Pewny Start Aktywni zawodowo ABC pracy w kuchni Materiał edukacyjny
-
Autor: Joanna Hryń Krystyna Rapiej
- ISBN: 9788326233128
- EAN: 9788326233128
- Oprawa: oprawa: broszurowa spirala
- Wydawca: Wydawnictwo Szkolne PWN
- Format: 287x213 mm
- Język: polski
- Seria: PEWNY START
- Liczba stron: 140
- Rok wydania: 2021
- Wysyłamy w ciągu: 48h
-
Brak ocen
-
82,98złCena detaliczna: 83,00 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 82,98 zł
x
Seria publikacji dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, szczególnie dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Zawarto tu informacje na temat produktów spożywczych, składników odżywczych i ich znaczenia dla człowieka, a także związane z obróbką wstępną i cieplną warzyw, owoców, mięsa, drobiu i ryb.
Tematyka: warzywa i owoce, mleko i produkty mleczne, jaja, mąka i kasza, mięso, drób i ryby, tłuszcze, czynności kulinarne krok po kroku.
Tematyka: warzywa i owoce, mleko i produkty mleczne, jaja, mąka i kasza, mięso, drób i ryby, tłuszcze, czynności kulinarne krok po kroku.