Sałatki warzywne, to popularna, ale nie zawsze stosowana przez osoby odchudzające się tak zwana dieta redukcyjna. Dostarcza ona organizmowi poniżej 1000 kalorii dziennie. Dzięki temu pozwala stracić nawet 1 kilogram masy ciała w ciągu tygodnia. Dieta sałatkowa jest łatwa w przygotowaniu. Oczyszcza organizm, orzeźwia, a nawet dodaje energii. Prawidłowo stosowana poprawia nasze trawienie, dając jednocześnie uczucie pełnej lekkości, zadowolenia z życia. Powinno się ją stosować, gdy inne diety zawodzą, a my chcemy wrócić do formy. Przeznaczona jest szczególnie dla tych, którzy nie uprawiają ćwiczeń fizycznych i dużo pracują. Dieta sałatkowa ogranicza chęć spożywania mięsa i tłustych potraw, jednocześnie dostarczając dużo witamin oraz błonnika pokarmowego, a same sałatki są zdrowe, niskokaloryczne i...smaczne. Książka zawiera ponad 250 przepisów na sałatki doskonale zestawione pod kątem wartości odżywczych, a każdy przepis posiada przelicznik kalorii dla jednej porcji.
Sałatki warzywne w diecie, to popularna, ale nie zawsze stosowana przez osoby odchudzające się tak zwana dieta redukcyjna. Dostarcza ona organizmowi poniżej 1000 kalorii dziennie. Dzięki temu pozwala stracić nawet 1 kilogram masy ciała w ciągu tygodnia. Dieta sałatkowa jest smaczna i zdrowa. Nie jest pracochłonna w przygotowaniu. Oczyszcza organizm, orzeźwia, a nawet dodaje energii. Prawidłowo stosowana poprawia nasze trawienie, dając jednocześnie uczucie pełnej lekkości, zadowolenia z życia. Dietę sałatkową powinno się stosować, gdy inne diety zawodzą, a my chcemy wrócić do formy. Przeznaczona jest szczególnie dla tych, którzy nie uprawiają ćwiczeń fizycznych i dużo pracują. Ogólnie dieta sałatkowa ogranicza chęć spożywania mięsa i tłustych potraw, jednocześnie dostarczając dużo witamin oraz błonnika pokarmowego. Zapraszam do lektury książki i do realizacji swoich zdolności kulinarnych w kuchni.
Sztuka kulinarna to dla Ciebie przysłowiowa czarna magia? „Przypalasz" nawet wodę na herbatę? Przeraża Cię myśl o samodzielnej wyprawie na łowy do sklepu spożywczego? Nie martw się! Z tą książką szybko i „bezboleśnie" postawisz swoje pierwsze kroki w jakże trudnej, a jednocześnie fascynującej kuchennej dziedzinie. Ewa Zysek, wykorzystując swoje ogromne doświadczenie, stworzyła nie nudny podręcznik, a doskonały „niezbędnik"- książkę, która powinna się znaleźć na półce każdego, kto chce zgłębić arkana sztuki kulinarnej, nauczyć się rozróżniać szynkę od schabu, poznać skład ciasta naleśnikowego, zaskoczyć najbliższych wyśmienitym, nietuzinkowym, a co najważniejsze - własnoręcznie przygotowanym deserem. Jeśli więc chcesz na trwałe zaprzyjaźnić się z chochlą i patelnią (a uwierz nam - naprawdę warto!), masz po temu okazję!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?