Żywienie w chorobach serca
-
Autor: Zofia Wieczorek-Chełmińska
- ISBN: 9788320044997
- EAN: 978832004499720
- Oprawa: Miękka
- Wydawca: PZWL
- Format: 20.5x14.4cm
- Język: polski
- Liczba stron: 224
- Rok wydania: 2013
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
41,14złCena detaliczna: 49,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 41,14 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Cały cywilizowany świat już dawno wie, że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych, cukru i słodyczy, ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy, nadciśnienia, zawału serca i zakrzepicy krwi. A my?
My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory.
Każdy moment jest dobry, aby podjąć decyzję, że chcemy żyć zdrowiej, a więc dłużej! A na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to, aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. W tej książce dajemy wam gotową "receptę".