KATEGORIE [rozwiń]

Sandra Woodruff

Okładka książki Desery dla diabetyków

19,90 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Przygotowywanie deserów i ich zjadanie jest jedną z największych przyjemności w życiu. Niestety, desery to prawdziwe wyzwanie dla diabetyków. Poza kontrolą poziomu cukru, węglowodanów, muszą oni także uważnie dobierać tłuszcze. Czy można mimo to cieszyć się smakiem słodkości? Oczywiście! Książka opiera się na najnowszych osiągnięciach medycyny. Przepisy mają podane wartości węglowodanów, tłuszczy, cholesterolu i WW. Wykorzystują "dobre węglowodany" zawarte w takich produktach, jak owoce i owies, ograniczając białą mąkę i cukier. Nacisk położony jest na zdrowe tłuszcze: oleje, orzechy i nasiona. Liczba kalorii jest kontrolowana dzięki użyciu niskotłuszczowych produktów. A wszystko to z myślą o tym, by słodycze nie zawierały dużych ilości cukru, tłuszczu i kalorii.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj