Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
- ISBN: 9788302147364
- EAN: 9788302147364
- Oprawa: oprawa: broszurowa
- Wydawca: WSiP
- Format: 17,6x25 cm
- Język: polski
- Liczba stron: 384
- Rok wydania: 2014
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
42,16złCena detaliczna: 50,40 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 42,16 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.