Włoska radość zaklęta w rożkuPrzenieś się do słonecznej Italii, zatrzymaj się na rozgrzanych schodach toskańskiego miasteczka, zmruż oczy, wpatrując się w lazurowe morze Ligurii, wsłuchaj się w gwar uliczek Neapolu, usiądź przy stoliku małej rzymskiej gelaterii.70 prostych, lecz wyrafinowanych przepisów na prawdziwe włoskie gelatoszafran i waniliaricotta z czekoladą i czarnym pieprzemnuta mandarynkibiała czekolada z lawendączarny bez z ogórkiem i ginemSmaki, w których zakochała się Nigella Lawson.Przekonaj się, jak łatwo można przygotować niebanalne lody, sorbety, granitę czy semifredo i jak niewiele składników potrzeba, by cieszyć się niepowtarzalnym smakiem włoskiego lata.Oprócz przepisów na lody, o smakach zarówno klasycznych, jak i wyszukanych, w książce znajdziesz także receptury na domowe rożki, profiterolki, sgroppino, affogato, trufle i wybitny sos czekoladowy.Dla wszystkich wielbicieli lodów, czyli nie oszukujmy się dla każdego z nasMust have wszystkich miłośników lodów.Nigella Lawson
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?