”Bezglutenowa kuchnia wegańska na 52 tygodnie roku cz. 1.” to starannie dobrany zbiór sezonowych przepisów na cały rok – po jednym przepisie na każdy tydzień w roku.Wszystkie zawarte w niej receptury są całkowicie bez glutenu, nabiału, jajek, mięsa i sztucznych dodatków. Pożywne, pełne smaku oraz przede wszystkim stworzone i dobrze sprawdzone przez doświadczonych kucharzy – Jolę Słomę i Mirka Trymbulaka.Każdy z przepisów posiada również tabelę wartości odżywczych.Wydana w wygodnej oprawie ze spiralą, dzięki której książka nie zamyka się w trakcie gotowania oraz w zestawie z praktyczną zakładką.
Jeśli Państwo zaufają autorom tej książki, przeżyją Państwo wspaniałą przygodę, którą my przeżyliśmy, wspólnie pracując nad "Atelier Smaku" dla Kuchnia.tv.
To właśnie przepisy z tego programu, który w ciągu ostatnich kilku lat, w 7 cyklach, był emitowany na antenie jedynej kulinarnej stacji telewizyjnej w Polsce, są opracowane i zaprezentowane w tej, kolejnej po "Nakarmić duszę" oraz "Ubrać duszę", książce ulubieńców telewidzów.
Tu znajdziecie Państwo przepisy na każdą porę roku, oczywiście wegetariańskie, ale również bezcukrowe dla diabetyków, o harmonii i smakach, o stylu życia.
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?