Śledzie. 200 najlepszych przepisów kuchni polskiej
200 najlepszych przepisów kuchni polskiej i światowej
-
Autor: Małgorzata Caprari
- ISBN: 9788376703428
- EAN: 9788376703428
- Oprawa: Twarda
- Wydawca: Buchmann
- Format: 16.0x23.5cm
- Język: polski
- Liczba stron: 208
- Rok wydania: 2011
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
-
Brak ocen
-
13,69złCena detaliczna: 24,90 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 13,69 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
x
Śledzie, oprócz tego, że tradycyjnie znajdują się na wigilijnym stole są znakomitą przystawką sprawdzającą się podczas różnych uroczystości. Książka ta prezentuje 200 różnorodnych sposobów na smaczne i proste przyrządzanie i podawanie śledzi. Są tu tradycyjne receptury i ich nowe, zmodyfikowane warianty, potrawy z kuchni regionalnej i dania popularne u naszych sąsiadów, propozycje dla początkujących adeptów sztuki kulinarnej i bardziej doświadczonych kucharzy.