KATEGORIE [rozwiń]

Gioffre Rosalba

Okładka książki Vegano Italiano

49,90 zł 29,77 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Kuchnia wegańska i tradycyjna kuchnia włoska mają ze sobą bardzo wiele wspólnego: przepisy, smaki i składniki.Autorka tej książki, miłośniczka jedzenia i doświadczona food stylistka, zachęca do sięgania po tradycyjne przepisy włoskiej kuchni, modyfikowanie ich i przystosowywanie do wegańskiej diety. Przygotowała zestaw 150 łatwych przepisów na szybkie, smaczne dania wegańskie pasujące do dzisiejszego tempa życia.Zobaczycie, jak niewiele potrzeba, żeby tradycyjne, proste dania przywołujące smaki Italii stały się wegańskimi.Sięgajcie po znajdujące się w tej książce przepisy, aby przekonać się, jak łatwe jest serwowanie pysznych, zdrowych dań przygotowywanych ze znajomych składników i jak mało wyrzeczeń kosztuje, a ile daje przyjemności.
Okładka książki Vegano Italiano. Wegańskie smaki włoskiej kuchni

49,90 zł 27,44 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Kuchnia wegańska i tradycyjna kuchnia włoska mają ze sobą bardzo wiele wspólnego: przepisy, smaki i składniki. Autorka tej książki, miłośniczka jedzenia i doświadczona food stylistka, zachęca do sięgania po tradycyjne przepisy włoskiej kuchni, modyfikowanie ich i przystosowywanie do wegańskiej diety. Przygotowała zestaw 150 łatwych przepisów na szybkie, smaczne dania wegańskie pasujące do dzisiejszego tempa życia. Zobaczycie, jak niewiele potrzeba, żeby tradycyjne, proste dania przywołujące smaki Italii stały się wegańskimi. Sięgajcie po znajdujące się w tej książce przepisy, aby przekonać się, jak łatwe jest serwowanie pysznych, zdrowych dań przygotowywanych ze znajomych składników i jak mało wyrzeczeń kosztuje, a ile daje przyjemności.
Okładka książki Sushi i sashimi wyd. II RM

34,90 zł 21,28 zł

Artykuł chwilowo niedostępny

Te wyszukane orientalne dania to dzieła sztuki. Lekki ryż, surowa, marynowana bądź lekko podgrzana ryba i szereg innych składników składają się na japońską kulinarną perfekcję.W książce tej przybliżono historię sushi: podano informacje o mistrzach przyrządzania tych potraw i o powstaniu barów sushi. Omówiono wszystkie główne składniki, przyprawy i przybory kuchenne niezbędne do przygotowania tych dań. Opisano sposób ich jedzenia oraz tradycyjne napoje serwowane do sushi - saké i herbatę japońską CHA podawaną i pitą według specjalnego ceremoniału.W poradniku tym najwięcej uwagi poświęcono sposobom przygotowywania sushi - od gotowania ryżu i krojenia ryb po wykonywanie ozdób z warzyw. Przepisy na przygotowanie różnych rodzajów sushi i sashimi są proste i czytelne, a na pięknych, kolorowych zdjęciach przedstawiono poszczególne etapy sporządzania tych potraw. Dzięki temu każdy może samodzielnie zrobić te japońskie specjały.
  • Poprzednia

    • 1
  • Następna

Promocje

Uwaga!!!
Ten produkt jest zapowiedzią. Realizacja Twojego zamówienia ulegnie przez to wydłużeniu do czasu premiery tej pozycji. Czy chcesz dodać ten produkt do koszyka?
TAK
NIE
Oczekiwanie na odpowiedź
Dodano produkt do koszyka
Kontynuuj zakupy
Przejdź do koszyka
Oczekiwanie na odpowiedź
Wybierz wariant produktu
Dodaj do koszyka
Anuluj