Autorzy, opierając się na wielu źródłach, obejmujących legendę o Parsifalu, ewangelie gnostyckie, teksty różokrzyżowców oraz ekscytujące badania Rudolfa Steinera, zajęli się tajemniczą wioską Rennes-le-Chateau na południu Francji, dochodząc do wniosku, iż tam właśnie może się kryć rozwiązanie, rzucające nowe światło na karierę enigmatycznego księdza Berengera Saunierea. Nie pominięto też katarów, templariuszy i króla Artura.
Beer is still widely underestimated. It is a taste-intensive and surprisingly versatile accompaniment to good food—often better suited than wine. When a strong companion for a meal is needed, a beer’s spices and hoppy character make it an excellent choice. This book gives you the fundamentals to explore the pleasurable pairing of food and beer, along with varied recipes and useful tips.
But beer is not only for drinking. Used as an ingredient, it can provide dishes with the perfect seasoning. It can work as a harmonious complement to a dish or provide it with a surprising contrast, remaining distinct while not overshadowing any flavors. On Beer and Food opens a world of taste possibilities.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?