Początek wiosny, czas nadziei Święta Wielkiej Nocy przepełnia radość. Odradzające się życie symbolizują jaja, bez których nie obędzie się świąteczne śniadanie. A co poza tradycyjnym żurkiem urozmaici uroczysty rodzinny posiłek? Klasyczny pasztet czy jaja z farszem z wędzonego pstrąga, sałatka jarzynowa z domowym majonezem czy szynka ze szparagami… Razem z wiosennym przesileniem rośnie apetyt na słodkości: wyborne mazurki, orzeźwiające paschy i puszyste baby. Wiele tu przepisów na potrawy, które mogą się stać kulinarnymi inspiracjami w codziennym menu, a elegancko podane na pięknie udekorowanym stole będą wyśmienicie smakować w ten wyjątkowy czas.
Jak często zastanawiasz się, co ugotować na obiad? Ten niedzielny, gdy cala rodzina może spotkać się przy stole, nie jak w tygodniu, gdy każdy zjada oddzielnie cos na chybcika . W książce 52 zestawy obiadowe - zlożone z zupy, II dania i deseru. Na każdy tydzień co innego, oryginalnego i smakowitego, zależnie od pory roku.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?