Jedną z najzdrowszych form zaspokajania naszych kulinarnych potrzeb są potrawy z warzyw, jaj, ryb, owoców, również, choć w stopniu minimalnym z mięs i przetworów mięsnych.
Wśród nich królują coraz modniejsze sałatki i surówki, których odżywcza wartość jest niepodważalna. Nawet wówczas, kiedy uświadomimy sobie, że występujące w roślinach i warzywach białko zapewnia nam niższą ilość kalorii niż mięso czy wędliny.
Bogusław Skowron
Wyrafinowany, podręczny w formacie, zbiór 141 potraw zamknięty w pięknie wydanej książce. Poetyckie całostronicowe zdjęcia potraw, przypominające dzieła sztuki i architektury. Estetyczne oznaczenia ułatwiają poszukiwanie potraw, a „smaczne” zdjęcia ułatwiają szybki wybór. Świetna książka na prezent dla wybrednych smakoszy.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?