GDYBY NA ŚWIECIE MIAŁA ISTNIEĆ TYLKO JEDNA KSIĄŻKA KUCHARSKA, BYŁABY NIĄ WŁAŚNIE TA!Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym foodie ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu?Jeśli odpowiedziałeś tak na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś Upiecz to! gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych. Te dania praktycznie robią się same!Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.Składniki: Do wyboru, do koloru książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką!Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!Uwagi:Przepisy są porażkoodporne po prostu nie da się ich zepsuć!Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo.Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amatora efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!
75 new and ingenious plant-led recipes that help get delicious dinners on the table with even less effort and even more delicious flavour.
Rukmini Iyer changed the way we eat when she started the Roasting Tin revolution. Constantly thinking about new ways to deliver fantastic flavour with minimal effort, and breaking out from the tin, The Green Cookbook shares her indispensable tips and recipes for time-pressed home cooks.
You’ll find speedy 15 minute meals that come together in one pot or pan, ingenious recipes for dinner tonight and lunch tomorrow, flavour-packed family-friendly recipes, flexible batch-cooks to help you prepare for a busy week and even meal plans that help to relieve the mental load.
FROM THE MILLION-COPY BESTSELLING AUTHOR OF 'THE ROASTING TIN SERIES': 75 SIMPLE, FRESH AND DELICIOUS RECIPES. INCLUDES: OVER 20 ONE-TIN/ONE-PAN RECIPES + OVER 20 *30 MINS MAX* RECIPES.
From quick snacks and weeknight curries to simple desserts, Rukmini Iyer has created a collection of South Indian and Bengali-inspired recipes with a modern twist. Keeping with her ethos of 'minimum effort, maximum flavour', these dishes are vibrant, achievable and moreish.
Discover simple and speedy recipes that work for every day such as:
- All-in-one Aubergine, Tomato & Nigella Seed Curry
- Chilli, Coconut & Lime Salmon with Roasted Cherry Tomatoes
- Bengali Popcorn Shrimp
- Mini-Naan Pizzas with Lime & Coriander Paneer
- Green Pea, Onion & Cauliflower Pulao
- Cheddar, Cumin & Nigella Seed Cheese Straws
Praise for Rukmini Iyer's Roasting Tin series:
'This book will earn a place in kitchens up and down the country' Nigella Lawson
'An absolute must-have' GQ
'This book has changed my life' Juno Dawson
'Wonderful. So delicious. So easy' Nina Stibbe
'There are plenty of punchy flavours here and the beauty of this kind of cooking is that it requires so little preparation' Constance Craig Smith
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?