Caroline Khoo z Nectar and Stone
Deser opowiada historię. Nawet filigranowy makaronik może zabrać jedzącą go osobę w zmysłową podróż już od pierwszego spojrzenia do ostatniego gryza. Dla Caroline Khoo ta historia zaczęła się, gdy w jej głowie zakiełkował pomysł na formowanie i dekorowanie deserów. Ta książka zawiera przepisy, sprytne sposoby i wskazówki, jak nadać niepowtarzalny wygląd najpopularniejszym wypiekom: armii nadziewanych kremem bezików, nieskruszenie dziewczęcych babeczek, dekadenckich tart, piętrowych tortów, ciasteczek i minilodów. Opanujesz z nią podstawowe umiejętności cukiernika i odtworzysz te czarujące słodkości albo wykorzystasz przedstawione tu pomysły, aby odkryć własny, wyjątkowy styl.
Caroline Khoo założyła internetową cukiernię nectar and stone w 2013 roku, gdy dzięki talentowi do robienia i dekorowania zachwycających ciast i słodyczy, oczywistemu dla jej przyjaciół i rodziny, rozpoczęła karierę w tej dziedzinie. Wykształcenie związane z przemysłem modowym pozwoliło nadać konstrukcji jej wyrobów cukierniczych, ich stylistyce i zdjęciom unikatowy i rozpoznawalny na pierwszy rzut oka charakter. Dzięki gotowości do przesunięcia granic pomysłowości w tworzeniu deserów udało się jej zamienić swoje poczucie miękkiej, kobiecej estetyki w odnoszące sukcesy przedsiębiorstwo i niezwykle popularną platformę sieciową. Pisano o niej w licznych czasopismach i witrynach, między innymi Martha Stewart i Apartment Therapy, a jej stale zyskujące nowych obserwatorów profile w mediach społecznościowych zaowocowały współpracą ze znanymi międzynarodowymi markami.
Jestem tu tylko na deser
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?