 
    Kucharz małej gast - Podstawy żywienia człow. WSiP
Zasadnicza szkoła zawodowa
- 
                        Autor: Edyta Gulińska Dorota Czerwińska
- ISBN: 8302091520
- EAN: 9788302091520
- Oprawa: oprawa broszurowa
- Wydawca: WSiP
- Format: 17x24 cm
- Język: polski
- Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
- Liczba stron: 192
- Rok wydania: 2005
- Wysyłamy w ciągu: niedostępny
- 
                    
                    Brak ocen
- 
                    29,50złCena detaliczna: 34,80 złNajniższa cena z ostatnich 30 dni: 29,50 zł
Artykuł chwilowo niedostępny
                    
                    x
         
                    
            Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Numer dopuszczenia: 15/2005
        
     
