkach, aby zapewnić klientom kufel wspaniałego napoju i wielkie przeżycia przy jego piciu. Tak samo jak proces warzenia piwa, ważne są takie czynniki związane z jego serwowaniem, jak: temperatura, przechowywanie w beczce, urządzenie do rozlewania, rodzaj szklanki i sposób nalewania.Niniejsza książka omawia szczegółowo jak samemu zbudować urządzenie do rozlewania, jak się nim posługiwać i utrzymywać w idealnym stanie. Opisuje zasady działania i eksploatacji beczek, podłączeń oraz aparatury. Pokazuje jak wybierać i przygotowywać szklanki oraz jak prawidłowo nalewać do nich piwo.Omówione zagadnienia:pomieszczenia: piwnica, chłodnia, strefa nalewania,urządzenie do rozlewania,zawory beczek i głowice/złącza urządzenia do rozlewania,krany do nalewania piwa,szklanki - rodzaje i użytkowanie,prawidłowe rozlewanie i nalewanie,regulacja urządzenia do rozlewania,budowa własnego urządzenia do rozlewania,konserwacja, czyszczenie i sanityzacja linii, złączy i kurków.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?