Układ odpornościowy - udział związków pochodzenia roślinnego w modulacji odporności człowieka Dieta, aktywność fizyczna i mikrobiota jelitowa a odporność organizmu Żywność sprzyjająca wzmocnieniu odporności Wykorzystanie przypraw w technologii gastronomicznej i przemyśle spożywczym jako źródło składników wspierających odporność Zalecenia i wskazania do realizacji diety prozdrowotnej (proodpornościowej) Rośliny jadalne o działaniu immunostymulującym Suplementy diety wspierające odporność
Charakterystyka cukrzycy jako jednostki chorobowej Epidemiologia (epidemiometria) cukrzycy Biochemiczne podstawy etiologii i leczenia cukrzycy Mikrobiota przewodu pokarmowego i jej związek z cukrzycą Postępowanie terapeutyczne w cukrzycy Leczenie dietetyczne cukrzycy Żywność funkcjonalna w profilaktyce i leczeniu cukrzycy Wspomaganie leczenia cukrzycy
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?