Z olbrzymią radością oddajemy w państwa ręce, kolejną pozycję wydawniczą Standardy Żywienia Dojelitowego i Pozajelitowego.Przykładowe zagadnienia poruszone w książce:Definicje i określenia,Wytyczne Rady Europy,Ocena stanu odżywienia,Ocena zapotrzebowania na składniki odżywcze,Zespół Leczenia Żywieniowego,Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w szpitalu,Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w opiece długoterminowej,Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w opiece paliatywnej,Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w domu pacjenta,Leczenie żywieniowe u dzieci, w chirurgii i intensywnej terapii,Zasady wytwarzania centralnego dostępu żylnego, postępowania w ostępem do przewodu pokarmowego, z obwodowym i centralnym dostępem żylnym,Przygotowanie mieszanin do żywienia pozajelitowego,Postępowanie w powikłaniach,Podstawy prawne i dokumentacja leczenia żywieniowego.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?